mesela su bayern mücnhenden seyi alsalar ya ne yani klose yani pas euro all klose yani tam bize göre vallahi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzon'a Napoli engeli
Bordo-mavililerin transfer etmek istediği Brezilyalı golcü Cleo'ya Napoli'nin de talip olduğu ortaya çıktı.
Teofilo'nun izin ayrılışı sonrasında kadrosuna bir golcü katmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor yönetimi, Partizan'ın başarılı golcüsü Cleo'yu gündeme almıştı.
Partizan ile yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç çıkmamasına rağmen ısrarını sürdüren bordo-mavililer, transferde İtalyan devi Napoli'yle yarışmak zorunda kalacak.
Napoli'nin teklifi sonrası fiyet arttırarak satışa izin verme yoluna giden Partizan, en yüksek teklifi alacağı kulübü seçecek. Başkan Sadri Şener ile asbaşkan Nevzat Şakar, İstanbul'da bir araya gelerek transferdeki gelişmeleri değerlendirecek.
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kamp öncesi bu transferin gerçekleştirilmesi için yönetime baskı yapıyor.
Goal.com"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğim bonservis bedeli yıllık ücretten daha fazla olur.Toplam da o kadar alsa bile çok fazla.
Neyse ya bosverin diger takimlari, biz ne yapiyoruz..?
Kiraliyalim iste Kanoute'yi...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...Umut Cleo denen vatandaşi yedek bırakırsa hiiç şaşırmam....onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
Hala Beşiktaş'ın transferlerimi konuşuluyor, sallayın gitsin. Yakında onlarda Adnan Polat gibi çıkar televizyona batıyoruz yardım edin diye ağlamaya başlarlar.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesela su bayern mücnhenden seyi alsalar ya ne yani klose yani pas euro all klose yani tam bize göre vallahi
Öyle ama gelmez adam evli cocuklari var Almanya'da okuyorlar, mutlu yani kisacasi....İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Beşiktaş'ın transferlerimi konuşuluyor, sallayın gitsin. Yakında onlarda Adnan Polat gibi çıkar televizyona batıyoruz yardım edin diye ağlamaya başlarlar.
............................İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleListedeki en iyi isim tartışmaısz Vossen ama zor transfer keşke Fransa Ligi'nden Brandao ve Giroud da listede olsaydı ikisi de tam aradığımız tarzda oyuncular özellikle Giroud çok iyi olurdu.
Vossen Transferi niye zor...?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHop dedik. Panik yok. Sinirlenmeye gerenk yok mayk!. Kimsenin sana laf soktuğu falanda yok, saygıdeğer sınıfı gibi birşeyde yok. Eğer sonda gülücüğü görürsen espri olduğuna kanaat getirirsin sanırım. Birbirimize takılmayacak isek, espri yapmayacak isek, en azından tıpkı sizde olduğu gibi bende de olan aykırı fikirlerimize yahut eleştirilerimize saygı duymacaksak burda işimiz ne? Ben size ne laf sokma gayretindeyim, nede başka birşey. Olaya tamamen İrfanb abimiz gibi esprili yaklaşmaya çalışıyorum. Yinede seni kırdıysam çok özür dilerim. Fakat bu kadar alınganlık yapma lütfen.
Rahat ol, arkana yaslan ve derin derin nefes al, birde böyle düşün. Keskin sirke küpüne zarardır unutma!...
sorun alinganlik degil mayKILneyse ya anlamissin ne demek istedigimi fikir ayriligi
asil ben özür dilerim.... saygilar
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleListedeki en iyi isim tartışmaısz Vossen ama zor transfer keşke Fransa Ligi'nden Brandao ve Giroud da listede olsaydı ikisi de tam aradığımız tarzda oyuncular özellikle Giroud çok iyi olurdu.
Jelle Vossen listenin nerersinde peki hocam cleo dan öncemiydi sonra mi ????
Yorum
Yorum