Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yıldıray Baştürk 31 yaşında ve boşta şu an. Üstelik bonservisi elinde. Değerlendirilimez mi acaba. Hem Şenol Hoca'yı da tanır milli takımdan. Bence Yıldıray düşünülmeli, değerlendirilmeli, oynayabilecek durumdaysa görüşülmeli.
    Alanzinho dan daha çok katkı yapacağına adım gibi eminim. Dikine cezasahasına girme de Alanzinhodan eksik bir yönü yok. Belirttiğiniz gibi eğer müzmin sakatlık mevzuu devam etmiyorsa kesinlikle düşünülmeli

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vallahi ne yapıp edip Hamiti bizim takıma kazandıramaz mıyız yahu?
      Yedirirler mi istanbul çakalları Ama alsak fena süksemiz olur ha

Yorum

• Bu arada Yıldıray hala Blackburnde mi? Bize gelmesini çok isterdim.Çok Karakterli bir oyuncu.Ama şimdi gelirse 2.Zafer Yelen vakası olmasın.
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Yildiray Blackburnde degil artik.Cok sakat oldugu icin kontratini uzatmadilar.Bizde is yapmaz 3 senedir top oynadigi yok.Verecegin paraya yazik.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alanzinho dan daha çok katkı yapacağına adım gibi eminim. Dikine cezasahasına girme de Alanzinhodan eksik bir yönü yok. Belirttiğiniz gibi eğer müzmin sakatlık mevzuu devam etmiyorsa kesinlikle düşünülmeli
            Yahu neye göre emin olabiliyorsunuz ? Sakatlıkları düzelmedi yıllardır bırakın maça çıkmayı düzenli idman bile yapamadı . Adamın güncel performansını biliyorsak ortaya bir başarı koyabiliyorsa ve şartların Trabzonspor'a uygunluğu görülüyorsa tamam . Ancak başlıkta bir çok mesajımız papatya falından farksız .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu neye göre emin olabiliyorsunuz ? Sakatlıkları düzelmedi yıllardır bırakın maça çıkmayı düzenli idman bile yapamadı . Adamın güncel performansını biliyorsak ortaya bir başarı koyabiliyorsa ve şartların Trabzonspor'a uygunluğu görülüyorsa tamam . Ancak başlıkta bir çok mesajımız papatya falından farksız .
              Göreceğiniz üzere "müzmin sakatlık durumu devam etmiyorsa" diye bir ibare girilmiş araya

Yorum

• Yıldıray geçen sezon 50 ondan evvel 150 dakika sahaya çıkabilmiş bir futbolcu . Bu sezon ise boşta . Yani bu futbolcu sakatlığını geride bırakmış olsa en azından bir kulüp tarafından idmanlara alınırdı olasılığını bir kenara bırakıyorum artık yaşça fiziksel düşüş yaşayan bir oyuncunun birde sakatlıklar sonucu "2 yıldır" forma giyemediğini , bırakın formayı idmana çıkamadığını hesaba katarsak sakatlıklarını geride bırakmış dahi olsa bu saatten sonra kulübe fayda sağlaması mucize olur . Bu konumda bir oyuncunun başarılı olacağına garanti vermekte papatya falıdır . Neyin nasıl yazıldığını gayet iyi görüyorum

...

Hücum alanında etkili dripling yeteneklerine sahip ve hücum seçeneklerini zenginleştirecek oyuncuda seçim yaparken takımdaki Jaja gerçeğini göz önünde bulundurmak gerekir . Transferlerde başarısızlıklarımızın temel nedenlerinden biri süreçlerin süreksizliğidir . Yani , misalen 2 yıllık dönemde yapılan transferlerin tümü birbirini tamamlayacak nitelikte olması gerekirken kulübümüzde ise genel görüntü özellikle yabancı oyuncu tercihlerinin birbirinden bağlantısız süreçler olduğunu göstermesidir . X oyuncu transfer ediliyorsa en temel transfer mantığı ile orta vadede kadronuzda tutmak istediğiniz y oyuncusnu tamamlar nitelikte olmalı . Şahsen transfer isabetini ölçme kriterlerimden biri budur ve pek şaştığına şahit olmadım .

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tabi canım Bursa'da salaktı zaten.
                  Kaç vereceksin o zaman ? 10 milyon-15 milyon € ?

Yorum

• Bursa'dan önce Muhammet'i alalım sonra Volkan Şen'e gelir sıra..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursa'dan önce Muhammet'i alalım sonra Volkan Şen'e gelir sıra..
                      Muhammed sezon sonu.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaç vereceksin o zaman ? 10 milyon-15 milyon € ?

en az 6m € isterler...

martta sözleşmesi bitecek olan ''bedava'' gökdeniz i almak varken, volkan şen e niye para akıtalımki ? zaten gelmez o artis bize...

sahi, niye adımız hiç gökdeniz le anılmıyor ? en ihtiyaç duyduğumuz bölgeye en kalitelisinden bedavaya yerlinin yerlisi gökdeniz ?

anlayamıyorum, anlayamıyorum...
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Volkan Şen sahada sanki eziyet çekerek oynuyor. Yürürken, yerden kalkarken vs. Tuhaf gelebilir ama bana bu yönüyle pek ışık vermiyor. Ozan İpek de geçen seneki çıkışını devam ettiremedi. Yani bozulmaya yüz tuttular. Bize gelecek oyuncular çıkışlarını bizde yapmalı, ya da herşeyi görmüş geçirmiş ve en önemlisi hazmetmiş büyük oyuncular olmalı
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Türkiye'de bir oyuncu çıkış yapınca hemen herkes onun peşine düşüyor böyle olunca oyuncunun değeri ederinden fazla oluyor Volkan da bunlardan biri sırf bu sebepten dolayı Türkiye'de çıkış yapan oyuncuların alınmasına karşıyım yurt dışında aynı kalitedeki oyuncuyu çok daha ucuza alabiliyorsunuz.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Bende Alihana katılıyorum.Volkan Şen bizim takımımıza gerçekten çok iyi olur ama bursanın ucuza bırakacağını hiç sanmıyorum.Diğer istanbul kulüplerininnde kesin devreye gireceğini düşünürsek almamız çok zor olucak ama Tayfunu hala istiyorlarsa verip üstünüde tamamlayabiliriz.

Birde ortasahaya Salihovic gibi bir oyuncu olsa takımımıza hem savunma yönüyle hem hücum yönüyle büyük katkı sağlar.
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sadri Şener varken Gökdeniz'in bu takımda forma giyebileceğini sanmıyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X