Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyalanmaya vaktimiz yok
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyalanmaya vaktimiz yok
      Akın abi, bende hazırda anlaşmaya yakın oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

İzlenilenler mutlaka var, fakat transfer için bir görüşme sanmıyorum.

Bu nedenle çok yakın bir tarihte transfer beklemiyorum.

(Şahsi fikrimdir)

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol Güneş : "29 Aralıkta takım toplanacak kaptan Yattaranın durumu belli değil…Onun dışında herkes kampta olacak."

Yattara'ya ne oldu ki ?
        Her zamanki gibi geç gelecektir, birşey olduğu yok !
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Güneş : "Transfer konusunda bugün İzleme Komitesi ile bir toplantımız var. Şuanda yapacağımız açıklama net olmaz. Zafer ve Sezer;’in durumu net değil. Sezer iyi bir oyuncu, yetenekli oyuncu. Sezer’i tekrar kazanabilirsek kalır, kazamasak da gider…"
          En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 20.12.2010, 11:29.

Yorum

• Sezon sonu için söz alınan Yekta, devre arası gelse iyi olur. Bizim pasa dayalı oyun sistemimize uyacağını, hem de orta saha için iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.
            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Şenol Güneş henüz transfer yapılacak mevkiyi tam anlamıyla belirlememiş . Bugün herşey netleşecekmiş .

Yorum

• Ligtv basın toplantısını veriyor .

Yorum

• Önümüzde kupa maçımız var
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Şenol Güneş henüz transfer yapılacak mevkiyi tam anlamıyla belirlememiş . Bugün herşey netleşecekmiş .
                    Belirlemisdir, ama isimleri belirlememisdir .

Yorum

• En az 2 haftayı bulur trasnfer .

Yorum

• Eğer transferi kampa yetiştiremezsek, ikinci yarının -en az- ilk 5 haftası şu an ki kadroyla oynayacağız. Bu maçlar içinde -bana göre- kalan sezonun en önemli maçı olan Fb deplasmanı var.

Not : Nedeni Şenol Hocanın hiçbir futbolcuyu tam anlamıyla -her konuda- hazır olmadan oynatmaması.. O yüzden yönetim ne yapıp edip transferleri kampın ilk gününe yetiştirmeli.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• dün gece bursadan volkan gs ye gidiyor deniliyordu. bu sabah bursa rest çekmiş deniyor. öyle her habere inanmamak lazım. bursa iyi 1-2 transfer yaparsa en ciddi rakibimiz olur.
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Sizce yönetim transferi 1 haftada bitirecek beceriye sahip mi ?
                            Bence zor .
                            Büyük bir ihtimalle kamp başlangıcına yetişmez transfer .

Yorum

Güneş : "Transfer konusunda bugün İzleme Komitesi ile bir toplantımız var. Şuanda yapacağımız açıklama net olmaz. Zafer ve Sezer;’in durumu net değil. Sezer iyi bir oyuncu, yetenekli oyuncu. Sezer’i tekrar kazanabilirsek kalır, kazamasak da gider…"
                              Hocam madem yetenekli adam niye bir maç olsun sonradan oyuna sokmadın, şu kupa maçlarında oynat da bari adamlar kendilerini kanıtlasınlar. Kanıtlayamazlarsa da göndeririz giderler.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• beyler şu muhammedi kesinlikle almalıyız şu bursadan brsa yerel medyasında duymuştum bizim sadri başkan yazıcıyı arayıp muhammedle ilgileniyoruz bırakmak ister misiniz demiş onlar da bırakmamış ama sözleşmesi bitiyor centilmenliğin sırası değil alalım o çocuğu.bi de forvet alırken şampiyonlar ligine yakın bir topçu almalıyız bizim takım en kötü ilk 2 de bitirir çünkü.
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X