Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eline kalan para o kadar ama 1.3 Milyon Euro'ya anlasmislar. Yahu 500 bin Euro kesit mi olur?

Bana bu cok sacma geldi, yüzde 20 olsa vergi 260 bin Euro yapar.

Nede olsa Fotomac.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim 3 kaçak konusunda bilgisi olan varmı acaba ? Zira gelirlerse yeni transfer sayarım
      karşılamya gidelim
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Serdar (Farabi) , Kahlenberg'in alındığına ilişkin seni bu kadar kesin söyleten nedir?
        Oyuncuyu çok istediğimden dolayı soruyorum?
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alınma renktaş,hoşgörüne sığınarak latife attım sadece,futbolcu için fazla para olmadığını biliyorum

kalbini kırdıysam kusura bakma
          Futbolcu olmak varmis.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burak, hiç bir şeyden haberim yok...Dünya ile ilişkim bmn ile sınırlı bir kaç gündür
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbolcu olmak varmis.
              Üstad Sergen'in dediği gibi.Eskiden millet futbolcuya kız vermiyordu.Şimdi damat futbolcu olsun diye can atılıyor
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serdar (Farabi) , Kahlenberg'in alındığına ilişkin seni bu kadar kesin söyleten nedir?
                Oyuncuyu çok istediğimden dolayı soruyorum?
                Kesin mi konuştum ? Öyle ise yalnış yapmışım .

İfadem şöyle ; orta alana yeni bir futbolcu . Başkan ve ekibinden isimler Almanyada ise ilk ihtimal , burada görüşülen isimler . Forvete takviyede herkes Cleo'yu beklerken , haberin doğu Avrupadan geleceği kabak gibi belliydi mesela . Bu da aynı misal .

Asıl isimleri bilen Jester hoca , ama fazla topa girmiyor .

Yorum

• bende hala bi kallström beklentisi var
                  https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olcan,Ozan,Ömer üçlüsünden birinin sezon sonu veya devre arası takıma kazandırılması için çalışmalar başlatılsa hiç fena olmaz...
                    Olcan Adın,Ozan İpek,Ömer kim abi ?
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şişmanoğlu Kayseri'deki.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şişmanoğlu
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbrahim Akın hakkında burda yazı yazmıştım. Gelemez o. İstedik olmadı.Olamaz.
                          Renktaş neden olmadı olamaz ne yazmıştınız ki ?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eline kalan para o kadar ama 1.3 Milyon Euro'ya anlasmislar. Yahu 500 bin Euro kesit mi olur?

Bana bu cok sacma geldi, yüzde 20 olsa vergi 260 bin Euro yapar.

Nede olsa Fotomac.
                            Almanyada 250.000 Euro ve üzeri gelir Vergisi 45% Onun icin normal o kadar kesinti.
                            En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 16:52.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şişmanoğlu
                              İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şişmanoğlu Kayseri'deki.
                              Şimdi hatırladım.Biraz daha pişmesi lazım bence.İyi bir transfer olur alternatif bakımından.Ama benim şahsen tercihim İbrahim Akın olur

Yorum

• Tatile gidenlerden gelen yokmu?

Yorum

Çalışıyor...
                                X