Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benteke'yi, Dembeleye tercih ederim.

Serdar, Popov'u izlediğim maçlarda çok beğendim. Antep kadrosunda kalite olarak sırıtıyor (pozitif) Jaja'nın çektiği sıkıntıların aynısını Antep'de Popov yaşıyor.

Yorum

• Real Sociedadı izleyen var mı? Sol kanattaki Griezmann dehşet bir futbolcu.Müthiş bir fırsat transferi olurdu doğrusu.Bonservis olarak tavan ücret ne ise verilebilir ve en fazla 2 yıl içinde değerini en az 2 ye katlayabilme potansiyeline fazlası ile sahip.Oyuncu henüz 19 yaşında fakat şimdiden olmuş.Tıpkı Marsilyalı Andre Ayew gibi.

İleri uç içinse ahh Gekas ahh diyorum.Sadece 1 milyon idi ve şu an Frankfurtu taşıyan isim kendisi.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        karabükten emenike, manisa'dan simpson. bu ikisini transfer edebilsek çok iyi olacak. hele şu emenike. keşke bize gelse. küçük maçların büyük golcüsü. tam istediğimiz adam. denizi geçip derede boğulmamak için emenike gibi küçük maçlarda bol gol atan bir golcümüz olsa çok iyi olur.
        altı yıldır karabükte yaşıyorum iki yıldır emenikeyi canlı izliyorum. hani küçük maçların golcüsü lafını hiç haketmiyor. gerçekten mükemmel bir potansiyeli var ve ilerde büyük bir golcü olacak.birazda abartarak diyeyim chelsa nin yeni drogbası olacak. keşke biz alabilsek ama karabük yöneticilerinin aklı başında imkanı yok üç kuruşa satmazlar

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlıyorum , benim anlayamadığım oyuncuları (bu sayfalarda gördüğümüz oyuncuları) neye göre ikinci sınıfa birinci sınıfa koyuyoruz .

Bana kalırsa sözü edilen oyuncuların takıma uygunluğunu tartışmak yerine marka değerlerine bakarak büyük hataya düşüyoruz .
          Ben bu sayfalarda gördüğümüz oyuncuları sınıf farkına göre ayırmıyorum. Hatta eminim ki burada geçen isimlerden benim bilmediklerim arasında süper oyuncular vardır. Bu konuda siz ve forumdaki diğer arkadaşlarımız iyi ve genç oyuncular konusunda hakikatende iyi tespitler yapıyorsunuz. Ama şimdi genç oyuncu alabiliriz, tutabilir de çok da iyi iş yapabilir parlayabilir vs. Ama bunun tersi de olabilir yani şu an gelecek vadeden genç bir oyuncunun bi garantisi yok. Diğer açıdan kendini kanıtlamış tecrübeli ve iyi bir oyuncu alırsak sanırım çok daha garanti bir iş yapmış oluruz.

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            altı yıldır karabükte yaşıyorum iki yıldır emenikeyi canlı izliyorum. hani küçük maçların golcüsü lafını hiç haketmiyor. gerçekten mükemmel bir potansiyeli var ve ilerde büyük bir golcü olacak.birazda abartarak diyeyim chelsa nin yeni drogbası olacak. keşke biz alabilsek ama karabük yöneticilerinin aklı başında imkanı yok üç kuruşa satmazlar
            Sevgili arkadaşım ; anlatamazsın . Boşuna çaba harcama .

Emenike geçen sene üçüncü sınıf futbolcuydu . Bu sene ise küçük takımların golcüsü . Zaten bizim takımın adı da Barcelona .

Yorum

• Ruiz Belcikada oynarken yazmistim buraya 4-5 macinada Stadda bakmistim belcikada cok iyi bi futbolcuydu.gecen sene alsaydik idda ediyorum Bursa yerine bizi sampiyon yapardi.Hem asistci hem golcu 5.5 mio Euroya gitti Simdi bizim Jaja gibi bi madde var kontratinda 15 mio Euro veren alir oyuncuyu.

Gabrici Ankaragücünde oynatmiyacaksa geri caralim en iyisi kanadlar icin iyi alternatif olur veya baska bi takima kiralyalim.
              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 19:29.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Emenike, büyük ihtimalle Rus ligine geçer bu sene.

Yorum

• Bence ülkemizde kalacaktır Emenike .
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Burada yazildi mi bilmiyorum ama Bayern Münih Lacine Traore'yi takip etmeye gidecekmis Romanya'ya öyle okudum bügün..

Yorum

• bursada paplo batalla kadro dışı kalmış selçuk vede colmana alternatif olamazmı

Yorum

• İlk olarak zafer demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bursada paplo batalla kadro dışı kalmış selçuk vede colmana alternatif olamazmı
                        Fizik olarak çok zayıf ve devamlılık problemi olan biri .. Çok az kullandı onu Ertuğrul Sağlam bu sene .. Ama oyuncu profili olarak çok beğendiğim bir oyuncu .. Klas, zarif, estetik ve yetenekli .. Ama Selçuk ve Colman'ın yapacağı işi yani oyunun iki yönünü oynayamaz, ofansif bir orta saha oyuncusu ..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Emenike,Umut'un 4 katı bir golcü ve forvet diyeceğim burada ama şimdi millet linç girişimlerine başlayacak.

Ve iddaa ediyorum seneye Emenike bu takıma gelsin 1 sene içinde 30 gol barajını aşar.Ama tabi takımın orta saha hattı bozulmayacak Umut kadar pozisyona girecek.İşte o zaman göreceğim onu beğenmeyenleri.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emenike,Umut'un 4 katı bir golcü ve forvet diyeceğim burada ama şimdi millet linç girişimlerine başlayacak.

Ve iddaa ediyorum seneye Emenike bu takıma gelsin 1 sene içinde 30 gol barajını aşar.Ama tabi takımın orta saha hattı bozulmayacak Umut kadar pozisyona girecek.İşte o zaman göreceğim onu beğenmeyenleri.
                            seneye sen de burdasın biz de Emre bakalım emenike mi umut mu ?

Yorum

• Şahin Aygüneş cok yetenekli ve genç bir oyuncu. İyi yedek olur. Yanılmıyorsam Trabzon doğumlu

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emenike,Umut'un 4 katı bir golcü ve forvet diyeceğim burada ama şimdi millet linç girişimlerine başlayacak.

Sence Umut'un pozisyona girmesi onun şansına mı, yoksa özelliği falan mı?
                                Més Que Un Club

Yorum

Çalışıyor...
                                X