Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanyadan dönüyormuş Tuncay Bekiroğlu Fuchs ve Ibısevicle
Yorum
-
....ozan ipek yerine neden ...olcan adın düşünülmüyor bence çok daha faydalı olabilecek bi transfer olur...ben ozan ipek de hiç bi numara göremiyorum...ne yaptı b u yıl ALLAH aşkına....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoguzhan gelmek istiyor ama öncelik o degilmis
ibisevicde bi ara gündemdeydi
yunus emre selOSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVersinler parayi
Dante, Fuchs, Salihovic ve Ibisevici alsinlar daha ne isteriz
Dante yi cok fazla Takim istiyor... Bosnaklarda herhalde Hoffenheim' da kalir... Yeni Hocalarinin birakacagini zannetmiyorum... ama yinede Teklif yapilmali tabi.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Yunus Emre Sel ya sıkıyor ya da yönetim ne yaptığının farkında değil...Oğuzhan'ı almamak için ne gibi bir önceliğimiz olabilir..Hollanda alt takımlarında kaptanlık yapmış,Arsenal altyapısı görmüş ve bize gelmek isteyen 19 yaşında geleceği çok parlak bir Türk futbolcuyu almamak için nasıl bir öncelik var acaba..Bonservis verme önceliği mi?
Yorum
-
İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...juventusla anlaştı...tüh kaçırdık bak gördünmü....eğer verdiysek iyi yoldayız demek ki
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelik kimmiş?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelik kimmiş?
Yorum
Yorum