mükemmel bi gol attık sanırım umut.. tam net göremedim ama :P
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
oooo zafer oynuyo2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Hazırlık maçımız bittiğine göre kaldığımız yerden devam edebiliriz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak SinopLu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler sizden Tek İstegim Takımda Kalması İçin Dua Ettigim zaferin nasıl oynadıgı soylemeniz
hatta en kötüsü desem pekde yalan olmaz
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer yapılacağına dair tek umudum papynin sözleşmesinin feshedilmesi,yoksa yönetime hiç güvenim yok..
Belki bana öyle geliyordur ama sanki kalecimizde bugün düşman çatlatır gibi oynadı. Böyle oynarsa eğer, kalemizde emin ellerde gözüküyor.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer imza törenini ana haberde yayınlamadılarsa (ki ihtimal vermiyorum) yuh derim. NTV Spor canlı bile verdi. Bir çok kanalın spor bülteninde de yer aldı. Mutlaka göstermişlerdir diye düşünüyorum...Ağasarlı_61
Yorum
-
Orta saha Transferi bence yapilmali ama bugünkü Baris Atas'in performansina bakilirsa sart degil.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum