spartak-basel maçını izliyorum bu Behrang Safari'nin bize gelme ihimali nedir acaba?acayip bindirmeler yapıyor hayran kaldım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilave olarak cem karacan üstad
Bir Ceyhun Gülselam var ki ona da hatırı sayılır bir masrafın altına girildi . 3. ligdeki futbolcu için iki milyon liraya yakın para harcandı . Bu kararlılıkla üç yıl devam edebilseydik ve 4-5 oyuncuya yatırım yapabilseydik eminim bu gün büyük kardaydık .
Değişken bir süreç var son transfer dönemlerinde . Brozek transferleri bunun belirgin bir göstergesi . Söyleyecek çok şey var da susuyoruz işte , destek oluyoruz .
Madem Polonya pazarını o kadar iyi bilen aracılarla çalışıyorsun ; misal git Michal Zyro'nun peşine düş . Oynatamasan bile zararına satmak zorunda kalma . ya da , Pawel'i alacağına orta sahaya Marcin Budzinski'yi al da kadroda Selçuk olmadığında takımın derli toplu orta sahası olsun .
Ne bileyim hocam , biz de buraya yazıp umut tacirliği yapıyoruz aslında , o sebepten de imtina eder oldum . Belkide takımımız adına gereğinden yüksek bir beklentiye sahibiz .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 21:40.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvusturya ve Almanyada ciddi sayıda orta alan oyuncusu mevcut . Karacan olur , başkası olur mühim değil . Öenmli olan kulübümüzün bu yönde bir politikası olmalı .
Bir Ceyhun Gülselam var ki ona da hatırı sayılır bir masrafın altına girildi . 3. ligdeki futbolcu için iki milyon liraya yakın para harcandı . Bu kararlılıkla üç yıl devam edebilseydik ve 4-5 oyuncuya yatırım yapabilseydik eminim bu gün büyük kardaydık .
Değişken bir süreç var son transfer dönemlerinde . Brozek transferleri bunun belirgin bir göstergesi . Söyleyecek çok şey var da susuyoruz işte , destek oluyoruz .
Madem Polonya pazarını o kadar iyi bilen aracılarla çalışıyorsun ; misal git Michal Zyro'nun peşine düş . Oynatamasan bile zararına satmak zorunda kalma . Ne bileyim , Pawel'i alacağına orta sahaya Marcin Budzinski'yi al da kadroda Selçuk olmadığında takımın derli toplu orta sahası olsun .
Ne bileyim hocam , biz de buraya yazıp umut tacirliği yapıyoruz aslında , o sebepten de imtina eder oldum . Belkide takımımız adına gereğinden yüksek bir beklentiye sahibiz .[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
10 transfer demek , takım için çok kritik ; lige başlangıç , Avrupa kupası elemelerini -şampiyon olursak- ilk grup maçlarını kapsayacak Ağustos-Kasım dönemini büyük riske atmak anlamına gelir . Elbette doğru planlama ile 10 yeni oyuncu da kazanılabilir ancak o koşulda tek tek oyuncu profilleri çok iyi tahlil edilmeli .
Ayrıca gitmesini arzuladığınız isimleri , şampiyonluğa oynadığımız şu dönemde , kadronun her bir parçasına ihtiyaç olacağını anımsayarak buraya yazmamaya gayret ederseniz , takımınız adına önemli bir hizmette bulunursunuz . En azından 2-3 ay destek olmaya , kadrodaki en sevmediğimiz futbolculardan başlayalım . Eminim faydasını görürüz .
İlk olarak 61_Hasan tarafından gönderildiGelenler:
Danny,Orhan Gülle (G.antep) Şahin Aygüneş (K.Paşa) Bobo , Ernst (Beşiktaş) Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan) Gökhan Süzen (Belediye) Eren Albayrak (Bursa) Sezer Öztürk (E.Şehir) Avrupadan kaliteli bir sol açıkk..En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 21:50.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper Potuk ( Eskisehir),Gökdeniz ( Kazan),Lucas Biglia (anderlecht) ve iyi bir Santrafor[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZanka, Wendt ve N'Doye...Kopenhageni satin alsak da olur
Gökdenizin baska biryere gidebilecegini sanmiyorum, gelse gelse bize gelir.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezanka ve wendt ingilizlerin kıskacında şu an sene sonu ne olur bilemem ama N'Doye gerçekten istediğim forvetlerden biri
Ortayada Zagrepden Sammir iyi gider. Halilhodzic bize bir kiyak yapar insallah...Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezanka ve wendt ingilizlerin kıskacında şu an sene sonu ne olur bilemem ama N'Doye gerçekten istediğim forvetlerden biri
Benim önerim , fenerdeki Niang tipinde , daha geniş alanda oynayabilen , topla birlikte dripling yapabilen ve savunma arasındaki boşlukları iyi gören bir hucumcular . Gerektiğinde çizgiye yakın oynayabilmeli .
Gerçekçi bir örnek vermem gerekirse , Auxerre'in bu sezon başında anlamsız şekilde bonservisi ile Lorient'e verdiği Lynel Kitambala'yı gösterebilirim . Maliyetinin 3 milyon euro olduğunu zannetmem .
Aslında bu iki modelin birleşimi oyuncular için Mali kökenli hücumcuları araştırmak gerek . Adamlar genetik olarak böyle kodlanmış .Uzun bacaklı , hem güçlü hem de çevik futbolcular .
Aslında kulüp dediğin , gidecek Modibo Maiga ile Sembeu Yatabare'yi alıp gelecek . Bu ikili süper ligin canına okur .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'doye hava toplarını domine edebilen , aynı zamanda ayaklarına hakim bir futbolcu . Ancak mevcut kadroda böyle bir oyuncu nasıl yerleştirilebilir ?
Benim önerim , fenerdeki Niang tipinde , daha geniş alanda oynayabilen , topla birlikte dripling yapabilen ve savunma arasındaki boşlukları iyi gören bir hucumcular . Gerektiğinde çizgiye yakın oynayabilmeli .
Gerçekçi bir örnek vermem gerekirse , Auxerre'in bu sezon başında anlamsız şekilde bonservisi ile Lorient'e verdiği Lynel Kitambala'yı gösterebilirim . Maliyetinin 3 milyon euro olduğunu zannetmem .
Aslında bu iki modelin birleşimi oyuncular için Mali kökenli hücumcuları araştırmak gerek . Adamlar genetik olarak böyle kodlanmış .Uzun bacaklı , hem güçlü hem de çevik futbolcular .
Aslında kulüp dediğin , gidecek Modibo Maiga ile Sembeu Yatabare'yi alıp gelecek . Bu ikili süper ligin canına okur .Sadece Ligue 1 değil Ligue 2'ye de bakabiliriz aslında. Geçen gün yazdığınız Kevin Constant ve şu anda Almanya liginde Freiburg'da çok gol atan bir oyuncu var ismini unuttum o da Ligue 2'den gitme.
Maiga'nın takımında bir tanede Nijeryalı forvet var. İsviçre liginde Seydou Doumbia ile parlamışlardı. İkiside halen gelişmeye ve kariyerlerini geliştirmeye devam ediyorlar. Bu oyuncuların fiyatlarını görünce Umut'a teklif edilen 4 milyon euro'nun ne kadar astronomik bir rakam olduğunu anlıyorum.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelenler:
Danny,Orhan Gülle (G.antep) Şahin Aygüneş (K.Paşa) Bobo , Ernst (Beşiktaş) Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan) Gökhan Süzen (Belediye) Eren Albayrak (Bursa) Sezer Öztürk (E.Şehir) Avrupadan kaliteli bir sol açıkk..
Gidenler:
Umut ,Tayfun,Ferhat,Cale,Sezer,Barış,Yattara,Alanzinho. .
Sezer şımarık.
Eren yetersiz.
Bobo keza inanılmaz kötü seviyede ama tekrar dirilebilir ben inanıyorum ona.
Gökdeniz,Gökhan Süzen,Şahin Aygüneş,Danny ve Orhan Gülle güzel tercihler.Özellikle Orhan Gülle ve Danny harika olur ihtiyacımız olan mevkiler hem de.
Yorum
Yorum