Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamın birisi karısına demişki:
    "Hanım azıcık paramız var, bilezikleride satalım, birazda kredi buldukmu güzel bir araba alalım." Hanımı da:
    "Ne güzel olur, bineriz, gezeriz. Ben öne kurulurum, çocuklar arkaya, ne güzel olur" demiş. Bunu duyan büyük oğlan:
    "Olmaz, ben evin büyük oğluyum. Aabayla kız arkadaşlarımı gezdiririm. Hem öne benim oturmam lazım." demiş. Küçük oğlan altta kalırmı:
    "Niye kavga ediyorsunuz ki, arkaya ikiniz binin, ben öne otururum. Hem aranızdaki buzları da eritmiş olursunuz." deyince ortalık karışmış, kavga başlamış. Yok sen öne, ben arkaya, o yana derken Baba gürlemiş:
    "İnin ulan arabamdan, yanlız gezeceğim!." demiş.

Kıssadan hisse olarak bu mesajdan çıkan sonuç daha ortada fol yok, yumurta yok. Niçin kavga ederiz anlamış değilim.
    Zamanında Ünal KARAMAN'a bir muhabir gazetelerde şöyle yazıyor, böyle yazıyor deyince hala unutmam, dedi ki:
    "Bırak şu çakalları yahu!."
    Yani gazetelerin yazdığından yola çıkarak derim ki, belki doğrudur, ama belki...

Bu arada sırası gelmişken belki tepki bulabilir ama ben şahsen Annan transferine karşıyım. Sezon başında kendisini istemiştim ama şu anki oyun yapımıza bakarak Annan'ın bizde olmayan ön libero veya defansif orta saha mevkiinde oynadığını hatırlatırım. Şu aşamada Annan bize sadece el freni olur, pekte fayda sağlamaz. Üstelik daha acil ihtiyacımız varken kısa boylu orta saha oyuncusu almak pek mantıklı değil. Eğer iddialar gerçekse ve transfer olursa bence de ilk tercih para olmalıdır. Takasta olabilir, ama Annan bizim ihtiyacımız olmaz kanımca...
    En son karaozgur tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:15.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gaziantep'de iyi oyuncular var genç.
      Orhan Gülle, Serdar Kurtuluş, Murat Ceylan...
      Uzatmadan birisini almak lazım. Dursun kenarda.
      + defans oyuncusu Dani. Mükemmel oynadi.
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Bana göre bu takıma, devre arasında orta saha ve stoper lazım. Forvet ve sol beke de hayır demem tabiki.
        Sezer Badur-Zafer Yelen bu ikiliden hiç faydalanamadık.
        Sezer Öztürk,Yekta Kurtuluş bunların en az birini kadromuza katmamız lazım.
        Stoper olarak kesinlikle Avrupa tecrübesi olan birisini almamız lazım.
        Umarım devre arasında fuzuli yerlere boş transferler yapılmaz. Ve bazı mevkilerimizde ki oyuncu eksiklikleri görmezden gelinmez.
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana göre bu takıma, devre arasında orta saha ve stoper lazım. Forvet ve sol beke de hayır demem tabiki.
          Sezer Badur-Zafer Yelen bu ikiliden hiç faydalanamadık.
          Sezer Öztürk,Yekta Kurtuluş bunların en az birini kadromuza katmamız lazım.
          Stoper olarak kesinlikle Avrupa tecrübesi olan birisini almamız lazım.
          Umarım devre arasında fuzuli yerlere boş transferler yapılmaz. Ve bazı mevkilerimizde ki oyuncu eksiklikleri görmezden gelinmez.
          bence stoper aşırı gereksiz olur.

mustafa yumlu ve giray yedek.

egemen ve glowacki ilk 11 ?

bu takıma aşırı lzım olan sol bektir.onun yanında teo dönmeyecekse mutlak suretle bir forvettir.

sağ açık ve colmana yedek ortasahada alınırsa hayır demem.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• alınacaksa orta sahaya oyuncu alınmalı
            forvet bile gereksiz murat tosun'u geri çağırırz konyadan.

Yorum

• Takımda devre arası temel taşlarla oynamadan bazı değişiklikler yapılabilir. Onur-Egemen-Serkan-Glowacki-Giray-Engin-Burak-Umut-Jaja-Selçuk-Colman şu an ki temel taşlar bence. Zafer Yelen, Tayfun, Sezer Badur, Cale, Alanzinho, Teofilo ve dahi Katar'dan falan iyi bir teklif gelirse Yattara satılabilir. Gabriç ve Murat Tosun da gözden çıkarıldılar sanırım. Eskişehir'e Sezer Öztürk için bu oyunculardan takas verilebilir. Hem Engin'e iyi bir alternatif olur Sezer sol kanatta. Sol bekte İBB'ye Gökhan Süzen için yukarıda bahsettiğim oyuncu satışlarından gelecek parayla 3 milyon civarında bir bonservis bedeli ödenebilir. Benim bir diğer fikrim ise hazır piyasası varken ve takımda olmasa da olur pozisyonundaki Ceyhun'u 3 İstanbul takımından birine 3 milyona falan satıp bir ara gündeme gelen PSV'li Engelaar tarzı defansif yönü ve fiziği güçlü bir ortasaha alınmalıdır. Sağ açık için Manisa'dan Yiğit Gökoğlan iş işten geçmeden alınmalıdır. Son olarak da yine yukarıda bahsettiğim oyunculardan gelecek para ve üzerine bir miktar koyarak kaliteli bir forvet alınması. Bir arkadaşın bahsettiği Artem Milevsky mesela tam bizlik. Bonservisi nedir bilemem ama Fb mesela Niang'a 7 milyon verebiliyorsa biz de lüzumsuz adamlarımızı satıp takıma direkt katkı sağlayabilecek bir forvete o rakamı verebilmeliyiz bence iş bu raddeye gelmişken. Hem seneye şampiyonlar liginden de çıkarılabilir bu para.

-------------------Onur(Tolga)-----------------------------------------

Serkan(Barış)---Glowacki(Giray)---Egemen(Mustafa)---Gökhan Süzen(Ferhat)

Burak(Yiğit)-------Selçuk(Papy)----Engeleaar(Colman)-----Engin(Sezer)

-----------------------------Jaja------------------------------------

--------------------------Milevsky(Umut)-----------------------------
              #7 King of Kings

Yorum

• Gabric ve Murat geri çağırılsın,
                Hasan Ahmet takıma monte edilsin veya genç ama zaman zaman oynayabilecek yerli bir golcü alınsın,
                Sezer gönderilsin, yerine yerli ama kaliteli bir ortasaha alınsın.

Bu sezon kadronun kimyasını bozmaya gerek yok. Bir sonraki sezon için büyük hamleler düşünülebilir, Jaja gibi hamleler.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bu bjk harbiden sığır takım.
                  Şu Serdarı yok pahasına nasıl verdiler G.Antepe.
                  Çocuk da hırs mı yaptı neyse bayağı üzerine koymuş.
                  Ben Trabzonsporda olsun isterdim.

Yorum

• Alanzinho´nun sahadisinda Jaja´ya yaptigi katki cok önemli..aslinda sezonbasi gönderilmeli diyordum ama kalmasi jaja´nin uyum sürecini azaltiyor..devrearasi en azindan kiralanmali mi, bilmiyorum!

Yabanci sorunumuz yok su anda..bugünde görüldügü gibi ortasahada sakin, fizikgücü yüksek bir oyuncu sart, özellikle sola yakin oynayabilen cinsinden!

Teofilo´nun Umut Bulut´a yaptigi katki da ortada...bir daha takima dönmeyecekse yerine birisi hatta cok daha iyisi sart!

Kisaca devrearasi kadro kalitesini yükseltmeliyiz...93-96 yillari arasinda yaptigimiz hatayi bir daha yapmayalim, keza buna artik hata denmez
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Gökdeniz in bize gelme olasılığı var mı ?

Bakıyorumda takımında oynamıyor galiba.

Yorum

• bu engelaar denen adam burada hic sevilmiyor benden söylemesi..
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bugün Colman oynamayınca orta sahada çok silik kaldık, sol bekten ziyade bu bölgeye takviye yapılsa sanki daha iyi olacak... Yekta ise en uygun isim olacaktır....
                          Aynen katılıyorum.
                          Yekta veya Sezer Öztürk en uygun isimler.
                          Bordomavi.net

Yorum

• Mustafa bahsetmemiş ben bahsedeyim. Onur'un menajerine denk gelmişlerde. Gökhan Süzen'in de menajeriymiş galiba. İstiyormuşuz onu ama Sadri Şener'de para yok demiş adam..Birde Devic muhabbeti vardı ama onu hatırlamıyorum..bir iki muhabbet daha vardı..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mustafa bahsetmemiş ben bahsedeyim. Onur'un menajerine denk gelmişlerde. Gökhan Süzen'in de menajeriymiş galiba. İstiyormuşuz onu ama Sadri Şener'de para yok demiş adam..Birde Devic muhabbeti vardı ama onu hatırlamıyorum..bir iki muhabbet daha vardı..
                              Devic ?

Gökhan abi hafızanı zorla lütfen.. Diğer muhabbetleri merak ettim şimdi. Brandao olmasın?

Yorum

• orhan gülle sezon başında bonservizsizdi. buradan arkadaşlarda ısrarla söylemişlerdi. selçuj ve colmanın rahat alternatifi olurdu. antepşn stoperinede bayıldım.süratli vede müdahaleleri yerindeydi. şenol hoca teoyu kafasından silmişse, kesinlikle bir santrafor lazım. ya umutu zorlayacak yada alternatifi olacak. birde orta sahaya selçuk ve colmanın alternatifi olacak ( alternatif derken, selçuk colman kalitesinde olmasından bahsediyorum)biri lazım. 2 transfer yeter. sene sonundada sol bek ve glovackiye bağlı olarak saülam bi stoperle şampiyonlar liginde ses getiririz evelALLAH

Yorum

Çalışıyor...
                                X