Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammetin 540 bin di galiba yetiştirme bedeli vardı. Babası öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam. Devre arası toplam 1 milyona olur bu iş heralde.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yekta ve Muhammet'i alabiliriz

Sadri Şener, son beraberlik dolayısıyla taraftarın endişeye kapılmamasını istedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, son beraberlik dolayısıyla taraftarın endişeye kapılmamasını istedi.

Şener, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Takımımız iyi yolda bu işi sonuna kadar götüreceğiz, hem kupayı hem lig şampiyonluğunu kazanacağız” dedi ve Yekta Kurtuluş ve Muhammet Demir transferlerinin gerçekleşebileceğini söyledi.

İşte Sadri Şener’in açıklamaları:

SÜLEYMAN ABAY, SONUCA ETKİ ETMEDİ

Süleyman Abay’ın Eskişehirspor maçına çok etki ettiğini söyleyemem. İsim olarak Süleyman Abay, Cüneyt Çakır değil. Trabzonspor maçlarının muadili hakemler atansa daha iyi olur. Abay, genç bir arkadaşımız, yetişecek.

HEM KUPAYI HEM LİG ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANACAĞIZ

Şans faktörü ve milli takımdan yorgun dönen arkadaşların yeteri kadar performans gösterememesi de var. Şampiyonluk yarışında bunlar olabilir. Kimse merak etmesin biz bu sene şampiyonluğu en güçlü adaylarından bir tanesiyiz. Biz iki Türkiye Kupası aldık, bunlar küçümsenmemeli. Bu sene hem kupayı hem lig şampiyonluğunu alacağız.

Taraftarımız sabırlı olsun. Böyle diyorum; ama ben de heyecanlanıyorum. Ama takımımız iyi yolda, biz bu işi sonuna kadar götürürüz. Sonunda da gülen taraf oluruz.

SCHUSTER’İN AÇIKLAMALARIYLA İLGİLENMİYORUM

Schuster’in mantığıyla düşünürsek, Eskişehirspor müdafaa ederek 1 puan aldı, aslında hak etmedi dememiz gerekiyor. Olur böyle bir şey. Schuster’in, açıklamaları kendi taktiridir. Belki tercüme de sorun olabilir; ama beni çok da ilgilendirmiyor.

ENGİN HAKKINDA KARARI GÜNEŞ’İN RAPORUNDAN SONRA VERECEĞİZ

Engin’in tepkisiyle ilgili Şenol Güneş’in raporu önemli. Hocamızın vereceği rapora göre biz de kararımızı veririz. Televizyondan gördüğüm kadarıyla Engin bir şeyler söylüyor; ama ne dediğini anlayamadım.

YEKTA VE MUHAMMET’İ TRANSFER EDEBİLİRİZ

Yekta Kurtuluş ve Muhammet Demir’i kendi aramızda çok konuşuyoruz. Muhammet’in Trabzonlu olması bizi cezp ediyor. Biz öncelikli olarak Trabzonlu olmasına bakıyoruz. Sonra iyi oyuncu olmasını gözetiyoruz. Yekta, Rıza orijinli ve iyi bir orta saha oyuncusu. Teknik direktörümüzün görüşü doğrultusunda bu iki transfer olabilir.

TEOFİLO PARAYI ÖDESİN VE İSTEDİĞİ YERE GİTSİN

Teofilo için ikinci ihtarı çektik. FIFA nezninde ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Menajerinden henüz haber gelmedi; adamı iple bağlayıp getiremezsin. Biz bir sonuç alırız o işten. Gelirse, Şenol Güneş’in taktiri doğrultusunda oynar mı oynamaz mı bakarız; ama bana göre en doğrusu parayı getirip istediği yere gitmesidir.

Haber61
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fanatikte emenike adı geçiyor. emenike gözlemlediğim kadarıyla kontratak futbolcusu yani kapalı defans sorunumuza çözüm olacağını sanmıyorum.
        makukula bence daha mantıklı ama oda büyük takımlara karşı oynuyor diğer maçlarda yok. belki bizde iş yapar. tabi sezon başı geçirmemesinin etkiside var tabi
        Emenike sırtı dönükte oynayabilen bir oyuncu. Çok ilginç bir fiziği var. Hızlı olduğu kadarda güçlü bir oyuncu. Top tutup dağıtabiliyor. Aklınıza Youla tarzı gibi gelmesin yani.

Yorum

• Bu arada daha önceden de belirttiğim ismi tekrar yazayım buraya; Erik Huseklepp

Norveç'in SK Brann takımında forma giyiyor. Her sene hem asist, hem de gol yönünden müthiş bir katkısı var. Bu sene toplam 34 maç oynamış, 14 gol atmış ve 12 asiste imza atmış.. Yavaş yavaş milli takımda da gösteriyor kendisini. Yanlış hatırlamıyorsam Norveç - Fransa karşılaşmasında 2 gole imza atmıştı.. Kendisi tam anlamıyla santrfor değil ama santrfor mevkiinde oynayabiliyormuş. Jajá ile birlikte oynayabilirse süper olur. Yattara ve Alanzinho'yu da satarız devre arasında.
          Maliyeti transfermarkt'ta 2.500.000 € olarak gözüküyor. Bence zorlanmayız eğer ki ciddi anlamda istersek..

Youtube'da en çok izlenen videosu;

Youtube'a girip arattırdığınızda karşınıza birçok videosu çıkacaktır. Eric Cantona'ya benzetmişler bir ara..

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emenike sırtı dönükte oynayabilen bir oyuncu. Çok ilginç bir fiziği var. Hızlı olduğu kadarda güçlü bir oyuncu. Top tutup dağıtabiliyor. Aklınıza Youla tarzı gibi gelmesin yani.
            gollerine bakıyorumda genellikle kopup gidiyor.fiziği çok güçlü gerçekten ve o fiziğe rağmen hızlı ama bana göre kapalı defansta tam bir muamma. görmeden anlayamayız tabi karabüke karşı sivas bile kapanmıyor.
            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Karabükspor, büyük takımların ilgi odağı olan golcü futbolcu Emenike’yi satmamakta kararlı.

Kırmızı mavili takımın genel menajeri Seyit İçgül Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Emenike için hiçbir takımla anlaşmadık ya da hiçbir takıma verilmiş sözümüz yok. Karabükspor’un durumu çok önemli; ligde takımımızı daha iyi yerlere taşımalıyız. İki üç maç kaybettikten sonra bir anda alt sıralarda kendinizi bulabiliyorsunuz” dedi.

SADECE ADNAN SEZGİN’LE GÖRÜŞTÜK

Nijeryalı futbolcu için sezon sonunda teklifleri değerlendirme kararı aldıklarını belirten İçgül, şu ana kadar ise sadece Galatasaray’la görüştüklerini belirterek, “Emenike’yi devre arasında satmama kararı aldık. Bizimle 2012’ye kadar mukavelesi var. Fakat sezon sonunda bizi tatmin edecek bir teklif gelirse oturur konuşur ve uygun bulursak, satılmasına karar veririz. Adnan Sezgin, Emenike’nin durumunu sordu; ancak resmi bir teklif almadık; devre arasında konuşuruz diye ayrıldık. Üstelik Emenike’de burada mutlu; bizden habersiz görüşme yaptığı yönünde söylentiler spekülasyondan ibaret…” şeklinde konuştu.

EMENIKE: TRANSFERİME KARABÜKSPOR KARAR VERİR

Emanuel Emenike ise "Yazılan ve konuşulanları biliyorum. Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımların benimle ilgilendiğinden bahsedilmesi hoşuma gidiyor; ama ben sadece futbola kanalize oldum. Karabükspor'un formasını giyiyorum ve sözleşmeme saygı duyuyorum. Bu nedenle Ocak ayında teklifleri değerlendiririm diyemem. Buna kulübüm karar verir. Gelişmeleri hep birlikte görürüz" diyerek, transfer konuşmaları hakkında son derece hassas olduğunu ortaya koydu.

HER MAÇTA GOL ATMAK İSTERİM

Başarılı futbolcu, Beşiktaş ya da Galatasaray arasında bir tercihinin söz konusu olamayacağını; çünkü sadece Karabükspor'un başarısını düşündüğünü belirtirken, gol krallığı için ise, " Ben her maçta gol atmak isterim; ama bu gol kralı olmak için değil; takımım kazanması için istediğimi bir şey. Elbette gol kralı olursam sevinirim; ama takımıma katkı sağlamak daha önemli" şeklinde konuştu.

(Radyospor.com)

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada daha önceden de belirttiğim ismi tekrar yazayım buraya; Erik Huseklepp

Norveç'in SK Brann takımında forma giyiyor. Her sene hem asist, hem de gol yönünden müthiş bir katkısı var. Bu sene toplam 34 maç oynamış, 14 gol atmış ve 12 asiste imza atmış.. Yavaş yavaş milli takımda da gösteriyor kendisini. Yanlış hatırlamıyorsam Norveç - Fransa karşılaşmasında 2 gole imza atmıştı.. Kendisi tam anlamıyla santrfor değil ama santrfor mevkiinde oynayabiliyormuş. Jajá ile birlikte oynayabilirse süper olur. Yattara ve Alanzinho'yu da satarız devre arasında.
                Maliyeti transfermarkt'ta 2.500.000 € olarak gözüküyor. Bence zorlanmayız eğer ki ciddi anlamda istersek..

Youtube'da en çok izlenen videosu;

Youtube'a girip arattırdığınızda karşınıza birçok videosu çıkacaktır. Eric Cantona'ya benzetmişler bir ara..
                eleman direkleri seviyormuş
                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Devre arası hepimizin beklentisi olan iki sağlam yabancıyı alabilmemiz için öncelikle Teofilo'nun 3 milyonunun gelmesi lazım.
                  O yüzden dua edelim de kendine parası olan bir takım bulsun.
                  Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devre arası hepimizin beklentisi olan iki sağlam yabancıyı alabilmemiz için öncelikle Teofilo'nun 3 milyonunun gelmesi lazım.
                    O yüzden dua edelim de kendine parası olan bir takım bulsun.
                    Teofilo'yu bedava versen zor alırlar bu yaptığından sonra. Devre arası 2 yabancı oyuncu alınacağına ihtimal vermiyorum. Zaten zor iş devre arası kaliteli oyuncu almak bir tane alırlar orta sahaya tahminim. Forvetede Umut'a alternatif alırlar bizim beklentimiz olan türde bir oyuncu almazlar.

Yorum

• 'Yekta ve Muhammet'i alabiliriz'

Sadri Şener, son beraberlik dolayısıyla taraftarın endişeye kapılmamasını istedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, son beraberlik dolayısıyla taraftarın endişeye kapılmamasını istedi. Şener, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Takımımız iyi yolda bu işi sonuna kadar götüreceğiz, hem kupayı hem lig
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Wendt, Vingaard ve Ndoye ilk yarı çok pasif kaldılar. Burda adı geçen isimlerdi.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Kimi alırlar bilmiyorum ama lütfen aldıkları adam pas atabilen, duvar pası falan yapabilen, top sürebilen birisi olsun.
                          Orta sahanın ilerisinde organize olamıyoruz, bu konuda takıma katkıda bulunacak birisi olsun.

Yorum

• Emenike paylaşılamıyor!

24.11.2010 10:14:16
                            Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e yükselen Karabükspor'un, attığı gollerin büyük çoğunluğunda imzası bulunan Emenike'ye devler, ara transfer döneminde renklerine katmak için sıkı markaj uyguluyor.
                            Bordo-mavililer, G.Saray ve Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Emmanuel Emenike için, aralık ayı sonunda Karabük'e resmi teklif yapacak.
                            Trabzonspor'da şampiyonluk ateşi alev alev yanarken, transferde de hareketlilik başladı. Yekta Kurtuluş için Kasımpaşa kulübüne resmi teklifte bulunan bordo-mavili yönetim, Kardemir Karabük'ün golcü ismi Emmanuel Emenike'yi de yakın takibe aldı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Nijeryalı futbolcu için aralık ayında Karabük'e resmi teklif yapmaya hazırlanan Trabzonspor, kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Ligde 8 golü bulunan Emenike,Teofilo'nun yerine kadroda düşünülüyor.
                            Muhammet Demir hamlesi
                            Teknik direktör Şenol Güneş'in, 23 yaşındaki yıldızın transferiyle ilgili başkan Sadri Şener'le bir görüşme yaptığı ve "Kupa ve ligde zorlu süreçler yaşayacağız. Hücum bölgesinde kaliteli bir alternatifimiz daha olursa işimiz kolaylaşır" dediği öğrenildi. Elde edilen başarılarla birlikte kasasına önemli miktarda para koyan Karadeniz ekibinin de imkanlarını zorlayacağı dile getirildi. Bu arada yönetim, Bursaspor'la sözleşmesi sona eren Muhammet Demir için de devre arasında bir girişimde bulunabilir.
                            Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                            Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Muhammed'e teklifi ANTEP yaptı.Şu an TRABZONSPOR'un yapacağı teklif bekleniyor.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muhammed'e teklifi ANTEP yaptı.Şu an TRABZONSPOR'un yapacağı teklif bekleniyor.
                                Teklifin içeriği ile ilgili bilgi var mı?
                                Sezon sonu mu şimdi hemen mi mesela?
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X