Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu bide devamlı Selçuk-Colman yazıp yanlarına bir merkez ortasaha daha ekleyip durmayalım.Şenol Hoca 4-4-1-1 oynatıyor.Bir ortasaha elemanı alınırsa ve Colman'dan daha iyi olursa Colman yedek olur.
    aynen öyle renkdas helal sana bende bunu anlatmak istiyorum

Yorum

• yabancı forvet alacağımız kesin mi?

bence gökhan süzen ligin en iyi yerli sol beklerinden biridir..gökhan süzen ilaç olur ilaç.

emenikeyi bende tasvip etmiyorum.hem karabük karadeniz takımı alıpta karabükü zor durumda bırakmayalım.

bilicayı okudum anında kanım dondu.sakıncalı yaevlat olsa sevilmez yani sabri gibi
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benden isim çıkmaz...Çünkü bana isim gelmez ....Sağlıklı bir transfer dönemi geçireceğimize eminim sadece...Ha her alınan cuk oturur mu? İbrahimoviç'den tutun bizim Gökhan Ünal a kadar yüzlerce aksi örnek var dünyada...Bu ihtimal hep var ve olacak....
        Sence kac transfer olur,1,2 veya 3?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bırakın transferi işler yolunda giderse çok kısa zamanda altyapımız bile düzelir...Çünkü Trabzon Marx ı yanıltan bir sosyolojik yapıdır...Altyapı ütyapıyı belirlemez burda üst yapının durumu altyapıyı belirler ))
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Colman veya Selçuk un alternatifini aramaktan vazgeçmek lazım, Barcelona bile aynı bölge de Xavi İniesta nın yerine adam bulamadığından Fabregas diye tutturdular birşey olmasın diye dua etmekten başka çaremiz yok
            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Bilmiyorum Cafer...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bırakın transferi işler yolunda giderse çok kısa zamanda altyapımız bile düzelir...Çünkü Trabzon Marx ı yanıltan bir sosyolojik yapıdır...Altyapı ütyapıyı belirlemez burda üst yapının durumu altyapıyı belirler ))

abi eğer karl marx ı futbola çekersek,barçayı izleyip hepimizin marksist olması lazım
                Entropi İyidir.

Yorum

• Gaza geldim Kadro yapıyorum..

----------------Onur--------------

Serkan---Glowacki--Egemen--Gökhan

-----------Selçuk---Colman---------

Burak----------------------------Engin
                  ---------------------Jaja-----------
                  -----------Devic----------------------
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Glowacki'nin sezonu sakat bitireceğini var sayalım.Bu durumda Colman-Selçuk mu yoksa Giray-Egemen ikilisinin olduğu bölgeye mi takviye daha önemli olur?
                    En son İsa tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 21:58.

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman veya Selçuk un alternatifini aramaktan vazgeçmek lazım, Barcelona bile aynı bölge de Xavi İniesta nın yerine adam bulamadığından Fabregas diye tutturdular birşey olmasın diye dua etmekten başka çaremiz yok
                      ayni düsnceleri paylasiyoruz renkdas beni cok mutlu ettin bu arada marko devic hakkinda ne düsünüyorsun bu adam kanatlardada kanat forvet olarak cok iyi deplasa olabiliyor ?????

Yorum

• Aslında nasıl burağın kötü olduğu zamanlar üzerine gidildiyse (bir zamanlar selçuk gibi) ceyhunun da üzerine gidilmeli.
                        Bu adamın en önemli sorunu pasları iyi ayarlayamaması, bunu en iyi oynayarak düzeltir takım arkadaşlarının
                        genelde nerede olduğunu, pasa nasıl tepki vereceğini, nereye kaçacağını şuanki selçuk ve colman gibi zihnininde
                        otomatiğe bağlasa çok faydalı olacaktır.

Bu oyuncuyu ben de pek beğenmem futbolu çok iyi bilmediğimi de belirtiyim.
                        Bu yüzden yazarların da görüşlerine bakarım cyhun çoğu yorumcu tarafından beğenilen
                        bana çok kötü geldiği zamanlarda bile görevini yaptı denilen bir oyuncu.

Bazen ondan ümidi kesiyorum ama bazen de arkaarkaya oynaması gerektiğini düşünüyorum.
                        En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 22:00.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Transfer döneminde manajer- gazeteci, gazeteci -yönetici, ilişkileri garipleşir...Herkes herkesi kullanır....Şimdilerde forumlar da bu işin parçası oldu....Bu yüzden "duyum" ve haberlere refleksler ani olmasın...Sakin olalım....Her anlamda ilacımız sükunet

Yorum

• - Erdal abi sen bilmezsen burda kimse bilmez
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 1 ya da 2 transfer yapılır.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ceyhun'u çok fazla analiz etmeye gerek var mı?

Selçuk'tan üç yaş daha genç.Süperlig tecrübesi aldığı, süre belkide Selçuk'un beşte biri.

Kadronun devamlı oyuncusu değil ama ihityac duyulduğunda göreve daima hazır,kaprisi olmayan gelişime açık bir futbolcu.

Bunun yanında bir çok futbolcuda bulunmayan önemli fiziksel özellikleri olan,iyi şut atabilen ve top tekniği hiçde fena olmayan bir futbolcu.

Takasta yollamakmış!
                                En son İsa tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 22:04.

Yorum

Çalışıyor...
                                X