İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende brezilya duydum
burada bir abimiz Güney Amerika ya bir heyet gitti dedi yanlış hatırlamıyorsam, yani senin dediğin jonas da olabilir diğeri de.İnşallah senin dediğindir diyelim şimdilik, videolarında iyi birine benziyor.En son Murat Güvenç tarafından düzenlendi; 07.12.2010, 15:38.'' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel
Yorum
-
Meksika'da,Brezilya'da ligler bitti...
Güney Amerika'dan transfer yapıcaksak hemen anlaşıp,oyuncuyu getirip idmanlara başlatmamız lazım..
Eğer Güney Amerika'dan oyuncu alıcaklarsa 3-4 güne açıklarlar...
Ayrıca Ukranya'da da lige ara verildi Ukranya'dan bir isim de olabilir...
Yorum
-
Ligimizdeki maçlar için defansif ortasahaya olarak bir takviye yapmamız gerekli değil ama Şampiyonlar Ligi için elzem bunun için bu mevkiye transferi sene sonu yapmak daha mantıklı, diğer mevkilere odaklanmalıyız.
Mümkünse en kısa sürede bir forvet ve bir de sol kenar alıp kadroyu çok bozmadan yola devam etmeliyiz diye düşünüyorum.I am titanium
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeksika'da,Brezilya'da ligler bitti...
Güney Amerika'dan transfer yapıcaksak hemen anlaşıp,oyuncuyu getirip idmanlara başlatmamız lazım..
Eğer Güney Amerika'dan oyuncu alıcaklarsa 3-4 güne açıklarlar...
Ayrıca Ukranya'da da lige ara verildi Ukranya'dan bir isim de olabilir...'' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak küçükağa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacakları oyuncuyu hemen açıklayacaklarını düşünmüyorum en azından lig bitmeden ,ama ağızlarını sıkı tutamazlar diyorsan ona birşey diyemem
Devre arasına kadar en azından oyuncu Trabzon'a gelip yerleşmiş olsun..
Yorum
-
Anlaşıldığı kadarıyla her zamanki gibi havaların soğuduğu şu günlerde bir kafile sıcak denizlere doğru yola çıkmış durumda.
Mesele adamı seyretmeye mi, pazarlık yapmaya mı, getirmeye mi gittikleri.
Umalım ki seyretme aşamaları bitmiş olsun.
Neyse ki ligler bitti bitiyor.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
Yorum