İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Orhan Gülle için burda baya yırtındık ama geçti o iş artık bırakmaz G.Antep. Orhan,Gökay,Muhammet,Engin...vs bu jenerasyon iler ki yıllarda fırtına gibi esecek geçen yıl ki turnuvayı izleyen arkadaşlar da bilir iyi bir takım geliyor ama biz seyirci kalıyoruz bu takıma çoğunu İstanbul kulüpleri kaptı Ömer Ali, Ensar Baykan,Ufuk Özbek gibi oyuncular kaldı bari bunları alabilsek.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafam çok dolu Alihan. Heryerim ağrıyor. Devic de olabilir Stilic'te. Birde Rangers'ın ön liberosunu önermiş bize falan işte..Çıkar kokusu zaten ilerleyen günlerde.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam abi sen dinlenmene bak çok yoruldunuz bugün..Çıkar kokusu zaten ilerleyen günlerde.
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan Gülle için burda baya yırtındık ama geçti o iş artık bırakmaz G.Antep. Orhan,Gökay,Muhammet,Engin...vs bu jenerasyon iler ki yıllarda fırtına gibi esecek geçen yıl ki turnuvayı izleyen arkadaşlar da bilir iyi bir takım geliyor ama biz seyirci kalıyoruz bu takıma çoğunu İstanbul kulüpleri kaptı Ömer Ali, Ensar Baykan,Ufuk Özbek gibi oyuncular kaldı bari bunları alabilsek.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya Şeker'de oynayan Ömer Ali hücumda tam bir görev adamı, yaşına göre olgun, kupa maçlarında oynarsa yine seyrederiz, geçen seneki turnuvada en çalışkan isimlerimizden biriydi. O takımda bir de Porto'lu Engin Bekdemir vardı sanırım, o çocuk da fenaydı.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep'in stoper Danny'i kim bulduysa elinde öpmek lazım.
G.Antepspor'dan Danny ve Orhan Gülle'yi ben şahsne bugün çok beğendim.Olcan'ın da hakkını yememek lazım
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIvan de Souza bugün de çok iyiydi.
suan ligde transfer yapmamiz gereken tek yerli takim antep. pas kulturleri gelismis oyunculardan kurulu ve onlari sistemimize katmak cok daha kisa sure alir.
eksiklerimizi gidermek icin tr den transfer yapilacak en uygun takim bence.,
Yorum
-
şampiyonluk yolunda geride kalan yolu düşünürsek genç ve yeteneğini her an belli eden oyuncu kiralanılabilir devre arasında.mesela kakuta ve bebe.bebe ManU'da fazla forma şansı bulamıyor kadro alternatifi açısından sol açık eksiğide düşünülürse kakuta süper lig'i yarım sezonda olsa kaldırır bence.sizin fikirlerinizi merak ediyorum ? ? ?9 # Osvaldo'
Yorum
Yorum