Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ----------------Onur------------
    Serkan---Egemen--Glowacki---Cale
    -------Kahlenberg--Selçuk-------
    Burak--------------------Engin---
    -------Pawel---Umut---------

Ben Şenol Hoca'nın Jaja ve Colman'ı keseceğini düşünüyorum.

Yedeklerimiz ise;

Yattara
    Colman
    Jaja
    Mehmet
    Piotr
    Mustafa
    Giray
    Sezer
    Zafer
    Tolga
    Ceyhun
    Barış
    Ferhat
    Alanzinho

Bu ne geniş kadrodur arkadaş.
    En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 23:06.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• JAJA Yarında Gelmesse Ümidimi Kesecem
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Şenol Güneş gibi insana değer veren futboldan ve kazanmaktan önce dostluk insanlık gibi kutsal değerleri ön planda tutan bir değerimizin, söylendiği gibi afrikalı küçük bir çocuğu yüz üstü bırakıp sözleşme feshine izin vereceğini düşünmek hatadır, şahsi fikrim papy ile konu görüşülüp, şu an kendisinden yararlanılamayacağını anlaşmalı şekilde sözleşmesini feshedip başka bir karadeniz takımına gönderilmesine ön ayak olunması konusunda yardımcı olunmuştur, olunmalıdır benim aklım başka birşeyi kabul etmiyor, kaldı ki kahlenberg iddialarını güçlendiren bir gelişme oldu, ben mutşuyum ama buruk papy hakkında yazılanlara üzüldüm ama yeterli gelişimi sağlayamamışsa ne yapabilirz ki
        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Yarın Kahlenberg açıklanır diye tahmin ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kolbasti biliyormus, sezon sonu kendi basina oynatcam onu Avni Akerde. Yok efendim millet transfer yapip guclenecekmis Trabzon ayni kalcakmista, bu adam nasil bi Trabzonlu anlam veremiyorum!
            Hiç sorma kardeşim ya trabzonluyum deyip beni dellendiriyor. Bari trabzonspor hakkında iyi konuşsa yine bişey demiyecem adam sürekli bizi düşürmeye çalışıyor liderlikten kendi kafasında.

Yorum

• İlk olarak SinopLu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              JAJA Yarında Gelmesse Ümidimi Kesecem
              Jaja gelir rahat olun
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Alanzinhoyla jaja yarın katılacaklar kampa
                FIRTINA

Yorum

• Mehmet çakır ne alaka anlamadım anlayan varsa anlatsın arkadaşlar.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    jaja olayı canımı sıkmaya basladı
                    Hangimizin sıkmadıki ? Ya bir futbolcu nasıl böyle birşey yapar anlamıyorum nerden buluyolar bu rahatlığı ??

Yorum

• Papy'ye güvenen birisi olarak serbest kalmasına sevindim. İnşallah bir plan dahilinde yapılmıştır ve Türkiye'de kalır, biz de seyretme imkanı buluruz. Bizim takımda kadroya giremeyeceği belliydi.

Yorum

• Jaja'nın gelmeme gibi bir durumu olsaydı yönetim hamlesini buna göre yapar ve faty papy'in sözleşmesini feshetmezdi sanırım ben dahil biraz kıllandık duygusala bağladık ama jaja olayı kontrol altında sanki
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon sonu grecem sizi Şenol Hoca herşeyi bilir bu adam çok iyi bir filozof ancak iyi bir hoca olduğuna inanmıyorum inanmayacamda finallerin adamı değil ama bu yıl işler ilk yarı iyi gitti. İnşallahta lig şampiyonu oluruz yoksa bize yine gnüllerin şampiyonu demekten öteye gitmezler ah şenol hoca ah biraz hazırcılığı bırak adam çıkar adam. Tutturmuş herkes Mustafa YUMLU ne yumluysa ben oyun tarzını bile beğenmediğim bir topçu saha içinde ne yaptığını bilen biri değil.
                          Yakıp yıkmaya başlamışsınız, herşey bu akdar güzel giderken üstelik !
                          Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                          Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Çakır Kimdir?

İşte Trabzonspor’un Ankaragücü’nden transfer ettiği Mehmet Çakır’ın kariyeri.

Mehmet Çakır Kimdir?

Mehmet Çakır, 4 Ocak 1984 tarihinde Ankara, Bala'da doğdu. İlk futbol eğitimini 10 yaşında Şekerspor'da aldı. Ardından Gençlerbirliği altyapısında ve Gençlerbirliği ASAŞ/OFTAŞ'ta oynadı. Ziya Doğan'ın Gençlerbirliği teknik direktörü olduğu 2005-2006 sezonunda Gençlerbirliği'ne transfer oldu.
                            Süper Lig'de forma giydiği ilk sezonda (2005-2006) 33 maçta 2.765 dakika Gençlerbirliği forması giydi ve bu maçlarda 14 gol atıp, 8 asist yaptı.
                            2006-2007 sezonunda 8 gol atıp, 8 asist yaptı.
                            Süper Lig'de oynadığı süreçte Gençlerbirliği formasıyla 89 maçta 27 gol kaydetti. Gençlerbirliği'nde ve Süper Lig'de oynadığı ilk maç; 2005-2006 Sezonu Turkcell Süper Lig 1. Hafta Maçı, Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe maçı. 2008 2009 sezonunda Ankaraspor'da forma giyen Mehmet 2009 2010 sezonunun başında Ankaragücü’ne transfer oldu.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=72938

bende serkanın yedeği biridir diye hevesli hevesli okudum

torbadan bu adam çıktı ne iş anlamadım hayırlısı artık

Yorum

• Papy fesh edilmesinden sonra..

Kahlenberg Trabzonspor için hayırlı olur diyorum
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Jaja gelecektir, ondan eminiz de, formasını bulamayacak geldiğinde...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Yükleniyor...
                                X