Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mükemmel bi gol attık sanırım umut.. tam net göremedim ama :P
    En son Hasan Algan tarafından düzenlendi; 05.01.2011, 20:51. Sebep: düzeltme
    "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
    Johan cruyff

Yorum

• deli geldiler

Yorum

• iyi iyi umut iyi .. her forvet transferinde böyle oluyorr bu çocuk

Yorum

• oooo zafer oynuyo
          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• tüh ya zafer gol kaçırmış
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Hazırlık maçımız bittiğine göre kaldığımız yerden devam edebiliriz.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kesinlikle Orta Sahaya takviye sart.Selcuk ve Colman haric kimse pas yapamiyo.Sezer,Ceyhun ve baris ile olmaz bu is
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• evet sanirim kahlenberg lazim takima
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Beyler sizden Tek İstegim Takımda Kalması İçin Dua Ettigim zaferin nasıl oynadıgı soylemeniz
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Jaja antalya kampına dahil oldumu
                      Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak SinopLu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler sizden Tek İstegim Takımda Kalması İçin Dua Ettigim zaferin nasıl oynadıgı soylemeniz
                        takimin en kötülerindendi
                        hatta en kötüsü desem pekde yalan olmaz

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          transfer yapılacağına dair tek umudum papynin sözleşmesinin feshedilmesi,yoksa yönetime hiç güvenim yok..
                          Ben Şenol Hoca'nın tribünde yabancı oyuncu istemediğinden eminim. Teo zaten gelmeyecek ve sözleşmesi dondurulacak inşallah. Papy'ninde sözleşmesi feshedildi. Dolayısıyla doya doya nurtopu gibi 6+2 yabancımız oldu. Ben bu saatten sonra yabancı oyuncu transferinin olacağını düşünmüyorum. Alanzinho\Annan takası olabilir diye düşünüyordum ki, Bremen maçından sonra bence Barış ATAŞ yüzünden bu transferinde olmayacağını anladım. Barış'ın belki kariyeri Annan kadar yok ama gerek oyun şekli, gerek yapısı, gerekse oynadığı mevkii itibarıyla benzer çok özellikleri var gibi geldi bana. Üzerinde durulursa sanırım yerli Antonhy ANNAN bizim takıma transfer olalı çok olmuşa benziyor.
                          Belki bana öyle geliyordur ama sanki kalecimizde bugün düşman çatlatır gibi oynadı. Böyle oynarsa eğer, kalemizde emin ellerde gözüküyor.
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğer imza törenini ana haberde yayınlamadılarsa (ki ihtimal vermiyorum) yuh derim. NTV Spor canlı bile verdi. Bir çok kanalın spor bülteninde de yer aldı. Mutlaka göstermişlerdir diye düşünüyorum...
                            Abi başından sonuna kadar izledim önce semineri gösterdi Şenol hocayla denizlinin konuşmalarını sonra ezikbaçenin antremanını falan koli kazım röportaj hagi röportaj adnan polat röportaj 8taş antremanı yok q7 şöle yaptı böle yaptı sonra haber bitti dondum kaldım resmen yaaa.
                            Ağasarlı_61

Yorum

• Orta saha Transferi bence yapilmali ama bugünkü Baris Atas'in performansina bakilirsa sart degil.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                              X