Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmet cakir ne ayak
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gabric'e de aynısı yapılmıştı . Adam bir baktı ki başka kulübe kiralanmış .

Papy'nin gönderilmesi hata mı ? Kesinlikle .

Ancak Şenol hocanın tercihlerine saygı duymak gerekir .

Bana göre gelecek 7-8 yılın hesabı bu sezon şampiyon olmaktan çok daha önemli ama maalesef camianın genelinde aynı hava yok . Bu sezon şampiyon olunamazsa her şey allak bullak olur . Kendi kendimize bu pozisyona sürükledik .Gerçekten yıkım büyük olur .

Papy 3-4 yıl sonra çok önemli bir futbolcu olarak karşımıza çıkabilir , sonuçta bu futbolcuyu transfer ettiren Ahmet hoca görüşlerini Şenol hocaya evvel zamanda aktarmıştır . Demek ki Şenol hoca bu süre zarfında kendisinden faydalanmayı düşünmüyor . Zafer Yelen de aynı hikaye , Gabric de ...
      Gabric yine kiralık , faty papy'i niye kiralık vermediler insan sormadan edemiyor...

Yorum

• Giden Gitmiştir BİZ ..Geleceklere Bakalım Kehlenberg
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Sinan Engin'i görmek isteyen arkadaşlar,biraz önce lig tv deydi

Yorum

• Kahlenberg'i de aldığımızı düşünürsek

Kahlenberg,Colman,Selçuk,Jaja,Umut,Brozek,Mehmet,Burak,Engin,Alanzinho,Yattara belki de Piotr..

Bu oyuncular ofansif olarak her an her şeyi yapabilicek oyuncular..

6 tanesi 11'de olunca sadece 2 tane oyunu çevirebilicek yedek kalıyordu,Bir anda bu sayı 6'ya yükseldi...

Bence en büyük sorunumuzu çözdük..

Yorum

• Ne yapacağız okadar alternatifli kadro.Yeterdi bize 14 tane oynayabilecek oyuncu
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• - Kaynak , Cevat Kol , Kaynağa bak Çay demle...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• augustin james vardı hatırlar mısınız? 20 yaşında dev nijeryalı hatırladık mı sahi ne oldu o'na...
                  Paty'de ki ışığı sadece biz gördük ya!
                  aynı antalya kampındaki göksu alhas'ı hatırlıyor musunuz peki? elimde göksu varken onun değerini bilemiyorken nedir bu papy aşkı anlayamıyorum. uzun topu iyi atıyor diye futbolcunun geleceği parlak diyemeyiz aksini de söyleyemeyiz elbet ancak bittik gittik varsın şampiyon olmayalım da nerden çıktı?
                  kulüp en az maliyetli oyuncusundan kurtuldu hiç bir faydası olmayan belki de kaldıkça körelecek bir çocuğun önünü açtık bakalım zaman ne gösterecek ben şampiyonluğu 27 senedir bekliyorum arkadaş o sen bu sene ise değil papy onlarcasını silerim buna Jaja'da alanzinho'da dahil. sayalım bakalım 84'ten beri kimler gelmiş kimler gitmiş sonuç hiç değişmemiş....
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çay tvde cevat kol ne söyledi kahlenbergle ilgili.başkan şenol hoca onay verirse kahlenbergi de alırız demiş neden onay vermesin ki
                    reklam arası biterken o da telefonunu kapatıyordu. yayın başlayınca spiker ona nefis bir orta açtı, o da:m.çakır tr de dedi. ayrıca kahle için % 50 den fazla ihtimalle tr de, küçük bir sorun var, o çözülünce bu transfer de tamam dedi.

Benim yorumum: küçük sorun papy imiş galiba.lig tv bu sorunu da çözmüş oldu.

bu arada tuncay bey şu an seğmen otelde.

yarın derseniz: acaba almanya uçağında yeri var mı????

Yorum

• bence haberde yanlışlık vardır, kiralık verirler onu

Yorum

• Illede Jaja diyorum..
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Kahlenberg'i de aldığımızı ve Jaja'nın da geri döndüğünü varsayarsak bir kadro yapabilir misiniz arkadaşlar? Nerede oynar bu Kahlenberg? Kimin yerine alıyoruz?
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• mehmet çakır'ın yarın doğum günüymüş vayt be
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Sezon sonu grecem sizi Şenol Hoca herşeyi bilir bu adam çok iyi bir filozof ancak iyi bir hoca olduğuna inanmıyorum inanmayacamda finallerin adamı değil ama bu yıl işler ilk yarı iyi gitti. İnşallahta lig şampiyonu oluruz yoksa bize yine gnüllerin şampiyonu demekten öteye gitmezler ah şenol hoca ah biraz hazırcılığı bırak adam çıkar adam. Tutturmuş herkes Mustafa YUMLU ne yumluysa ben oyun tarzını bile beğenmediğim bir topçu saha içinde ne yaptığını bilen biri değil.
                              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'dan son dakika transferi

3 Ocak 2011

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Ankaragücü'nün tecrübeli forvet oyuncusu Mehmet Çakır'ı transfer etti.

Başkan Sadri Şener, DHA'ya yaptığı açıklamada, 'Yönetim kurulu üyemiz Tuncay Bekiroğlu bu transferi de bitirdi. Kadromuzun kalitesini ve rekabetini artıracağına inandığımız bir transfer. Yarın kampa gelecek ve çalışmalara başlayacak. Çarşamba günü de resmi imzayı attıracağız' dedi.
                                Bu sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Başkan Sadri Şener, Şenol Güneş'in onay vermesi durumunda Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg'i de transfer edebileceklerini belirtti.

kaynak: Hürriyet

????? kimdir nedir necidir?

Yorum

Çalışıyor...
                                X