Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaten senin icin yazmamistim

Herkesde bi Papa Guaye, Taison ve Devici alalim 4-5 verelim yeter havasi var
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• gaziantepten solbek ivan de souzayı alırsak süper iş yapmış oluruz.
      Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Orhan Gülle, Muhammet Demir. İki genç, ikisi de Trabzonsporlu.

Bir de Eren Albayrak. O da genç, sol açık.

He bir de beklere alternatif için Aykut Demir. O da Trabzonlu, o da genç. Daha doğrusu her yere alternatif olabilir.

Üstüne Hasan Ahmet Sarı da takıma alıştırılmaya başlanırsa yeterli olacaktır.

Devre arası isteklerim bunlar.

En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 22:03.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Orhan Gülle çok iyi futbolcu olacak ama zamana ihtiyacı var.

Orhan ve Muhammet bu takımın iskeletine cok yakışır...

Yorum

• Formda bir Jones iki tane Ernst eder.Tabi Schalke'den bu adamı alabilmek mesele.
            Dallas Mavericks
            .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İki tane Ernst eder mi orası tartışılır ancak çok kaliteli bir oyuncu olduğu kesinlikle tartışılmaz.

Sorun ise devre arası transferinde o mevkide direk oynayabilecek bir oyuncu almaya gerek olmaması. Bence tabi ki.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Boussoufa, Anderlecht'ten ayrılmayı umuyor

Anderlecht'in Faslı orta saha oyuncusu, sezon sonunda Belçika'ya veda etmeye hazırlanıyor.

03 Oca 2010 00:20:31

Goal.com

Anderlecht'in
                Faslı orta saha oyuncu Mbark Boussoufa, sezon sonunda takımından ayrılmayı ümit ediyor.
                Knack'a konuşan 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, her oyuncunun büyük takımlarda oynamak istediğini ve kendisinin bir istisna olmadığını belirtti.
                Transferi hakkında açıklamalar yapan Boussoufa, "Kendimi Barcelona ve Real Madrid gibi takımlarda oynarken görmüyorum. Gençken böyle hayallerim vardı ancak gerçekçi olmak lazım. Zamanın ne getireceği bilinmez ancak yine de imkânsızı istememek lazım" dedi.
                3 sezondur Anderlecht forması giyen Boussoufa ile en ciddi takımın Sevilla olduğu bilinirken, Endülüs temsilcisinin Ocak ayında bir teklif ile Belçikalıların kapısını çalabileceği de gelen haberler arasında.

Bu Boussoufa harika olurdu. Ama benim gibi düşünen 1 kişi daha bulamadım maalesef

Yorum

• Dany yokmu Ankaragücünün stoperi çok iyi bence stoper sıkıntımız yok ama söylim dedim Ben hala solbek ve iyi bir forvette ısrar ediyorum
                  FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dany yokmu Ankaragücünün stoperi çok iyi bence stoper sıkıntımız yok ama söylim dedim Ben hala solbek ve iyi bir forvette ısrar ediyorum
                    dany'yi izledin mi?
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dany'yi izledin mi?
                      Evet izledim
                      FIRTINA

Yorum

Evet izledim
                        gaziantep'te de onu dicektim...nası izlediysen
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Gönlümden geçen kulübü fazla da zorlamadan, sol bek e malik fathi , orta saha ya kahlenberg , forvet e de deviç i alarak şampiyonluğa aksamadan gidecek bir kadro kurmamız. Geçmiş senelerde ara transfer yapmayarak şampiyonluklar kaçtı. İnş bu sene yaparız da oluruz.
                          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Burak Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boussoufa, Anderlecht'ten ayrılmayı umuyor

Anderlecht'in Faslı orta saha oyuncusu, sezon sonunda Belçika'ya veda etmeye hazırlanıyor.

03 Oca 2010 00:20:31

Goal.com

Anderlecht'in
                            Faslı orta saha oyuncu Mbark Boussoufa, sezon sonunda takımından ayrılmayı ümit ediyor.
                            Knack'a konuşan 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, her oyuncunun büyük takımlarda oynamak istediğini ve kendisinin bir istisna olmadığını belirtti.
                            Transferi hakkında açıklamalar yapan Boussoufa, "Kendimi Barcelona ve Real Madrid gibi takımlarda oynarken görmüyorum. Gençken böyle hayallerim vardı ancak gerçekçi olmak lazım. Zamanın ne getireceği bilinmez ancak yine de imkânsızı istememek lazım" dedi.
                            3 sezondur Anderlecht forması giyen Boussoufa ile en ciddi takımın Sevilla olduğu bilinirken, Endülüs temsilcisinin Ocak ayında bir teklif ile Belçikalıların kapısını çalabileceği de gelen haberler arasında.

Bu Boussoufa harika olurdu. Ama benim gibi düşünen 1 kişi daha bulamadım maalesef
                            Gercekdi olmak gerekiyorsa Boussoufanin kast ettigi büyük takimlar her sene SL de oyniyan elit liglerin takimlari olan takimlari kast ediyor, adam her sene zaten SL de oyniyor ama artik orasi bile onu kesmiyorsa düsün yani Ingiltere ve Ispanya liginden asagisi kesmicekdi onu maalesef...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BJK´in hicbir yabancisini alamayiz cünkü biz onlara BJK´nin verdigi Maasi vermeyiz. Yanlis bilmiyorsam Ernst yillik 2,5-3 milyon € aliyor!
                              Hayırlısı olsun Abim hakkımızda
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Dany yokmu Ankaragücünün stoperi çok iyi bence stoper sıkıntımız yok ama söylim dedim Ben hala solbek ve iyi bir forvette ısrar ediyorum
                                Danny Gaziantepspor'da oynuyor olması lazım bildiğim kadarıyla
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X