Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FAtih yetenekli futbolcudur ama kaprislidir, Bknz.Zenit, Rubin Kazan, bjk.Bu saydığım takımların tümünün teknik adamlarıyla sorun yaşamıştır..

Takımın içine el bombası bırakmaya gerek yok.

FAtih değil de başka bir oyuncu geçmişine rağmen gidip beşiktaşta oynasa , Şenol Güneş Ünal Karaman hadi yönetimi geçtim ağız dalaşına girse, bu forumda tek destekçi bulamazdı. Ama işte Fatih'in bilemediğimiz bir yönü var, haberimiz yokken 6 şampiyonluk, 6 cumhurbaşkanlığı sayısız kupa ve başbakanlık kupası filan kaldırdı heralde!
    En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 11.11.2010, 12:21.

Yorum

• bizene fatihten ya topumu oynarım babamı tanımam demişti...sürmeneli zat..gelmesin ya..başka forvet gelsin

Yorum

• Yahu hakikaten bıkmadınız mı?

Yorum

• ---Colman--Selcuk-Meschini---

Umut/Burak--------------Engin/Jaja

----------Ruiz/Muhammet-----

Hayalim budur.Emenike'yide biyerlere sıkıştırmak isterdim ama yer bulamadım

Yorum

• bize 1 ADET emana 1 adet malik fathi 1 adet tulio yeter....
            poetricus

Yorum

• Malik Fathi, Mainz'da pek forma sansi bulamiyor.

tekrar düsünmek de fayda var.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Glowacki 1 2 maç oynayıp tekrar sakatlanırsa bence elden çıkarmak gerek..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak nereden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  neyi hak ediyormuş Fatih Tekke'de hakettiği muameleyi görüyor diyorsun.soruyorum sana sen Fatih Tekke'nin yerinde olsan shuster sana küfretse Fatih Tekke gibi tepkimi gösterirsin yoksa susmayı mı tercih ederdin.

Fatih Tekke'nin tek suçu var o da Trabzonlu ve Trabzonspor'lu olmak.anlamak isteyen bu cümleden anlar.
                  Sizden fazla savunmusumdur Tekkeyi boş boş konuşmanın manası yok.

Fatih eziktaşa gitmeyi göze almışsa o tür muameleleri görmeyi de göze almış demektir. Bizde kraldı, orda sarayın bilmem nesi olmuşsa onun suçu,bizim değil.

Fatih Tekke artık bir çoğumuz için "Trabzonlu ve Trabzonsporlu" değil, "sahada babasını tanımayan" basit bir eziktaşlıdır.

Gelmesin istemiyorum

Yorum

• Buraya fatih tekke ismini yazmak için kimseden izin almam ve yazmaktan da vaz geçmem bakın başkan dışında hangi yöneticimizin fatihten daha çok katkısı olmuştur ben trabzonsporda kaptanlık yapmış gol kralı olmuş birine saygım sonsuzdur bu sadece fatih için değil diğer değerlerimiz içinde geçerlidir.

Yorum

• Hakikaten sıktı artık..

Şu takıma zarar vermek istemiyorsanız Fatih ismini zikretmeyelim lütfen..!

Takım şampiyonluğa koşuyor..

Bırakalım artık Fatih falan...

Yeter artık...
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Gina geldi artik Fatih Tekke isminden.Kabul Trabzona cok sey verdi ama takima geri dönse problem yapar.Artik Trabzon takimi onun zamanindaki Trabzonspor degil.Belli bi hirarsi yapi sekilendi.Tekke gelse yerel medya tarafindan Tekke ismini kulanip takimda rahatsizlik ve problem yaratilabilinir.Calisan makineye daha iyi calismasi icin upgrade yapacagimiza yanlis bi parcayi monte edip bozacagiz kanimca.Onun icin Tekke BJK den ayrilcaksa gitsin Avrupada gene oynasin, ama bizden uzak dursun.
                        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 11.11.2010, 13:30.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bakın arkadaşlar ben fatih tekke muhakak alınmalı demiyorum eğer şenol hoca isterse alınmalıdır diyorum ayrıca fatih bjk gitmesinden dolayı kimse fatihe kızmamalıdır fatihe kızanlara 1 sorum var eğer fatihi şenol hoca istememişse ve sırf kişisel egoları için bazı yöneticiler iştemeyip alınmamasına kızıyorum gidip menejer önerisi ile teo yu aldılar şimdi teo nerde ? veya şenol hocanın istediği makakula niye alınmadı hoca istiyor yönetim almıyor benim kızdığım nokta bu ha birde aklıma şu soru geldi ömer şişmanoğlu niye alınmadı ankaragücündeki turgut doğan niye alınmadı istanbula transfer oldukları zaman görürüz bu oyuncular 2 side gündemdeydi hoca istemediyse tamam ama yönetici çok para diye almadıysa yazıklar olsun

Yorum

• Fatih tekke gelirse takım içindeki dengeler fazlasıyla bozulur.Yönetimin alacağınıda sanmıyorum zaten.O yüzden tartışıp birbirinizi yıpratmayın.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gina geldi artik Fatih Tekke isminden.Kabul Trabzona cok sey verdi ama takima geri dönse problem yapar.Artik Trabzon takimi onun zamanindaki Trabzonspor degil.Belli bi hirarsi yapi sekilendi.Tekke gelse yerel medya tarafindan Tekke ismini kulanip takimda rahatsizlik ve problem yaratilabilinir.Calisan makin eye daha iyi calismasi icin upgrade yapacagimiza yanlis bi parcayi monte edip bozacagiz kanimca.Onun icin Tekke BJK den ayrilcaksa gitsin Avrupada gene oynasin, ama bizden uzak dursun.
                              Tekke nin takıma zarar vereceği düşünülüyor.Hatta Tekke nin trabzonlu ve trabzonsporluluğu tartışılıyor. Ama trabzonsporu o çok seven ve sevdiğini sürekli tv de ifade eden Hakan Şükür e imza attırma showu gazetelerde bo boy görününce yada bizi 50 kez reddeden semihin hala peşinden koşulurken bu kadar tepki gelmiyor.Şu an bu takıma illa bir forvet gerek kimse aksini söyleyemez dimi he bu Fatih olmasın tamam peki bu özellikleri olan tecrübeli takıma çabuk adapte olacak bir yabancı alınsın o zaman Raul falan gibi sizce alabilirmiyiz? Bizi istemeyen adamların peşinde koşmaktansa ben 50 kez Fatihi tercih ederim açıkçası...

Yorum

• Fatih gelirse dengeler felan bozulmaz, bu takımın basındaki isim Senol Gunes.

Ha Fatih gelsinmi, yok istemem. Ben daha cok Umutu zorliyabilcek yabancı bi genc oyuncu alınsın isterim. Fatihin ozelikleri tukenmeye basladı, yas 33 seneye belki 3 kulvarda yarısacaz o mac programını kaldıramaz

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X