Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jaja konusunda çok spekülasyon yapıldı Burak...Şenol hoca istemedi falan dendi...Oysa henüz takım Ispartada iken ropörtajda söylemişti Şenol hoca...Selçuk ve Colman ın yanlarına birini düşünüyormusunuz diye sorduğumda...Israrla önlerine birini istiyorum demişti....Bence başkan ve Mahmut bey in başarısıdır...Başarımıdır? İnşallah öyle olur....
    oki ama kim izledi özkan sümer mi var su an izleme komitesi nin basinda ???

Yorum

• Düşüncelerime göre Yekta Colman'ı yedek kulübesine gönderir.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Gülmeyin ama İbrahim üzülmez tam aradığımız solbek
        abi sen kızma ama buna gülerim ben kusuruma bakma emi

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Düşüncelerime göre Yekta Colman'ı yedek kulübesine gönderir.
          - Colman'ı yedek klübesine göndermek zor...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi sen kızma ama buna gülerim ben kusuruma bakma emi
            - Kızmam tabiki ama seninde sol bek önerini duymak isterim
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Jaja'nın düşündüğümüz anlamda izlendiğini sanmıyorum Burak...Allah yardım etti diyelim Sezer Öztürk alınsaydı Jaja gündeme gelmezdi her halde....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

- Bu Yekta gerçekten müthiş bir oyuncumu , bilmiyorum ama sanki biraz abartılıyor gibime geliyor , yanılabilirimde...
                Müthiş değil, ama şimdilik. Alınırsa ve Şenol GÜNEŞ'in tornasından geçerse müthiş olmaması için bir neden kalmaz.
                DİK OYNA!
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jaja'nın düşündüğümüz anlamda izlendiğini sanmıyorum Burak...Allah yardım etti diyelim Sezer Öztürk alınsaydı Jaja gündeme gelmezdi her halde....
                  yani diyorsun symkowiak gibi tuttu diyorsun hayilrisi ne diyelim ama sanki sen pek begenmiyorsun gibi hissettim ???

Yorum

• Gökhan bu Colman beni utandırdı... O yüzden düşünsem de söylemem onunla iligi bir şey ..Kesin olan bir şey var ki 4-5 haftada bir dinlenmesi lazım...Şimdi aklıma geldi bundan sonra her futbolcu için maç sonları not verip arşivleyeyim...Sonra dönüp bakayım...Ben eminim Colman için 5 haftada bir maç kesin düşük not çıkar....şöyle olur herhalde..8--9-7-8-2 ....İşte o 2 yi nasıl yok ederiz bilmiyorum
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• [QUOTE=srmnlii;1917261772]
                      İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Bu Yekta gerçekten müthiş bir oyuncumu , bilmiyorum ama sanki biraz abartılıyor gibime geliyor , yanılabilirimde...

şenol hocamızın elinde kendini geliştirmesi halinde çok iyi bir oyuncu olabilir abi. o potansiyel var onda. ama şimdilik alternatif olacak düzeyde. gerçi yattaranın ve alanın alternatif olduğu, yedek kulübemizi zenginleştirdiği (!) ortamda yekta çok daha faydalı olacaktır.tabi bunlar acizane kendi görüşüm.
                      İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Müthiş değil, ama şimdilik. Alınırsa ve Şenol GÜNEŞ'in tornasından geçerse müthiş olmaması için bir neden kalmaz.
                      Benzer mesajlar olmuş. Srmnlii benden önce yazmış; henüz okumamıştım.
                      DİK OYNA!

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam Colman kendisine verilen parada iyileştirme yapılması için yönetimle görüşme talep etmişti. Sadri başkan da "sen oyna biz seni çağırırız" gibi bir şey söylemişti. Düşüş gösterdiği her dönemde aklıma bu geliyor.
                        DİK OYNA!

Yorum

• En acısı da halen "sırtı kaleye dönük oynayabilen" bir forvete olan ihtiyacımız...Hava toplarında da etkili olanından...Öyle mi futbalski ? Bir dönem Türk futbolu orta saha sıkıntısı çekiyordu...İbrahim Ege bile idare eder adamdı..Hüseyin baştacı idi...Şimdi santrfor da aynı sıkıntı...Mahalle maçlarında kimse golcü olmuyor mu kardeşim? Mahalle maçları da kalmadı ki

Yorum

- Kızmam tabiki ama seninde sol bek önerini duymak isterim
                            bi önerim yok zaten sizler daha iyi bilirsiniz futbolcuları özelliklerini falan. ama ben i. üzülmezin halen daha orta yapamadığını biliyorum. bizde orta kesebilen bi sol bek istiyorsak o bize uymaz gibi me geliyor abi. bilmem yanıllıyormuyum

Yorum

• Benide mahçup etti Erdal abi ama şuan şöyle düşünüyorum.

Colman artık sistem gereği geride oynuyor ve eskisi kadar zorlamıyor. Çünkü geri dönüşlerde zorluk yaşayacağını biliyor. Artık Tek yaptığı oyunu yönlendirmek. Yekta Colman kadar teknik olmasada azçok oyunu yönlendiriyor. Hücumda Colman'dan daha etkili bir adam. Daha kıvrak. Daha seri. Ve geri dönüşlerdede Colman kadar sıkıntı yaşamaz. Bu yüzden ben Colman'ı yedek külübesine gönderir dedim.
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bi önerim yok zaten sizler daha iyi bilirsiniz futbolcuları özelliklerini falan. ama ben i. üzülmezin halen daha orta yapamadığını biliyorum. bizde orta kesebilen bi sol bek istiyorsak o bize uymaz gibi me geliyor abi. bilmem yanıllıyormuyum
                                - Valla ben orta kesen solbek istemiyorum , adam geçirmesin yeter , kendi adıma

Yorum

Çalışıyor...
                                X