Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeter artık adamlarda başkan var yönetici var bizimkiler adam diye geziyorlar ortada 1.1 milyona yazık gitti adam aciz herifer çağdaşı getirirler egemenin yerinede işte o zaman kıyameti koparacam hani ts eski oyuncularını almayacaktı fatihe öyle yapıp çağdaş atanı alırsalar ciddi anlamda şüphe duyarım bu yöntimden ona göre

Yorum

• @yunusemresel Egemen'e yaptığı hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürler...

Hala kesin gittimi diye soranlara...

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaa zoruma gidiyor takıma uymuş, kaliteli stoperimizi elimizden kaçırıyoruz yazıklar olsun ya bence suçun %70'i klüpte adama 3 kuruş verdiler, ilgilenmediler...Asıl moralimi bozan selçuk onu da bugün yarın başka takımda görebiliriz

+ rakibimize kaptırmamız daha önemli bir konu.
        Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şahsen ben Çağdaş Atan'ın gelmesini isterim.Kendisi Trabzonsporludur.
          ben çağdaş'ın başarılı olabileceğine inanmıyorum...Serdar Kesimal gelse iyi olur....

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kemal Tokak,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Serdar Aziz bunlar bizim alabileceklerimiz topçular.
            hasan ali sol bek.

kemal tokakı bir kenara bırak(alınsa iyi olur), diğerleri için bursa ve kayseri ne kadar bonservis ister acaba, onları da bir yazıver.

Yorum

• Stoper ülkemizde sıkıntısı olmayan mevkilerden birisi. Birçok iyi stoper var fakat bunların çoğu sözleşmeli yani bonservis ödeyerek alacağız. Yönetim hangi akla hizmet zamanında uzatmıyor sözleşmesini futbolcuların anlayamıyorum. Sağlam bir Glowacki ile Giray stoper bölgesini hallederler ama oraya tabiki birde alternatif isim gerekiyor. Serdar Kesimal olabilir bu bölgeye. Birde Bursasporlu İbrahim var. Giray ile harika oynarlar bence. İbrahim gerçekten bi stopere göre fazlasıyla süratli. Böylece defansı orta sahada kurma imkanımız olur, arkaya atılan toplara yetişebilecek bir isim çünkü. Fenerbahçe Lugano'nun yanına süratli Yobo'yu aldı güzel oldu. Bizede süratli bir stoper gerekiyor.
              En son Oğuzhan tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 16:07.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Çağdaş olmazsa Fatih AKYEL'i alalım.

Yorum

• Zokora bitmis

bu arada medyatrabzon haber birlikporttan aldi

-----------------------------------------------------------

FLAS.. FLAS.. Trabzonspor'da Kongre Sesleri

Camia kongre diyor Şener gidiyor

Şampiyonluğu ikili averaj ile Fener’e kaptıran Trabzonspor’da bunun baş sorumlusu yönetim gösterilirken, bir an önce Olağanüstü Genel Kurul’a gidilmesi, başkanlık için İskender Önal’ın biçilmiş kaftan olduğu, Güneş’in de teknik menajerliğe getirilmesi, Sümer ve Özyazıcı’nın da artık bırakması gerektiği kaçınılmaz hale gelmiştir.

KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM ŞART

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligin ilk yarısını ezeli rakibi Fenerbahçe’den 9 puan önde lider tamamlayan Trabzonspor’un, yönetimden kaynaklı yanlışlar yüzünden şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptırmasının ardından Bordo-Mavililer’de bugünden itibaren köklü bir değişim kaçınılmaz hale geldi.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL

Yönetim, teknik heyet ve idari anlamda Trabzonspor’un, gelecek yılın hazırlıklarına şimdiden başlaması için her alanda yeniden yapılanmanın startı verilmeli görüşü herkes tarafından benimsenmeye başlandı. Başkan Sadri Şener’in görevi bırakması ve bir an önce olağanüstü genel kurul kararı alınması gerektiği herkesin ortak fikri.

İSKENDER ÖNAL OLMALI

Kulübü tanıyan ve kulübü temsil edecek güvenilir bir başkan ve yönetimin artık kulübü sahiplenmesi gerektiği ifade edilirken, başkanlık için İskender Önal isminin biçilmiş kaftan olduğu vurgulandı. Trabzonspor Teknik Direktörü olarak 1996’da olduğu gibi bu yıl da 82 puan toplamasına rağmen takımı şampiyon yapamayan Teknik Direktör Şenol Güneş’in de artık bu görevde daha fazla olmaması gerektiği savunuluyor.

GÜNEŞ TEKNİK MENAJER

Güneş’in zaten başarısını kanıtlamış bir hoca olduğuna dikkat çekilirken, yeni yapılanmada bir üst göreve, yönetime bağlı teknik menajerliğe getirilmesinin daha uygun olacağı seslendiriliyor. Güneş’in yardımcılığını yapan Ünal Karaman’ın da sorumluluk alma zamanı geldiği ve Karaman’ın antrenör olarak takımın başına getirilmesi gerektiği dile getiriliyor.

SÜMER VE ÖZYAZICI GİTMELİ

Trabzonspor’da son olarak eski başkan Özkan Sümer ile eski teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı’nın da bırakma zamanı geldiği söylenirken, Sümer ve Özyazıcı’nın Trabzonspor’daki konumlarının camia için tam bir zul olduğu, Güneş’in teknik menajer olması durumunda Özyazıcı ve Sümer’e ihtiyaç kalmayacağı belirtiliyor.

----------------------------------------------------------------

Aday Olup TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPARIM...

İsmi Trabzonspor Başkanlığı için anılan işadamı Süleyman Varlıbaş, camiası üzerimde yoğunlaşıp, başka bir başkan adayı olmaması ve kongre olmasi halinde bunu düşünebileceğini belirterek, "Çıkıp da kimseyle Trabzonspor'a başkan olacağım diye yarışmam" dedi.

Varlıbaş, kongre olursa başkan adayı olması için gelen birçok teklifin bulunduğunu belirtti... "Bu teklifler kamuoyunda Trabzonsporlu olan dostlarımdan gelen bazi teklifler... Nedense benim ismim çok kullanılmaya başlandı. Halbuki ben hiç bir zaman Trabzonspor'a başkan olacağımı da aday olduğumu da söylemedim. İşlerimden dolayı zamanı nasıl planlamam gerektiğini düşünürken, ilave bir iş olarak Trabzonspor'u şuanda yönetmek benim için lüks. Trabzonspor'un zaten şu anda bir yönetimi var" diye konuştu.

Ben çıkıp da Trabzonspor'a başkan olacağım diye de yarışmam. Trabzonspor'un bana bir ihtiyacı olursa, ve kongre olursa aday olurum...

TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPARIM...

Trabzon benim üzerimde birleşip kulübü bana emanet ederlerse o zamanın şartlar da uygun düşerse düşünüp tartışırız." ve TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPARIM...

-------------------------------------------------

İbrahim Hacıosmanoğlu,da kongre istiyor...

Trabzonspor’un kongresinde başkan Sadri Şener ile yarışan İbrahim Hacıosmanoğlu gelinen noktayı ‘ beklenen son’ olarak değerlendirdi ve kongre istedi...
                  Hacıosmanoğlu, bugüne kadar hep yapıcı eleştiriler yaptığını hatırlatarak “ Trabzonspor camiası Trabzonspor sevdalıları hiç bu kadar yaralanmamıştı. Gelinen nokta gösterdi ki bu kulübe bir evrim lazım. Başkan Sadri Şener’in yapacağı en iyi hizmet takimi olağan kongreye gotürmesidir.. Bunu bir aday olarak değil, samimi bir dost tavsiyesi olarak istiyorum” dedi....

----------------------------------------------------

Kanak http://www.birlikport.net/trabzonspor.html

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    + rakibimize kaptırmamız daha önemli bir konu.
                    ulan bursalıları şimdi daha iyi anlıyorum...

Yorum

• Ersan Gülüm
                      Kemal Tokak
                      İbrahim Öztürk

piyasadaki en iyi türk stoperler.işin ilginci hepsi için bjk ile kesin anlaştı diyorlar.napıcaklar bu kadar adamı anlamadım

Yorum

• Su adami yazmayin suraya stoper diye tamam seviyoruz ama Baselin 2 takimindan Sampiyonlar Ligine transfermi yapacan yapmayin Allah askina ya..

Yorum

• ersan misillemesi dile getiriliyor..aklı istanbul' da olan futbolcu istemiyorum..örnekleri sabit!!

Yorum

• niye biz transfer yapamıyoruz ilk seneki gibi çünkü bakan yapmıyor transfer siz sanıyormusunuz ilk seneki transferleri sadri şener ve ekibi yatığını özak ve ekibi yapmıştır.

Yorum

• İlk olarak fırtına89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersan Gülüm
                              Kemal Tokak
                              İbrahim Öztürk

piyasadaki en iyi türk stoperler.işin ilginci hepsi için bjk ile kesin anlaştı diyorlar.napıcaklar bu kadar adamı anlamadım
                              yabancı haklarını hucüm hattında kullanabilmek için defansı baştan aşağı yerli yapacaklar sanırım.

Yorum

• Kara gün Dostları(!) bir bir çıkıyor meydana ...

Şerefsizler ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X