Bence Emenike Umut'u kesemez gelse bile. Çift forvet olursa oynayabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Emenike'nin büyük takımlarda dikiş tutturabileceğini düşünmüyorum.İkinci bir Gökhan Ünal vakası olur tahminimce.Bize pivot santrafor lazım.Jovanovic bu karakterde bir oyuncu.Sadri Başkan bu oyuncu ile ilgilendiklerini söylediğine göre aranan forvet tipi Jovanavic gibi biri olmalı.BÜLENT
Yorum
-
Fernando Cavenaghi: Golcü transferinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Bordeaux'un yıldız golcüsü içib devreye girdi.
03.07.2010 goal.com haberi
eski aşk alevlenmiş olabilirmi.
Arçil ve Şota transferinden sonra taraftarın yönetime tepkisi:
Bunlar transferi bilmiyor gittiler aynı oyuncudan iki tane aldılar.
Yorum
-
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet sımao falan getiriyo bizimkilerde 1 kere olsada yıldız oyuncu getirselerde bizde sevinsek
Yıldız İsteyen Gökyüzüne baksın"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak hsnclkk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFernando Cavenaghi: Golcü transferinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Bordeaux'un yıldız golcüsü içib devreye girdi.
eski aşk alevlenmiş olabilirmi..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan Mallorca da mı öyle hatırlıyorum.1
Yorum
-
İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıldız İsteyen Gökyüzüne baksın
Yorum
-
İlk olarak hsnclkk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFernando Cavenaghi: Golcü transferinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Bordeaux'un yıldız golcüsü içib devreye girdi.
eski aşk alevlenmiş olabilirmi.SAATLERİN ULAŞAMADIĞI...'61.DAKİKA'DAYIM...
Yorum
-
güney amerika liglerinde sezon bittiginden dolayı bence yönetim brezilya veya arjantin ligine yönelecek...avrupadan bi transfer çok zor gibime geliyo,öyle rast gelirse düşerse belki olabilir...çok büyük bir süpriz olmazsa 2.yarı arjantin veya brezilyadan bir forvet izleyecegiz takımda√ OKAN™ 1987
Yorum
Yorum