Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammet'in ilk olarak oynayabileceği bir kulübe gitmesi lazım..Hedefi şampiyonluk olan takımlarda ilk etapta 11'de şans bulamayabilir..Bu da onun gelişimini olumsuz yönde etkiler..Zaten Bursa ile uzatmamasının nedenide bu..

Yorum

• İlk olarak Tolga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yazıya katılıyorum.Takımı defalarca reddeden Semih hala burda konuşuluyorsa takımdan ayrılmak isteyip rest çeken Umut hakkında kimse birşey diyemiyorsa Tekke hakkında burda hayli hayli konuşulmalı ve her iddaasına varım şu an burda en el üstünde tutulan oyuncular için yarın ağıza gelinmeyecek laflarda edilecek burda...
      abi sana umut konusunda katılmıyorum nedeni de bu adam 4 sene de ligde 54 tane gol attı ve her maçta da terinin son damlasına kadar mücadele etti,atar atamaz çok gol kaçırır falan önemli değil bizim futbolu çok bilen taraftarımız umutun emeğine çoğu zman saygı göstermedi ve adam da her maçta küfür yemek yerine gitmek istemiş olabiilir gayett normal ki ben umut konusnda konuşulması gerekenin umut değil yönetimin lig başlamışken ve en önemli maç arefesinde böyle bir pazarlığa girmesi olduğunu düşünüyorum...

Yorum

• Oguzhanin amcasi bmnde üye bundan 1-2 sene önce yazisini okumusdum emirates stadindaki ilk gölünden sonra kolbasti oynayacak demisti

Yaziyi ararsaniz bulursunuz

edit aradim buldum

BMN Ankara takımından Taner61 yeğeni olur
        En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 01.11.2010, 19:22.
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Trabzonspor PSV'yle yarışıyor
          Sezon sonunda Arsenal'le olan sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup'a Türkiye'den Trabzonspor, Hollanda'dan da PSV Eindhoven'ın talip olduğu öğrenildi.

İbrahim Afellay'ın sezon sonunda takımdan ayrılacak olmasından sonra arayışlara başlayan Hollanda ekibi PSV Eindhoven, Afellay'dan boşalacak olan yeri genç futbolcuyla doldurmak istiyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in İngiltere'de milli takım için bir görüşme yaptığı genç yeteneğe Türkiye'den de Trabzonspor talip oldu. Teknik hoca Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda harekete geçen yönetim kurulunun, genç yeteneğin transferini sessiz sedasız bir şekilde bitirmek istediği öğrenildi. Hollanda 19 Yaş Altı Milli Takım formasını giyip aynı zamanda genç millilerin kaptanlığını da yapan 18 yaşındaki futbolcunun, transfer konusunda kafasının bir hayli karıştığı, gönlünün ise Arsenal'de kalmaktan yana olduğu ifade edildi. Bugüne kadar Arsenal'den sözleşmesinin uzatılması konusunda henüz bir teklif almayan Oğuzhan Özyakup'un, Türk Milli Takımı'nı tercih edip etmeyeceği ise hala merak konusu.

Transferi ve tercihi konusunda kendisine yöneltilen tüm soruları cevapsız bırakan genç yetenek, "Biraz bekleyin, yakında her şey netleşecek" diyerek sessiz kalmayı tercih ediyor.

DHA
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Eğer doğruysa ve gerçekleşir ise inanılmaz bir transfer olur.
            Més Que Un Club

Yorum

• Bence Oğuzhan'la ilgili hiçbir girişimimiz yok. (tamamen bana ait bir fikir)
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Fatih Tekke son çalıştığı 5. teknik direktörlede kavga ederek Guniss rekorlar kitabına girdi.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Yeniden Altidore ile ilgilensek olmaz mı sizce?

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oguzhanin amcasi bmnde üye bundan 1-2 sene önce yazisini okumusdum emirates stadindaki ilk gölünden sonra kolbasti oynayacak demisti

Yaziyi ararsaniz bulursunuz
                    edit aradim buldum

BMN Ankara takımından Taner61 yeğeni olur
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Trabzonlu gencleri almamiz lazim yavas yavas... hele oguzhani... basip parayi kacirmayalim böyle futbolculari...

tabi oynatmak sartiyla

Yorum

• Tekke bizdendi dertliydi derdini bize anlatıyordu.
                        bizi bu çok etkiledi gelmek istiyordu ama gelemıyordu bir şekilde.
                        fatih biizi derinden etkiledi.
                        avni akerdeki bakışları hala gözümün önunde
                        bir yanım gelsin futbolu bizde bıraksın diyor
                        diğer yanım gelmesın kararızım tekkeye kızamıyorum
                        ben ilk defa gözyaşı dökdüm transferlerde
                        tekke bjkye gitdiğinde göz yaşı dökdüm evet
                        çok seviyorduk tekkeyi halada seviyorum.
                        bazı arkadaşlar çok ağır şekilde eleştiriyor bazı noktolarda haklılar
                        ama bazı yazılar okuyorum üzülüyorum
                        tekkenın futbolu bizde bırakmasını isterım

Yorum

• Oğuzhan Şenol hoca direktörlüğünde bizde son derece iyi yetişir. Oturmuş bir takımımız var, harika arkadaşlık ortamı var. Şehir desen futbol oynamaya gelmiş birisi için ideal. Herşeyiyle konsantre ediyor seni. Trabzon zor şehir diye diye insanları soğutmaya uğraştılar, bizi devre dışı bırakıp tekellerine devam etmeye çalıştılar ama olmadı. Bursaspor'u şampiyon yaptık Kayserispor da ayaklandı. Anadolu geliyor, devirlerini bir kez daha bitirdik, panikteler. Oğuzhan da Muhammed de Trabzonsporda hem yetişir hem de Allah'ın izniyle çatır çatır oynar
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.11.2010, 19:44.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Colman ile Selçuk'a bir alternatif şart.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Alazninho,Yattara,Teofilo out.

Yeni yıldızlar in...

Bizim birde stoper bakmamız gerekecek gibi...

Yorum

• Sol bek , orta saha , sol açık ve forvet ihtiyacamız var.

Malik Fatih , Yekta , sol açık genç gelecek vaat eden oyuncu forvet ise Emenike olmalı
                                En son Serdær tarafından düzenlendi; 01.11.2010, 22:35.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Çalışıyor...
                                X