Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün kârdayız.
    Bir futbolcu aldık.Bizden kimse gitmedi.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün kârdayız.
      yarin 2 tane gider telafi ederiz....

Yorum

• Uğur madem Özkan Sümer'in tespit ettiği futbolcular alınmıyor, neden istifa etmiyor?

Veya madem kadrosundaki elemanları "Neden?" dedikleri için bağ bahçe işlerine atanıyor, neden istifa etmiyor?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Stopere 5,5 veremezmiyiz

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün kârdayız.
            ...............
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hataları var yok demiyorum..........

Ama Çıkıp ta Özkan Sümer Futboldan; Futbolcudan anlamıyor demek olmuyor
              evet haklisin,

ama asiri bir tepki verdin..yöre insanin bir özelligidir..hemen parlayip sönmek..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uğur madem Özkan Sümer'in tespit ettiği futbolcular alınmıyor, neden istifa etmiyor?

Veya madem kadrosundaki elemanları "Neden?" dedikleri için bağ bahçe işlerine atanıyor, neden istifa etmiyor?
                İstifa ettiler...........

ama kabul etmedi..........
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sefer Sampiyonlar Ligi var ama ve bircok taraftar Avrupa'da basari istiyor.

Durum biraz farkli yani.

Yerıne adam alınır,sonra yorum yapılır,oyuncuları izlemeden hakaret etmek yanlış.Kaldıki,ben Senol Gunes sistemiyle alınan oyuncuların iş yapacagına inanıyorum.Sampiyonlar lignide unutalım kımse kımseyı kandırmasın elemeleri geçemeyız.Ben yıne ligden yanayım.Turkiyed ehiç bir takım direk gıtmediği sürece CL'ye kalamaz.
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Kabul edilmedi diye birşey mi var? Ettim dönmüyorum geri ççç
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sapara ve Vittek ile nereye gidecez???
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• istanbul takimlari alacagini alsada bizde kalanlari alsak bari

Yorum

• Futbol mutlak doğruları olan bir oyun değildir...
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bizim Onur Karşıyaka'lı mı yoksa İstanbul takımlarından birini mi tutar bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkese iyi geceler bugün baya söyledim yine söyleyeyim mitingden önce transfer olmaz gibi

olmaz gibi ne demek?

olur mu? olmaz mi? Attim belki tutar zihniyetin`den uzaklasmamiz lazim.
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki kişi Danışmaz kod adı kullanıyor. Bu arkadaşlarımızdan birisi, sanıyorum ki MDanışmaz olanı, akşam saatlerinde yazdığı bir mesajda:

"Bu gece size bir haber verebilirim."

falan demişti. Varmı acaba kendisi burada, yahut diğer arkadaşımızın herhangi bir bilgisi yokmu?
                                Emin Abiydi. Görüşmeyi yaptı mı yapmadı mı bende bilmiyorum.

Eğer o konuşmadan olumlu bir haber çıkarsa forumda tüm olumsuz hava gider. Neyse bekleyip görelim.
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Yükleniyor...
                                X