Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devic ?

Gökhan abi hafızanı zorla lütfen.. Diğer muhabbetleri merak ettim şimdi. Brandao olmasın?
    Kafam çok dolu Alihan. Heryerim ağrıyor. Devic de olabilir Stilic'te. Birde Rangers'ın ön liberosunu önermiş bize falan işte..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Orhan Gülle için burda baya yırtındık ama geçti o iş artık bırakmaz G.Antep. Orhan,Gökay,Muhammet,Engin...vs bu jenerasyon iler ki yıllarda fırtına gibi esecek geçen yıl ki turnuvayı izleyen arkadaşlar da bilir iyi bir takım geliyor ama biz seyirci kalıyoruz bu takıma çoğunu İstanbul kulüpleri kaptı Ömer Ali, Ensar Baykan,Ufuk Özbek gibi oyuncular kaldı bari bunları alabilsek.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Muhammed'i de unutun bu arada. Antep'e gidecek gibi görünüyor. Babası öyle diyor. Eren de Gs'ye gitmek istiyormuş..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kafam çok dolu Alihan. Heryerim ağrıyor. Devic de olabilir Stilic'te. Birde Rangers'ın ön liberosunu önermiş bize falan işte..
          Tamam abi sen dinlenmene bak çok yoruldunuz bugün.. Çıkar kokusu zaten ilerleyen günlerde.

Yorum

• Antep'in stoper Danny'i kim bulduysa elinde öpmek lazım.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam abi sen dinlenmene bak çok yoruldunuz bugün.. Çıkar kokusu zaten ilerleyen günlerde.
              Mustafa gelsin herşeyi anlatır. Onlar konuştu adamla. Sonradan bilet için bile aradık adamı.

Yorum

• Colman ve Selçuk olmadığında yerini dolduracak, eksikliğini hissettirmeyecek bir orta saha.

Teo'nun yerine bir forvet.

Antep'ten Serdar Kurtuluş.

Bir de herkes memnun olsun diye sol bek. Ferhat son oynadığı maçta iyiydi aslında. Güçlense ona da çok gerek yok bence. Cale'yle dönüşümlü idare ederler.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orhan Gülle için burda baya yırtındık ama geçti o iş artık bırakmaz G.Antep. Orhan,Gökay,Muhammet,Engin...vs bu jenerasyon iler ki yıllarda fırtına gibi esecek geçen yıl ki turnuvayı izleyen arkadaşlar da bilir iyi bir takım geliyor ama biz seyirci kalıyoruz bu takıma çoğunu İstanbul kulüpleri kaptı Ömer Ali, Ensar Baykan,Ufuk Özbek gibi oyuncular kaldı bari bunları alabilsek.
                  Konya Şeker'de oynayan Ömer Ali hücumda tam bir görev adamı, yaşına göre olgun, kupa maçlarında oynarsa yine seyrederiz, geçen seneki turnuvada en çalışkan isimlerimizden biriydi. O takımda bir de Porto'lu Engin Bekdemir vardı sanırım, o çocuk da fenaydı.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Sprinter forvet gerek şöyle alıp giden tipte.
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konya Şeker'de oynayan Ömer Ali hücumda tam bir görev adamı, yaşına göre olgun, kupa maçlarında oynarsa yine seyrederiz, geçen seneki turnuvada en çalışkan isimlerimizden biriydi. O takımda bir de Porto'lu Engin Bekdemir vardı sanırım, o çocuk da fenaydı.
                      Ömer Ali dediğiniz gibi çok olgun duruyor sahada turnuvada çok rahatlatmıştı takımı çok sakin, akıllı oynayan bir oyuncu ben de çok beğenmiştim. Ensar'ı da çok beğenmiştim ama sakatlanmıştı sol açıkta ve orta sahada oynayabiliyor teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu Bundesliga 2 ekiplerinden A.Bielefeld'de oynuyor bu sene 7 maçta görev almış henüz 18 yaşında. Ankaragücü'nde ki Umut Sözen'i de unutmamak lazım o oyuncu da final paslarında çok başarılı bir oyuncu fizik olarak da geçen seneye oranla daha iyi durumda bir kaç yıl içinde patlama yapabilir diye düşünüyorum.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antep'in stoper Danny'i kim bulduysa elinde öpmek lazım.
                        Fatih Abi sana aynen katılıyorum

G.Antepspor'dan Danny ve Orhan Gülle'yi ben şahsne bugün çok beğendim.Olcan'ın da hakkını yememek lazım
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Devre arasinda ayni sampiyon odlugu sene "bejeke"nin yaptigi gibi bitane ernst bulursak buyuk ihtimal Şampiyon oluruz!!! Sol bekide forvetide gectim bitane defansif orta saha almamiz lazim
                          TRABZON61ErcanŞİMŞEK61TRABZON

Yorum

• Ivan de Souza bugün de çok iyiydi.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ivan de Souza bugün de çok iyiydi.
                              bence de.

suan ligde transfer yapmamiz gereken tek yerli takim antep. pas kulturleri gelismis oyunculardan kurulu ve onlari sistemimize katmak cok daha kisa sure alir.

eksiklerimizi gidermek icin tr den transfer yapilacak en uygun takim bence.,

Yorum

• şampiyonluk yolunda geride kalan yolu düşünürsek genç ve yeteneğini her an belli eden oyuncu kiralanılabilir devre arasında.mesela kakuta ve bebe.bebe ManU'da fazla forma şansı bulamıyor kadro alternatifi açısından sol açık eksiğide düşünülürse kakuta süper lig'i yarım sezonda olsa kaldırır bence.sizin fikirlerinizi merak ediyorum ? ? ?
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Çalışıyor...
                                X