Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    pektemek e teklif bile yapmamışız daha.
    Abi 'ETİK' değil
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Almanyadan dönüyormuş Tuncay Bekiroğlu Fuchs ve Ibısevicle
      Almanya'da mıymış kendisi ? İnş öyle bişey yapar

Yorum

• ....ozan ipek yerine neden ...olcan adın düşünülmüyor bence çok daha faydalı olabilecek bi transfer olur...ben ozan ipek de hiç bi numara göremiyorum...ne yaptı b u yıl ALLAH aşkına....
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• oguzhan gelmek istiyor ama öncelik o degilmis
          ibisevicde bi ara gündemdeydi

yunus emre sel

Yorum

• Az sakin olun yav lig bile daha bitmedi sanki transferin son günü ne bu acele,telaş.

Sevilla Zokora'yı seve seve satacak,bizimkiler 6 milyonlara çıkmamakla sonuna kadar haklı..

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              oguzhan gelmek istiyor ama öncelik o degilmis
              ibisevicde bi ara gündemdeydi

yunus emre sel
              Öncelik kimmiş?
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Egemen giderse ki bana göre BJK' ye gidecek ne yazikki... yerine bu Oyunculardan birtanesi hatta olursa ikitanesi alinmali:

Serdar Kesimal
                Ersan Gülüm
                Serdar Aziz
                Danny
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• En iyisi salıyı bekleyelim
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Suanda transfer falan beklemiyorum zaten o moralimi bozmuyor, ic transferi halletsinler Selcuk ve Egemen kalsin artik ona bile fitim....Benim moralimi bozan sanki transferde hic bir planimiz yokmus gibi bir havamiz var ve hic bir olaya hakim degiliz.

Yorum

• Vay be Oğuzhan öncelik değilmiş zaten öncelik demedi ki kimse sonralık o sonralık.
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Versinler parayi

Dante, Fuchs, Salihovic ve Ibisevici alsinlar daha ne isteriz
                        Bu Oyuncularin Bundesliga yi birakip gelecegini düsünmüyorum...

Dante yi cok fazla Takim istiyor... Bosnaklarda herhalde Hoffenheim' da kalir... Yeni Hocalarinin birakacagini zannetmiyorum... ama yinede Teklif yapilmali tabi.
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Yunus Emre Sel ya sıkıyor ya da yönetim ne yaptığının farkında değil...Oğuzhan'ı almamak için ne gibi bir önceliğimiz olabilir..Hollanda alt takımlarında kaptanlık yapmış,Arsenal altyapısı görmüş ve bize gelmek isteyen 19 yaşında geleceği çok parlak bir Türk futbolcuyu almamak için nasıl bir öncelik var acaba..Bonservis verme önceliği mi?

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ...juventusla anlaştı...tüh kaçırdık bak gördünmü....
                            teklif vermişmiyiz eğer verdiysek iyi yoldayız demek ki
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Öncelik kimmiş?
                              Ronaldo....
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Öncelik kimmiş?
                                sevilladan zokora

Yorum

Yükleniyor...
                                X