Umarım Zokora ve Romaric'in beraber transfer edildiğini haberini almayız. Selçuk'un gittiğinin en büyük kanıtı olur bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora çok dillendiği için soruyorum,yaşı aslında tam benim istediğin civarda tecrübesinden faydalanmak adına.Ama benim aklıma bizim Yattara geliyor,onu transfer eden de bişiler menfaatimiz olsun maç kazandırsın diye transfer ediyor,bizim Zokora Yattara gibi ruhunu teslim etmiş modundamı,giden Selçuğumuz gibi daha bir şeyler verebilecek moddamı,takip eden seyreden bilen paylaşırsa sevinirim.Geçmişte Fildişinde yaptıkları İspanyada yaptıkları değil,son dönemini soruyorum.
Hiçbir ligdede kolpa takımda oynamadı hep kalburustu takımların formasını giydi...
Yorum
-
Zokora tum kariyeri boyunca sadece 3 gol atmis,bir adam bu kadar mi defansif olur.Yalniz Romaric saglam o konuda bir orta saha oyuncusu olarak, 1.87 de boy var ikisi de kemik gibi adam.Bana kalsa sadece birini alirim ve sanirim bu Romaric olurdu ama daha sert bir takimimiz olsun istiyorum o da kafami karistiriyor.
Yorum
-
Eğer Romaric ve Zokora'nın alınmayacağından endişeniz varsa ben buna katılmıyorum. Öyle transferler yapabiliriz. Ancak beni ilgilendiren Oğuzhan, Alper gibi kaliteli gençleri de alıp alamayacağımız, hatta Ozan İpek'iTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi zokora ile yattara cok farklı adamlar.Hem profesyonellik hemde futbol stili olarak zokora deyince aklına lassana diarra gelsin işte ondan bıraz daha ıyı topa vuruyor ama top kapması lassana ya gore bıraz zayıf guclu dırı,dun de yazmıstım ernst in 1 gomlek ustu dıye hala aynı gorusteyım...
Hiçbir ligdede kolpa takımda oynamadı hep kalburustu takımların formasını giydi...Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Hatta El Hamdaoui transferi bana daha cazip. Forvetçiyim ben abiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Zokora ve Romaric'in beraber transfer edildiğini haberini almayız. Selçuk'un gittiğinin en büyük kanıtı olur bu.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Romariç ve Zokora ikisi zor bence
Hem Muhammed Selçuk gidicekse yapıcak bişey yok o yüzden Romariç olması güzel olur."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol açığa yerlilerden Ozan İpek mi daha etkili olur Olcan mı??Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhunum sağol gardaşım bilgiler için,Yattara ile stil olarak değilde ruh hali ve son dönem ki üretkenliği açısından sormuştum.Önceki kalbur üstü oynadığı ligler değil de son hali Ernst'ten 1 gömlek üstü ise kaymaklı ekmek kadayıfı.pek bı ınsana da benzemıyor tam bır kas yıgını...Bızım memleketın cılız on lıberoları falan vucut gorsun.
Yorum
-
Zokora Bize Fazla Defansif KaçmazmıYani Selçuğun Yerini Dolduracaksak, Oyunu Çift Yönlü Oynayabilen Biri Lazım Bize. Romaric Buna Daha Uygun Geliyor.
-----------------------Onur-----------------------
-----Serkan---Giray--------Dante----Hasan Ali----
---------------Romaric----Colman-----------------
----Burak------------Jaja----------Ozan İpek----
-------------------Hamdaoui---------------------
Yedekler:Ceyhun,Alper,Barış Ataş,Pawel,Piotr,Orhan Şam,Engin Baytar.
Eğer Egemen Ve Selçuk Giderse .Kadronun Böyle Olması Gerek Bence.En son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 11:04.
Yorum
-
Romaric ve Zokora çok üst düzey transferler olur. O nedenle bizzat oyuncular Trabzon'a gelip resmi sözleşme imzalayana kadar inanmayın bence. Zokora'yı 2 sene önce Real Madrid istiyordu Juan De Ramos döneminde. Tottenham gibi her zaman kaliteli bir kadroya sahip takımda taraftarın sevgili olmuş bir oyuncuymuş ordayken. Youtube'da maçta kendisine söylenen şarkıların olduğu bir çok video bulabilirsiniz.
Yorum
Yorum