Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu anki kadromuz daha mı iyi cale fuchstan mı iyi? tel tel dökülüp ileri gidip geri dönemeyen takımdan ayrılmak isteyen serkan orhan şamdanmı daha iyi? umut sol tarafta ozandan yada forvette holoskodanmı daha iyi? ha sen egemeni selçuğu elimizde tutarız diyorsan amenna bişey dediğimiz yok ama takımda kalacaklarına inanmak hayalcilikten öteye gidemez...

tapikide cale fuchsdan iyi deil ozanda umuttan iyi ama avrupada iş yaparmı ozan holosko sonra cem yapmaz daha kaliteli futbolcular lazım onu demek istedim
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bu yönetim 10 tane topcu alır içinden istedgımız bir tane bile olmaz fuchs gelsin bari

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tapikide cale fuchsdan iyi deil ozanda umuttan iyi ama avrupada iş yaparmı ozan holosko sonra cem yapmaz daha kaliteli futbolcular lazım onu demek istedim
        devre arası aldığımız oyuncuları yada sezon başı aldığımız oyuncuları gördün mü kardeşim? sence bu yönetimden çok iyi transferler bekliormusun takımın en önemli 4oyuncusundan 2sini elinde tutamıyorsun bedavaya kaptırıoyorsun takımdan ayrılmama ihtimali olan 3-4 oyuncu war geri kalan hepsinin satılabileceği söyleniyor kimisinin menagerlerine haftalar önce klup bulması söylendi o kaos ortamından sonra böle bi kadro oluşturabilirse yönetim öpüp başımıza koyalım bence...
        EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
        KAZIM KOYUNCU
        MEHMET DALMAN

Yorum

• Şimdi Selçuğu Satarsak Hiç Para Alamıcaz Mı ?

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi Selçuğu Satarsak Hiç Para Alamıcaz Mı ?
            satarsak derken? bize kim soruyor adamın sözleşmesi 31 mayısta bitiyor paramı bekliosn parayı biz versek bizde kalsa keşke ama parayla bile tutabileceğimiz sanmıyorum işin özü selçuk ve egemen biz tek kuruş almadan uçup gidecekler
            KAZIM KOYUNCU
            MEHMET DALMAN

Yorum

• Edit: yanlis baslik
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• [QUOTE=Dursun Vural;1917616159]satarsak derken? bize kim soruyor adamın sözleşmesi 31 mayısta bitiyor paramı bekliosn parayı biz versek bizde kalsa keşke ama parayla bile tutabileceğimiz sanmıyorum işin özü selçuk ve egemen biz tek kuruş almadan uçup gidecekler

bu kadar saf yönetim görmedim yani gaziantep oyuncu alıyor 3 ay oynuyo adam 20 milyon bonservis diyo bizim selçuk 3 senedir paşalar gibi oynuyo tek kuruş kazandırmadan gidiyo ilginç

Yorum

• jelavic cok konusuldu burada ama yonetimden ipleyen olmadı..Cok iyi transfer olurdu..

Devic bence jaja ile cok iyi ikili olur ve bizim sisteme uyar.El hamdi daha iyi olur ama gelirmi bilmem..
                  selcuk ve egemeni tutmak en iyi transfer olur.Umut icin aynı seyi soyleyemem..
                  jaja bu sekilde oynarsa basarrılı olmaz ya sol forvet ya da forvetin arkasında ikinci forvet olarak oynamalı..
                  sag bek sag acık sol bek ve sol acık cok önemli..Selcuk kalmazsa kotu..İki tane cok kaliteli merkez ortasaha gerekir..
                  glo iyi ama cok sakatlanıyor..kaliteli bir stoper sart..
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• selçuk istanbul takımlarının birinde olsa çoktan sözleşme imzalamıştı.

biz de boşuna iyi transferler beklemeyelim

geçen sene bursanın yaptığından daha iyi transferler yapacağımızı zannetmiyorum

ön eleme oynayıp geçeceğimizi de zannetmiyorum

çünkü kadro yapımız bozulacak ve biz avrupa ligine bile katılamayacağız

hep söylüyorum

bu takım istanbul ya da ankara ya taşınmaz ise ne büyük oyuncu alabilir ne de elindekileri tutabilir

tek ihtimal var alt yapımızdan çok iyi 3-4 oyuncu çıkarsa onların etrafında iyi bir takm kurulabilir

o da imkansız

inanın şampiyon olmak veya olmamak bana göre çok önemli değil

bana en çok dokunan bizden kaçarak giden 3 ist. takımına ya da tamamen futbolu bırakarak kaçan oyuncular

bunların olma nedeni ne

tabiki trabzon şehrinin pek çok yönden oyunculara yeterli gelmemesi

Yorum

• Şuan Kadırga Tv de Halil Şanlı dedi ki; İzleme komitesi avrupa da ispanya,italya,ingiltere,almanya liginde futbolcular izleniyor.Ve izlenen futbolcular performans olarak şuan üst düzeyde ama bizim yönetim bu futbolcuları alamayacaklar,göstermelik olarak medya ya yansıtacaklar sonra şu şu sebeblerden dolayı gelmek istemediler diyecekler ve yine sıradan futbolcular alacaklar dedi.

Yorum

• [QUOTE=1967-06;1917616212]
                        İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        satarsak derken? bize kim soruyor adamın sözleşmesi 31 mayısta bitiyor paramı bekliosn parayı biz versek bizde kalsa keşke ama parayla bile tutabileceğimiz sanmıyorum işin özü selçuk ve egemen biz tek kuruş almadan uçup gidecekler

bu kadar saf yönetim görmedim yani gaziantep oyuncu alıyor 3 ay oynuyo adam 20 milyon bonservis diyo bizim selçuk 3 senedir paşalar gibi oynuyo tek kuruş kazandırmadan gidiyo ilginç
                        burası trabzonspor burda herşey warrrrrr!!!
                        KAZIM KOYUNCU
                        MEHMET DALMAN

Yorum

• TRANSFER : Selcuk Inan, Galatasaray ile 4 yillik on anlasma imzaladi. (TRT-3)

Trt her zamanki gibi yine yalan transfer haberlerinden birine daha imza atıyor.

Kodumun çocukları. Terbiyeli merbiyeli olamıyorum artık.

İnanılmaz şerefsiz bir ülkede yaşıyoruz.

Hepsinin allah belasını versin.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Selçuk ve Egemen ne istiyorsa ver,Umut'u gönder,Bobo'yu al.Yapacağın budur.

Yorum

• Yalnız elimizdeki oyuncu Selçuk'un adının TRABZONSPOR dışında herkesle anılması biraz ironik değil mi?

E be yönetim Selçuk'a gerekirse tavan ücreti ver, yine de tut şu adamı kadroda. Zaten Türkiye'de başka takıma gitmeyecek. Ama bizde kalmalı. Ne yapın edin tutun şu adamı. Selçuk'u tutamadıktan sonra, boşu boşuna elaleme bonservis ödemenin hiçbir anlamı yok.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Uğur abinin dediğini şimdi Halil Şanlı da diyor Kadırda Tv de.Takımda büyük bir ihtimal yeni bir yapılanma olacak bu sene ilk 11 de oynayan 4-5 futbolcu önümüzdeki sene bu takımda olmayacak diyor.Egemen ve Selçuk'un takımda kalması bu saat den sonra mucize dedi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X