Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.sporxtv.com/futbol/superl...mSXTVQ20411SXQ

kurtulamadık şu kötü alışkanlıklarımızdan ne zaman akıllanacaklar acaba?
    o 3 futbolcuyu biz alsaydık farklı olmazdı.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beyler jaja bize geldiğinde adım gibi hatırlıyorum metalistin taraftarları çok disiplinsiz bir adam devre arasında görürsünüz diye yorumlar yazıyolardı. Belliydi yani adam alışkanlık haline getirmiş bunu
      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kahlenberg olursa mükemmel transfer olur bana göre. Ayrıca Colman'la hiç karşılaştırmanıza gerek yok. Jaja Şenol Hoca tarafından silinecek demektir Kahlenberg alınırsa. Colman-Selçuk-Kahlenberg'li ortasaha Türkiye'de hiç bir takıma top göstermez. Keşke alınsa Kahlenberg. Jaja da böylece alternatifsiz olmadığını görüp daha disiplinli davranabilir belki. Zira halihazırda Alanzinho Jaja'nın tırnağı etmiyor.
        Jaja sol forvet oynayamaz mı Cenk?.. O zaman orta üçlünün önünde Jaja-Burak-Umut (Pawel) oynar.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Tekke Konyaspor da.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Colman Akşama Kampa Gidecek Haberlere Göre Kaldı 2 Kaçak.Şu Jaja Dönsede Antremanlara Başlasa Yav!!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tekke Konyaspor da.
              The End.
              Böyle olmayabilirdi
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o 3 futbolcuyu biz alsaydık farklı olmazdı.
                kim yaparsa yapsın doğru değil bence!
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• asbaşkan nevzat şakar yabancı kontenjanından dolayı kahlenbergin gündemde olmadığını söyledi..
                  kaynak:meltem tv

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    asbaşkan nevzat şakar yabancı kontenjanından dolayı kahlenbergin gündemde olmadığını söyledi..
                    hadi ya
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• şenol hoca alabiliriz diyor ya şakarda gündemde değil diyor.adam direkt antipati topluyor
                      Entropi İyidir.

Yorum

asbaşkan nevzat şakar yabancı kontenjanından dolayı kahlenbergin gündemde olmadığını söyledi..
                        Ne dedim ben, ne dedim ? Kötü oldu. Ama bu demek oluyor ki bir yabancı giderse Kahlenberg'i alacağız.

Yorum

• 2 3 gune kadar gundeme girer merak etmeyin..

hem asbaskan dedi bize bir yabanci transferi daha yapabiliriz diye

bence teonun sozlesmesi feshedilir butun haklari kulubumuzde kalmasi sartiyla.. sonra transfer yapilir..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Hoca hiç bir oyuncusuna kural dışı hareket etti diye hemen silmez. Kendiside söyledi zaten geldimi oynama isteği görürsek oynatırız aksi halde yapacağımız birşey yok gibisinden açıklamalar yaptı. Kahlenberg transferi kontejan açısından sıkıntılı. Zaten tek sorun o.

Yorum

• konyaspor wisla krakowun kalecisini almış. takımı Türkiye ye satacak anlaşılan.iyi pazar buldular

Yorum

Nevzat Şakar bizzat programa katılıp mı söylemiş?

Yorum

Çalışıyor...
                                X