Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu sezon pek izleyemedim.

İzleyen varsa,Gökhan Süzen'in bu sene ki performansını değerlendirebilir mi?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada yazildi mi bilmiyorum ama Bayern Münih Lacine Traore'yi takip etmeye gidecekmis Romanya'ya öyle okudum bügün..
      belliydi...ben ingiltereye gider diyodum ama hayırlısı...geç kalıyoruz baz şeylerde geç...emenike için de geç kalınmış durumda...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Sahin Aygünes cok yetenekli bir oyuncu ciddi bir potansiyele sahip. Sag forvet olarak iyi isler yapabilir. Orhan Gülle, Sahin Aygünes, Muhammet Demir ve Oguzhan Özyakup dörtlüsüne ne dersiniz? Ne müthis olurdu ama bütün yetenekli Trabzonlu futbolculari paket halinde kapmak.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ligtv de biri rubin kazandan forvet geleckmis dogrumu diyemsordu can karyagdiya... Macin 2-0 bitecegini bildi..

Yorum

• Yekta'yı izlemeyenler için iyi bir referans olmuştur
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ligtv de biri rubin kazandan forvet geleckmis dogrumu diyemsordu can karyagdiya... Macin 2-0 bitecegini bildi..
              Mesajını anlayamadım?kim bildi?

Yorum

• Kornilenko ?
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ligtv de biri rubin kazandan forvet geleckmis dogrumu diyemsordu can karyagdiya... Macin 2-0 bitecegini bildi..
                  Said az önce izledim bende 40'lı yaşta bir abimiz Can Karyağdı'ya ''sizun kulağinuz deluktur..Santirfor transferi varmış duydum dedi Rubin Kazan'ın Korilenko adlı oyuncusuymuş''..sadece bir duyum..ötesi değil..Bizim Trabzon'un insanına hastayım..şive mükemmeldi
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yekta'yı izlemeyenler için iyi bir referans olmuştur
                    Ben beğenmedim açıkcası..Çok bireysel davrandı bazı pozisyonlarda..Hatta bir pozisyonda kaptırdığı top yüzünden bjk frikik kazanmıştı..Şahin bana göre daha iyi bir oyuncu..Zaten 90 doğumlu çok genç bir isim sezon sonu umarım kadroya katarız..

Yorum

• emenike icin bosuna heveslenioruz..biz ister begenelim ister begenmeyelim adam artik asmis durumda... besiktas tan q7 yi almak emenike yi almakdan daha kolay ..
                      gerisini siz dusunun

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        emenike icin bosuna heveslenioruz..biz ister begenelim ister begenmeyelim adam artik asmis durumda... besiktas tan q7 yi almak emenike yi almakdan daha kolay ..
                        gerisini siz dusunun
                        Bu adam bu kadar süper bir oyuncu değil ben izledim. Gerçi herkes izledi ama son zamanlarda bi emenike furyası sürüp gidiyor. Umutla kıyaslama yaparsak bence umut her türlü daha ağır basıyor emenikeye. Yani özellikle dikkat ettim bursa karabük maçını izlemiştim. Son derece bencil böyle kendini büyük topçu gibi gören bir oyuncu gibi oynamaya çalıştı beceremedi ama. Bir de bjk maçında izlemiştim o maçta fena değildi ama yine de bu kadar abartılacak bir yanı yok.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adam bu kadar süper bir oyuncu değil ben izledim. Gerçi herkes izledi ama son zamanlarda bi emenike furyası sürüp gidiyor. Umutla kıyaslama yaparsak bence umut her türlü daha ağır basıyor emenikeye. Yani özellikle dikkat ettim bursa karabük maçını izlemiştim. Son derece bencil böyle kendini büyük topçu gibi gören bir oyuncu gibi oynamaya çalıştı beceremedi ama. Bir de bjk maçında izlemiştim o maçta fena değildi ama yine de bu kadar abartılacak bir yanı yok.
                          Emenike'nin Umut'a nazaran ekstraları var, şuanda bunlar göze batıyor, elbette eksik kaldığı yönleride var..

Emekine top kendisindeyken rakip santrafor'u da sırtına alıp gol atabilecek fiziki güce sahip bir oyuncu (bkz.makakula), buna karşın tavşan gibi kıvrak (bkz.engin baytar -belki- ) , çabuk hızlanabilen (sercan yıldırım kadar olmasa da) ve topa, sadece durduğu yerden değil, koşu yaptıktan sonra bile raketle vurur gibi (bkz.federer ) vurabilen bir oyuncu.
                          hı birde teke tek de üstün olduğunu yazabiliriz

bunların yanında 45 dakika iyi performans gösterip, bir 45 dakika daha oynadığında efor açısından takımına katkı sağlayamıyor. pres yapmak gibi bir derdi de yok top kaptığına da pek şahit olmadım açıkcası.. belki taktik gereğidir ama takımı geride oynadığında onun geriye geldiğinide görmedim.

Umut'un meziyetlerini saymaya gerek yok heralde
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

• Yekta Kurtuluş fena bir oyuncu değil, ben bir de Colman yada Selçuk'un gitme ihtimaline karşı Sezer Öztürk'ün takıma kazandırılmasını isterim

abartırsak Şahin Aygüneş, Muhammet Demir, Semih Şentürk, (Gabriç'in yerine Marek Sapara), ibrahim Akin, Güven Varol, Emmanuel Emenike, Andre Moritz, Franco Cangele, Yigit Ismail Gökoglan, birde Joshua Simpson'ı isterim
                            2014 / 2015
                            LOADING....

Yorum

• arka sayfaları okuyup gaza geldim, Alex Meschini diyorum
                              sat satabilirsen Alanzinho, Yattara ve Gabric'i , al Alex'i
                              En son Mustafa Gegüç tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 03:32.
                              2014 / 2015
                              LOADING....

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emenike,Umut'un 4 katı bir golcü ve forvet diyeceğim burada ama şimdi millet linç girişimlerine başlayacak.

Ve iddaa ediyorum seneye Emenike bu takıma gelsin 1 sene içinde 30 gol barajını aşar.Ama tabi takımın orta saha hattı bozulmayacak Umut kadar pozisyona girecek.İşte o zaman göreceğim onu beğenmeyenleri.
                                bu çocuğa bayılıyorum ben ya. teofilo 3 gömlek, emenike 4 kat, turgay bahadır muhtemelen 2 sweatshirt 3 tozluk, ömer şişmanoğlu 1 takım elbise, selahattin kınalı 63 gocuk üstün Umut'tan.

Burada kimse hayır Umut hepsinden iyi diye kendini yırtmaz ve seni linç etmez merak etme. Herkes Trabzonspor'un menfaatini düşünüyor. Keşke gerçekten Umut'tan daha faydalı, hatta Umut kadar verimli bir forvetimiz daha olsa diye ister. O bir oyuncuya saplanıp kalıp, onun başarısızlığı için yatıp kalkıp dualara durmak senin gibilerin işi.

Her fırsatta futbolu ne kadar iyi bildiğini, ne kadar anladığını, hatta abartıp ne seviyelerde oynadığını anlatan senin gelip de ortasaha hattı bozulmayacak, Umut kadar pozisyona girecek diye belirtmen ise ayrıca komik. Zaten Umut'u iyi bir forvet oyuncusu yapan 2 temel özelliği var. 1. pozisyona girebilme yeteneği (ki bunun futbol dünyasında, efendime söyleyeyim oyunlardaki ismi off the ball'dur ve bitiricilik dediğimiz hadiseden daha önemlidir) 2. atletik ve fiziksel özelliklerinin güçlü olması ve bunun neticesinde özellikle takım savunmasına sağladığı katkılar, ve rakip stoperleri haylice meşgul ederek diğer arkadaşlarına pozisyon imkanları sağlamalarıdır.

he bunun yanı sıra attığı sayısı yadsınamayacak goller, istekli yapısı Umut'u değerli kılan diğer özellikler. Ama senin gibi futboldan çok anlayan arkadaşlar 2 tane gol kaçırdığı zaman senin allah bilmem ne diyerek forumda başlık başlık dolaşırlar. Tamam Umut şu kadar gol atmış ama x oynasaydı bu kadar gol atardı demek ki x daha iyi diye kendilerini kandırıp duranlardır bunlar.

Umut'un eksikleri var mı? Var, hem de baya baya var. Ama bitiricilik başında gelmiyor bunların. Hızlı düşünememek, soğukkanlı olamamak(umut'un bitirici olamayışının sebebi bu, yoksa soğukkanlı olmayı başardığı her an çok güzel bir vuruş yapabiliyor) Bunları aşabilse gerçekten lig standartlarının çok üzerinde bir forvet olacak.Yıllardır başaramadı orası ayrı.

Bak bu mesajımda işlediğim konu objektiflik ve iyi niyetlilik. Tavsiye ederim.
                                En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 04:31.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X