İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçift bacaklı diyorlar senin gibi topçularaeskilerden kim kaldı be
yalnız makarayı yapıyoruz birazdan cezayı yicez
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu jajanın telefonu yokmu yada menejeri yokmu arayıp sorsunlar niye papatya falı açıyoruz ha geldi ha gelecek diye...Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu jajanın telefonu yokmu yada menejeri yokmu arayıp sorsunlar niye papatya falı açıyoruz ha geldi ha gelecek diye...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Klose haberi tamamen balon hem mevki hem isim olarak gündemimizde olacağına küçük bir ihtimal vermiyorum mevcut kadroda sezeri-zaferi hoca düşünmediğine göre transfer yapılacak ise bu oyuncu kesinlikle ortasahaya olur böylelikle kadroda yerim garanti nasıl olsa havalarında ki oyuncularda kendilerine çekidüzen verir. Bu oyucunun Kahlenberg olması çok yüksek ihtimal kendisi Auxerre de oynarken takımın orta alanında en dikkat çekici 2 isimden biriydi birisi Pedretti diğeri Kahlenberg. Pedretti daha çok ön libero kavramına yakın bir oyuncu Selçuk tipinde ancak Kahlenberg oyunun iki yönünü oynayabilen forvet arkası ve orta alanın ortasında oynamaya yatkın devamlılığı olan(Lig 1 de hemen hemen bütün maçlarda ilk 11) asist özelliği ve skora katkısıyla başarılı bir orta alan oyuncusuydu ki Wolfsbur a transfer olduğunda biraz şaşırdım çünkü daha iyi bir ligde oynayacak kapasitedeydi. Wolfsburg da kendisini fazla takip edemedim zaten fazla şans bulamadı doku uymadı yani eğer Kahlenberg transferi gerçekleşir ise TAŞ gibi takım kavramına cuk diye oturan bir yapımız olur....Ağasarlı_61
Yorum
-
Kahlenberg, eğer Selçukla beraber ilk 11 de çıkarsa , Kesilecek isim bence Colman değil , Jaja veya Engin olur. kahlenberg gole yakın oynatılır. Çünkü bu özellikleri mevcut.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Dakika
Jaja, Şenol Güneş'in aramasını meşgule attı,Şenol Güneş yönetimden Jaja'nın yerine oyuncu istedi..
Az sonra Mt yazar
Kaynak Nere ?
Yorum
-
İlk olarak AnlAy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak Nere ?Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Medya Trabzonla kafa buluyor arkadaş öyle bişey yok
Üç Adamın Masa Başında Hayal Gücüyle Yaptıgı Haberler
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl mevkiim santraforYıllarca tek santrafor oynadım
Ama kanat da oynayabiliyorum, 2 ayağımı da kullanıyorum
Başkan al beniiiiiiiiiiiii oynamak için üstüne para da veririm. Günde 1 tl atıyordum kardeşimin kumbarasına veririm onu kulübe ne olur sanki
bir gencin yoksa parasi , vardir kumbarasi diyorsun yani
Yorum
-
Kalenberg hakkında verilen bilgilerden yola çıkarak onun için Scholes'un basan ısıran versiyonu diyebiliriz. En azından mevki olarak...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum