Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligden bir yabancı golcü transferi olamaz mı ? acep..
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Glowacki'nin sakatlığı ne durumda ne zaman iyileşecekmiş bilgisi olan var mı ?
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bir iki eksik var takimda

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Glowacki'nin sakatlığı ne durumda ne zaman iyileşecekmiş bilgisi olan var mı ?
          Bu haftada yokmus,haftaya da süpheli gibi duruyor.

Biz planlarimizi devre sonuna kadar glo yokmus gibi yapmaliyiz.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aek'da oynayan sol forvet bir adam Sedat abi. Gerçi hücum hattının her yerinde oynayan bir adam. Solda kullanıyorlar.Ben çok beğenmiştim bu adamı. Akın abi daha iyi ibiliyor. Yazmıştı geçmiş sayfalarda..
            Doğrusu ben de o kadar biliyorum Gökhan ama kaliteli adam olduğu açık. Yakın zamanda Benfica ilgileniyordu...
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu haftada yokmus,haftaya da süpheli gibi duruyor.

Biz planlarimizi devre sonuna kadar glo yokmus gibi yapmaliyiz.
              Abim Hayırlısı olsun

Devre arasında sence nereye yada nerelere lazım Cafer Abi ?

Yorum

Abim Hayırlısı olsun

Devre arasında sence nereye yada nerelere lazım Cafer Abi ?
                Ilk öncelik orta saha,daha sonra forvet,daha sonra solbek alinmali bence.

2-3 transfer kafi gelir,fazlasi zarar olur.

Yorum

Ilk öncelik orta saha,daha sonra forvet,daha sonra solbek alinmali bence.

2-3 transfer kafi gelir,fazlasi zarar olur.
                  Mesela Abim sence kim iyi olabilir bizim için ?

Senin engin bilgilerinden biraz faydalanalım Abi

Yorum

Mesela Abim sence kim iyi olabilir bizim için ?

Senin engin bilgilerinden biraz faydalanalım Abi
                    Solbeke gökhan süzen i,orta sahaya javad nekounam i,forvetede pawel brozeki alirdim ben.

Yorum

Solbeke gökhan süzen i,orta sahaya javad nekounam i,forvetede pawel brozeki alirdim ben.
                      Gökhan Süzen ile Pawel Brozek'i izleme şansım oldu ama javad nekounam'ı izleme şansım olmadı.Nerde oynuyor hangi bölgede oynuyor ?

Yorum

• alanzinho besiktas radyasuna reportage vermis
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Gökhan Süzen ile Pawel Brozek'i izleme şansım oldu ama javad nekounam'ı izleme şansım olmadı.Nerde oynuyor hangi bölgede oynuyor ?
                          Orta saha,osasuna.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tl58GkQwBPQ

alanzinho besiktas radyasuna reportage vermis

eski haber bu.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şenol Hoca bize Tekke'yi getir
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Hoca bize Tekke'yi getir
                                Abi bende sana katılmıyorum değil Tekke'nin bende şahsen gelmesini istiyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X