ligden bir yabancı golcü transferi olamaz mı ? acep..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGlowacki'nin sakatlığı ne durumda ne zaman iyileşecekmiş bilgisi olan var mı ?
Biz planlarimizi devre sonuna kadar glo yokmus gibi yapmaliyiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAek'da oynayan sol forvet bir adam Sedat abi. Gerçi hücum hattının her yerinde oynayan bir adam. Solda kullanıyorlar.Ben çok beğenmiştim bu adamı. Akın abi daha iyi ibiliyor. Yazmıştı geçmiş sayfalarda..Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haftada yokmus,haftaya da süpheli gibi duruyor.
Biz planlarimizi devre sonuna kadar glo yokmus gibi yapmaliyiz.
Devre arasında sence nereye yada nerelere lazım Cafer Abi ?
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbim Hayırlısı olsun
Devre arasında sence nereye yada nerelere lazım Cafer Abi ?
2-3 transfer kafi gelir,fazlasi zarar olur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk öncelik orta saha,daha sonra forvet,daha sonra solbek alinmali bence.
2-3 transfer kafi gelir,fazlasi zarar olur.
Senin engin bilgilerinden biraz faydalanalım Abi
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela Abim sence kim iyi olabilir bizim için ?
Senin engin bilgilerinden biraz faydalanalım Abi"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSolbeke gökhan süzen i,orta sahaya javad nekounam i,forvetede pawel brozeki alirdim ben.
Yorum
-
Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Süzen ile Pawel Brozek'i izleme şansım oldu ama javad nekounam'ı izleme şansım olmadı.Nerde oynuyor hangi bölgede oynuyor ?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca bize Tekke'yi getir
Yorum
Yorum