İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekakalayacak derken..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra Fatih Tekke'den birşey olacağını sanmam gittiği takımları karıştırı ancak.
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke hangi takımda oynamış ta nereyi karıştırmış hocam bir söyle de bilelim delinin biri kuyuya taş attı herkes aynı pervane üzerinde dönüyo
En son ne zaman 90 dakika oynadığını da hatırlıyor değilim..
Fatih 2005-06'daki Fatih değil.. Geçti o günler..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarıştırdıdan kastım oynadığı son 3 kulüpten ikisinde Hocalarla arası bozulmuş tartışmış..
En son ne zaman 90 dakika oynadığını da hatırlıyor değilim..
Fatih 2005-06'daki Fatih değil.. Geçti o günler..
Yorum
-
Burda Fatih Fatih diye bir yerimizi yırtarken yaptığı vefasızlık değil ise benimki hiç değil. Benim gözümde artık Beşiktaşlı bir futbolcudur kendisi. Sıradan..
Şimdi haklılık yanlarını dökeceksiniz kısaca şu cümle ile geçeyim konuyu kapatalım en iyisi İmama kızılıpta bozulmaz abdest..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda Fatih Fatih diye bir yerimizi yırtarken yaptığı vefasızlık değil ise benimki hiç değil. Benim gözümde artık Beşiktaşlı bir futbolcudur kendisi. Sıradan..
Şimdi haklılık yanlarını dökeceksiniz kısaca şu cümle ile geçeyim konuyu kapatalım en iyisi İmama kızılıpta bozulmaz abdest..
Yorum
-
@asi yürek
Fatih Tekke pireye kızıp yorgan yakınca vefasız değil,ama biz onu istemeyince vefasızız...bende biliyorum bjk formasıyla acı çektiğini o sahaya çıkarken suratının aldığı ifadeye bi kaç defa şahit oldum...olmak istemem o durumda...çünkü o da işin farkında artık futbolu bıraktığı andan itibaren hiçbir camia Fatih'e sahip çıkmayacak..Biz Hami konusunda da vefasızız bi jübile bile yapamadılar adama..ama onu her zaman severiz...33 yaşındaki bir adamdan da duygusallığı kenara bırakarak düşünelim pek fazla yarar gelmez takımaHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@asi yürek
Fatih Tekke pireye kızıp yorgan yakınca vefasız değil,ama biz onu istemeyince vefasızız...bende biliyorum bjk formasıyla acı çektiğini o sahaya çıkarken suratının aldığı ifadeye bi kaç defa şahit oldum...olmak istemem o durumda...çünkü o da işin farkında artık futbolu bıraktığı andan itibaren hiçbir camia Fatih'e sahip çıkmayacak..Biz Hami konusunda da vefasızız bi jübile bile yapamadılar adama..ama onu her zaman severiz...33 yaşındaki bir adamdan da duygusallığı kenara bırakarak düşünelim pek fazla yarar gelmez takıma
Yorum
-
Bak arkadaşım, Fatih bize hizmet etmiştir yıllarca kabul Allah razı olsun karşılığını da almıştır...ancak Ünal da dahil olmak üzere hepsinden daha Trabzonsporluyum diyip Bjk'ye imza atmıştır..Duygusal bir Fatih Tekke bunu yapabilir mi?..paraya mı ihtiyacı var?..kime neyi ispatlamak istiyorsun?..şimdi kim pişman?..2.yarı Trabzonspor'a inönüde gol atarsa göbek atarsınızHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak arkadaşım, Fatih bize hizmet etmiştir yıllarca kabul Allah razı olsun karşılığını da almıştır...ancak Ünal da dahil olmak üzere hepsinden daha Trabzonsporluyum diyip Bjk'ye imza atmıştır..Duygusal bir Fatih Tekke bunu yapabilir mi?..paraya mı ihtiyacı var?..kime neyi ispatlamak istiyorsun?..şimdi kim pişman?..2.yarı Trabzonspor'a inönüde gol atarsa göbek atarsınız
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesin olaylara bakış açısı,doğru yorumlama kapasitesi ve uslubu farklı olduğu için tartışmanın alemi yok.. ne demek göbek atarsınız böyle bir yaklaşım olabilir mi ne alakası var.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Yorum
-
[QUOTE=Armağan Dere;1917271202]Hayır Fatih başka takımın futbolcusu artık ne kadar pişman olsa da bu durum değişmeyecek gibi görünüyor...bunu buralarda dillendirmenin kimseye yararı yok..Hayırlı geceler..kendi tercihidir..ama şunu söliyim futbolu bıraktıktan sonra ona 2 camiada sahip çıkmayacak görürsünüz[/QUOT
2 camiaya gerek yok hocam fatihin kendi camiası var.. hayırlı geceler
Yorum
Yorum