Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam misimovici unut adnan hagiye oynatacaksın bu adamı yoksa seni şutlarım demiş 2-3hafta sonra oynar misi
misi jajanin verdigi katkini en az iki katini verir
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokudum ama yine istiyorum
jaja ile misimovic i kıyaslıyorsun, birde misi jaja dan 2 kat faydalı olur diyorsun yani o uyuşuk herif bizim 23 lük yaratıktan daha kaliteli öyle mi ?
neyse..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokudum ama yine istiyorum
Yorum
-
Sinirden patlayasım geliyor ya.
Allahın kargaları lige neredeyse havlu atmış gelecek senenin kadrosunu kurmalarına rağmen
ersan sakatlanınca yerine anında bir tane anternatif aldılar.Tutar veya tutmaz ama adamlar izlediler ve aldılar.
Yani adamlar belki 1 puan fazla alırızın peşinde.
Bir de bize bak Egemen bilmem kaç ay yok Glowacki dakkada bir sakatlanıyor.
Yani koskoca Trabzonsporun stoper mevkiiğindeki adamlara bak bir tanesi sık sık hata yapan Giray bir de çömez Mustafa oynayacak.
Yok başka bir adam!
Bu takım güya şampiyonluğa oynuyor bir de.
9 puan fark attığımız adamlar 4 puan gerimizde 2 puan gerimizde bursa varki fikstürü bizden daha iyi.
Bazen bunlar gerçekten şampiyonluğu istiyolar mı diye soruyorum kendi kendime.
Şampiyonluğu ben tayin etsem ve tarafsız birisi olsam şu ciddiyetsiz son derece laubali yönetime kupayı vermem.
Hem yönetim bazında hem de taraftar bazında bu işe çok daha ciddi yaklaşan hedefleri olan kulüpler var.
Gerçekten de kendini bu kadar ateşe atma potansiyeli olan kendi ayağına sıkabilecek başka bir camia yok.
Ligin ortalarına doğru Hocaya sorun, takımda bir sürü forvet var, kadromuz geniş, trabzona adam gelmiyor sözlerine hazırlıklı olun.En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 19:48.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Malkhaz Asatiani-29 yaşında stoper
Andrew Webster-28 yaşında stoper
bu iki isim boşta ve 5 aylık bir sözleşme ile stoper sorununu çözeriz
asatiani 5 ay acayip işimizi görürEn son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 20:06.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüpersiniz arkadaslar
bekleyin ve görün
baska birsey demiyorum
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe midfielder of Real Sociedad Diego Rivas (30) could soon transfer to Trabzonspor. The Turkey club have made an official bidto the player.
Böyle bir haber çıkmış demin, ilginç[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed DEMİR şu anda siteye göz atıyor,herkese çok selamı var.Üye olmadığı için transfer forumunda kendisi ile alakalı yorumları okumayamadı ben kendi üye adımla girmesini söyledim,ilerleyen saatlerde bi göz atacağım abi dedi.Oda arkadaşıda 61 numaralı ORHAN GÜLLE .
Yorum
Yorum