jaja yı niye satıyoruz hayırdır adamın neyi var .. a kalite 2 3 topçumuz var onları da satalım diyoruz enterasan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Takımdan kim gitmeli sorusuna vereceğim ilk cevap kesinlikle Glowacki olurdu, etten püften nedenler sakatlanıyor maalesef, geçen sene de buna benzer sakatlıklar yaşamıştır muhtemelen, şu ana kadar ligde oynadığımız 32 maçta yalnızca 11 maçta 90 dakika forma giymiş, 2 maçta sakatlanarak oyundan çıkmış, 1 maç kırmızı kartla oyun dışında kalmış, bir maçta da son dakikalarda oyuna girerek sadece 3 dakika forma giymiş, bazılarımız futbolcudur sakatlanabilir diyebilir ama sakatlık mevzusu bu adamda kronik hale gelmiş anlaşılan.Bugün oynayamayacakmış, haftaya da oynayamaz muhtemelen, yani 34 maçın sonunda yalnızca 15 maç faydalanabilmiş olacağız Glowacki'den.
Bu rakamlar bir defans oyuncusu için feci derecede kötü bence, seneye de aynı sakatlıkları yaşayacaktır muhtemelen, o yüzden gönderilip yerine daha diri bir oyuncu alınmalı, 36 yaşındaki Song bile böyle sakatlıklar yaşamıyordu.
Yorum
-
- Bence Şampiyonlar liginde başarı istiyorsak Jaja'yı satıp Hasan üçüncü'yü almalıyız !!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Keyfi gelince oynayacak olan futbolcuya güvenip kadro kuramaz, hedeflere yürüyemezsiniz..Hedefe yürümek için her zaman ama her zaman limitinin, verebileceiğinin en iyisini her oynadığı zaman veren futbolcular topluluğuyla başarılabilir, Jaja nın keyfi gelsin Alan efendinin bilmemneyi olsun Cale efendinin tirnağı kırılsın, olsunda olsun da olsun..geçiniz..Colman hariç tüm yabancılarımızın ve bazı yerlilerimizin bi formata ihtiyacı vaar..Temizlik ve kalite yükseltilmesi şart, ha diyelim yapamadık..gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir Trabzonspor beklemeyin..Bu futbolcular aynı performansı 2 kez sergileyemezler...kaldı ki şenol güneşin de sergileyebileceği kesin değil iken, çok sağlam futbolcular almalıyız çok1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Futbol sistem oyunudur. Sistemi bozan sistem adına feda edilmelidir. Jaja takımda aldırmaz tavırlarıyla sistemimize uymuyor. Doğamıza da aykırı. Yoksa kalitesine birşey dediğim yok. Eğer gerçekten bazı eşikleri aşacaksak ona göre davranmalıyız. Kaliteli futbolcuysa bulunur, ama bazı değerleri kaybederseniz yerini kolay kolay dolduramazsınız. Elbette bunu herkesin anlamasını beklemiyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Takımda fark yaratan oyunculara rol ve yol biçmekten vazgeçersek takımdaki şablonu koruma adına büyük bir adım atmış olacağız.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
4 Milyon Euro verdik sanırsam Jaja için.
Bu paraya Jaja gibi bir oyuncuyu zor buluruz, belkide bulamayız. Bence Jaja bazı taraftarlarımıza layık bir oyuncu değil. Tabi alıştılar Djokaj, Ayman vs gibi isimlere, Jaja biraz fazla süslü geliyor.
Jaja'nın talibi çıksa, çıksa Rusya'dan çıkar. Birde Sporting Lizbon ilgileniyordu kendisi ile şuan durum ne bilgim yok.
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadaş bunları alırsak ş.l çok güzel işler yaparız ve ligde de şampiyonluk kovalarız yine ama Syn.Sadri Şener transfer işlerine karışmazsa çok iyi olur.diğer işlerde çok başarılı olabilir ama transfer işini batırıyor
Çok yazıkEs gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol sistem oyunudur. Sistemi bozan sistem adına feda edilmelidir. Jaja takımda aldırmaz tavırlarıyla sistemimize uymuyor. Doğamıza da aykırı. Yoksa kalitesine birşey dediğim yok. Eğer gerçekten bazı eşikleri aşacaksak ona göre davranmalıyız. Kaliteli futbolcuysa bulunur, ama bazı değerleri kaybederseniz yerini kolay kolay dolduramazsınız. Elbette bunu herkesin anlamasını beklemiyorum
Yorum
-
- Sanki yıllardır sistem takımıyız bu sene jaja bozdu sistemi , 2. yarı iyi adam sayın desem Burak'ın dışında istikrarlı kimse yok , Cale niye değil peki , sistem oyuncusumu , Umut niye değil , bunlar hep sistem oyuncusumu.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Burda birsürü kaliteli oyuncu önerisi yapılıyor. Bence çoğu Jaja'nın yaptığı işi yapar. Hatta daha hakkıyla yapar. Ama dediğim gibi bunu herkesin anlamasını beklemiyorum. Sonuçta herkesin görüşü farklıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Cale ile Umut'u istediğimi nerden çıkardın?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
karadenizden gokhan alsan,goksu,hasan ahmet mutlaka dusunulmeli..
Aslında iyi bir potansiyeli olan mehmet cakir kadroda tutulmalı.
Ozellikle Selcuk muhakkak kadroda tutulmalı.Egemen kadroda tutulursa iyi olur.
İlk 11 icin 3 yada 4 oyuncu,tamamlayıcı kadro icin genc yetenekler(gurbetciler iyi incelenmeli) alınmalı..
onur,serkan,giray,selcuk,colman,burak,jaja iskeleti korunmalı..
mesela fuchs,zokora,el hamdi,dante alınsa(glowacki sakatlık problemi nedeniyle yollanmalı).
yattara,alanzinho,glowacki,cale gitse..
-------------onur-------------
serkan---giray----dante----fuchs
---selcuk----zokora---colman---
----burak-----jaja------------
-------el hamdi-----------------
gibi bir 11 olsa..
alternatif sag bek,ortasaha,sol kanat alınsa bence kafidir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum