İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Bordomavi.net
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhun gibi futbolcular kaideler disinda hicbir zaman hücum organizasyonlarinda kullanamazsin anca rakipin oyununu bozmaya veya oyun kontrolünü kaybetmemek icin falan öyle kullanirsin sen kafanda ceyhunun iyi oynadigini gördügün 1-2 mac kalmis ama o takintilarindan kurtul sen biran önce ayricada buca macinda ceyhunun oyuna gidiginde bizdahada geriye yaslandik bu cok acik iyi bir hücüm organizasyonlari evet cok hücümcularla olmaz disiplinli bir sekilde set oyunlariyla oyunu dikine oynarsin..... olmazsa yine olmaz o ayri
Yorum
-
İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim Bugün biryerde okudum ama Ajannsporda gazete haberindeydi galiba..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın madem o parayı verebiliyoruz daha ihtiyaca yönelik transfer yapmalıyız.Şuanda kadromuzda Umut Bulut varken hemen hemen aynı özelliklere sahip Emenike yerine top saklayabilen hava toplarında etkili tekniği olan birini düşünmeliyiz.
şiddetle katılıyorum
bu forvet işini ben çok önemsiyorum, açıklamalarına bakılırsa şenol hocamızda önemsiyor... o yüzden rahatım, devre arası ''hepimizi şaşırtacak'' bir transfer hamlesi bekliyorum... belli olmaz, şaşırtmasının yanında kızdırabilecek bir hamlede gelebilir, bekleyip göreceğiz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel kardeşim olaya ceyhun diye bakma o tarzda oynayan pas alışverişi iyi olan başka bir adam olduğunu farzet.ayrıca ben ceyhunu beğenmiyorum günü gününe uymuyo bazen çok iyi oynuyo bazen yanındakine topu veremiyo..bu tarz oyuncuları hucüm organizasyonlarında kullanamazsın demişsin ben bu oyuncular oynasın derken defansın arkasına toplar atsın gol pozisyonları hazırlasın demiyorum ki onu da zaman zaman yapar ama sadece dönen topları toplasın hucüm tekrar başlasın dyorum ama sen bu adam oynadığında dönen topu kapmasını hucüma destek vermek olarak görmüyosun herhalde...
Yorum
-
Herkes gidip geliyor ama elde santrafor olarak yine umut kaliyor.
Sezon basinda umut,teofilo,jaja,burak ve murat tosun ile 5 santraforumuzun oldugunu zannediyorduk,kala kala yine umuta kaldik.
Umarim bu sefer gercek anlamda bir santrafor aliriz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih tekke nin gelmesine daha düne kadar karsiydim ama fikirlerim degisiyor.
Devre arasinda fatih tekke nin alinmasina su an icin soguk bakmiyorum.
Yurt disindan getirecegin forvetin Turkiye ye alismasi, Trabzon a alismasi nereden bakarsan en iyi ihtimal haftalar veya aylar surecek. Jaja ve Teo bunun en iyi ornekleri. Het transfer Szymek degil ki geldigi ilk macta oynasin.
O yuzden uzaga gitmeye gerek yok. Ben Semih, Ariza veya Tekke olur diye dusunuyorum. Tekke tabi biraz riskli.
Oturup konusacaksin Tekke'yle. Gel bos mukaveleyi imzala, adam gibi antremanlarini yap, cik macini oyna, baska da birsey beklemiyoruz senden. Sampiyonlukta seninde katkin olsun. Taraftarin gonlundeki yerini tekrar kazan. Diger turlu para konusulacaksa benim tercihim Semih veya Ariza.En son Medallion tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 23:05.Yine Yeni Yeniden
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet görmüyorum... görmekde istemiyorum... bence bizim orta sahamizda sorun yok olsa zaten lider olmazdik bilmem kac puan farkla ama nedense siz sorun varmis gibi selcuk colmanin arkasina adam koyuyorsunuz... bu takim önliberosuz oynuyor bunun farkinda degilsin herhalde....
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Şenol Hoca Bjk-Bursa maçında tribünde ne yapıyordu?
A)Ozan İpek'i izliyordu.
B)Rakipleri analiz ediyordu
C)Canı sıklımış,boğaz havası alayım demiş'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
Yorum