Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen öyle...
    ben istanbulda olduğunu haberlerden öğrendim.siz bi duyum falan mı aldınız yekta için istanbulda olduğuna dair.? eğer hocam birebir ilgileniyorsa bu transfer işiyle olumlu bitme ihtimali çok yüksek

Yorum

• Gabriç artı para ile Ömer Şişmanoğlu'nu alamazmıyız?
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• - Bu Yekta gerçekten müthiş bir oyuncumu , bilmiyorum ama sanki biraz abartılıyor gibime geliyor , yanılabilirimde...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben istanbulda olduğunu haberlerden öğrendim.siz bi duyum falan mı aldınız yekta için istanbulda olduğuna dair.? eğer hocam birebir ilgileniyorsa bu transfer işiyle olumlu bitme ihtimali çok yüksek
          İstanbul'da yaşayan kulübe yakın bir isimden duyduğuma göre, Yekta ve bir gurbetçi oyuncunun ailesi ile görüşecekmiş. Eskişehir maçının öncesi söylenmişti bana... Sadece bir duyumdur ve elimde ciddi bir delil yok.

Yorum

• İyi uşak Sedat...İyi uşak...Kaldı ki Yekta nın bize gelme ihtimali önemli bence...Kariyer planı yaparken Trabzonspor'la hedefe daha kolay varılacağı anlayışı hakim olmalı yeniden bu tip futbolcularda....Olmaya yaklaşmmış lakin henüz tam olmamış her futbolcunun aklına önce Trabzonspor gelmeli....Altyapıyı oturtamadığımız sürece ( ki şimdi başlasak meyvesini 5 sene sonra alabiliriz) Selçuk gibi ( onu aldığımızdaki durumunu kasdediyorum) futbolcuların önceliği Trabzonspor olmalı...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• [QUOTE=SEDAT;1917261760]- Bu Yekta gerçekten müthiş bir oyuncumu , bilmiyorum ama sanki biraz abartılıyor gibime geliyor , yanılabilirimde...

şenol hocamızın elinde kendini geliştirmesi halinde çok iyi bir oyuncu olabilir abi. o potansiyel var onda. ama şimdilik alternatif olacak düzeyde. gerçi yattaranın ve alanın alternatif olduğu, yedek kulübemizi zenginleştirdiği (!) ortamda yekta çok daha faydalı olacaktır.tabi bunlar acizane kendi görüşüm.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Bu Yekta gerçekten müthiş bir oyuncumu , bilmiyorum ama sanki biraz abartılıyor gibime geliyor , yanılabilirimde...
                Sedat, bence çok iyi oyuncu. Engin'in sorunlu bir tablo çizmesi ve Colman-Alan ikilisinin istikrarsızlığı göz önüne alınırsa şahane bir seçim olur. Bizde yıldız olacağından eminim.

Yorum

• - Eren dedik Bursasporlu , gs ile anlaşmış , ya zaten sol tarafta sıkıntı çektiğimiz şu dönemde neden geç kalırızki hiç anlamam , Muhammed'te başka takıma gider şimdi...

- Erdal abi içimden bir ses Yekta'nın Bjk'ne gideceğini söylüyor..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gabriç artı para ile Ömer Şişmanoğlu'nu alamazmıyız?
                    Gabric'i verip Vittek'i alsak sakat değilse tabi?

Yekta konusunda bazı arkadaşların tereddütleri olabilir kariyerinde İzmirspor ve Kasımpaşa olması dolayısıyla.Şahsen iki sezondur takip ediyorum Kasımpaşa'nın en iyi oyuncusu kulübü de zaten bırakmak istemiyor.Oyunun iki yönünü de oynayabilen Selçuk ve Colman'a rahatlıkla alternatif olabilecek bir isim.
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbul'da yaşayan kulübe yakın bir isimden duyduğuma göre, Yekta ve bir gurbetçi oyuncunun ailesi ile görüşecekmiş. Eskişehir maçının öncesi söylenmişti bana... Sadece bir duyumdur ve elimde ciddi bir delil yok.
                      teşekkürler abi bizimlede paylaştığın için şenol hocamın birebirde geçemeyeceği oyuncu yok gibi sizin düşünceniz nedir bu konuda.?

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        teşekkürler abi bizimlede paylaştığın için şenol hocamın birebirde geçemeyeceği oyuncu yok gibi sizin düşünceniz nedir bu konuda.?
                        senol hoca kaleci degilmiydi

Yorum

- Eren dedik Bursasporlu , gs ile anlaşmış , ya zaten sol tarafta sıkıntı çektiğimiz şu dönemde neden geç kalırızki hiç anlamam , Muhammed'te başka takıma gider şimdi...

Eren bizde oynayamaz. O kıvama gelmesi yıllar alır en azından. Geçen yıl liseyi bitirdi henüz. Fiziği yetersiz. Sadece süratli o kadar. Bursa'dan alınacak iki isim var bence; Ozan ve İsmail Haktan... İkisini de isterim şahsen... İsmail Haktan geleceğin büyük yıldızı olacak, yazın bir kenara...

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Kaleciler çalım atarken top kaptırmıyorlarmı Şenol Hoca hiç yapmadı mesela o hatayı...

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaleciydi ama yaşı tutanlar hatırlar, idmanlarda daha çok sol açık oynuyordu. Bir idman sonrası sormuştum kendisine nedenini... ''Forvet oyuncularının ne düşündüğünü daha iyi anlayıp doğru yer tutabilmek için'' demişti... Neredeyse 30 yıl olmuş... Yaşlanmışız valla...

Yorum

- Eren dedik Bursasporlu , gs ile anlaşmış , ya zaten sol tarafta sıkıntı çektiğimiz şu dönemde neden geç kalırızki hiç anlamam , Muhammed'te başka takıma gider şimdi...

Ben olsam ona şu örneği verirdim...Selçuk ve neydi şimdi Antalya da oynayan Manisa'da ki orta saha arkadaşı....( uşağın adı aklıma gelmedi bir türlü) Selçuk bize geldiğinde o uşak da Beşiktaş a gitti...Şimdi Selçuk Avrupa 'ya gitmeye en aday Türk futbolcusu....Diğeri ise yeniden kendini kanıtlamak zorunda....Cımbızla seçilmiş bir örnek mi bu? Hayır değil...Trabzonspor'un hali hazırdaki en büyük artısı budur...Gelişimini devam ettirebileceğin bir takım olmak...Tek istisnası Gabriç oldu bunun...Ben bu durumun önümüdeki bir kaç yıl içinde çok işimize yarayacağını düşünüyorum....Bir şampiyonlar ligi her şeyi çorap söküğü gibi getirir

Yorum

Çalışıyor...
                                X