Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke bence boş sözleşmeye imza atar ben boş sözleşmeye imza atacağına inanıyorum Eski Kaptanımızın

acaba ligin kacinci macinda sahada olacagina inaniyorsun bunuda bir yazarmisin.... birde olayin sadece futbol futbolcu tarafindan bakmanizi tavsiye ederim..... sezon basi kampi yapmamis 2 yildir dogru düzgün top oynamamis...

Yorum

• - Tekke bu takımı bozar malesef , kendisini çok istememe rağmen ,çünkü egolarından sıyrılabileceğini pek düşünmüyorum...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Progrebnyak Progrebnyak diye tuturdunuz ben almanyada yasiyorum ve alman ligini takip eden birisi olarak Pogrebnyak cok gereksiz bir transfer olur diye düsiniyorum o boylan bile 63 macta sadece 18 gol atan adama ben forvet demem onun yerine 62 macta 38 gol atip 11 tanede asist yapan Cleyou tercih ediyorum ve Jaja ile ayni ülkenden geliyorlar ve müthis bir zamanlar GÖkdeniz Fatih Tekke ikilisi gibi olurlar!!!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki Muhammet Antep'e gitmek istemiyorsa?
          Ya tabi o durumda isler degisir ama Muhammed de 6 ay hic futbol oynamamak istemez herhalde sonucda, futbol hayatini kegatif yönde etkiler bu gelisme...

Yani Bursa ucmiyorsa 100-200 bin € ya bu is cok kolay baglanmali bence...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yok artik video bile konulmus....

Yorum

• Cleo transferinde sırp basınında haber varmı?
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben sizlere nacizane birşeyler anlatayım sizde buna göre değerlendirme yapın.

Muhammed'in sözleşmesi bu sene sonunda bitiyor ve malum yönetici kimlikli magandalar bu adam genç önüne uzatalım boş sözleşmeyi imza attıralım atmaz ise kadro dışı ve alt takıma yollarız tehditleri.
                Onların bu restine rest ile karşılık verildi ve şu an itibari ile muhammed alt yapıda idmanlarına devam ediyor ama bu arada sürekli görüşmeler devam ediyor.Gelen tekliflerde var bunu çok iyi biliyorum.

Araya BURSA BELEDİYE BAŞKAN'ı sokulduğunu hiçbiriniz bilmiyorsunuz tabi geçen hafta içinde MUHAMMED belediye başkanı ile görüştü tüm olayları anlattı şimdi burada anlatmayayım uzar.
                İBRAHİM YAZICI-BATUR-ERTUĞRUL ve BABASI baş başa görüştüler artık orada ne olmuş ise ERTUĞRUL masayı terk edip gitmiş.
                Yine bir görüşme olduğunu biliyorum BURSA ile bugün lakin anlaşma olmayak.
                Neler neler var HÜSEYİN'in onun için nler dediği v.s
                Benim bu olanlardan haberim yoktu abi tabi. Ben dışardan bakarak yorum yaptım sadece.Tabiki boş mukavele vermişlerse önüne kabul etmemesi normal.Sonuçta genç ve yetenekli bir futbolcu.Neyse bu durumda muhtemelen Muhammet sezon sonu serbest kalacak.Ve eğer arkadaşın dediği gibi isede Trabzonspor'a gelmesi zor bence.Bizden daha fazla para veren bi kulüp çıkacaktır muhtemelen.Benim görüşüm tabi bu.
                Ben Trabzonspor 1 verirken, X kulübü 1.5-2 veriyor diye orayı tercih eden Trabzonlu futbolcuları sahiplenemiyorum,sevemiyorum nedense

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya tabi o durumda isler degisir ama Muhammed de 6 ay hic futbol oynamamak istemez herhalde sonucda, futbol hayatini kegatif yönde etkiler bu gelisme...

Yani Bursa ucmiyorsa 100-200 bin € ya bu is cok kolay baglanmali bence...

Eger bu kadar para istiyorsa hemen alinmali tabiki.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Progrebnyak Progrebnyak diye tuturdunuz ben almanyada yasiyorum ve alman ligini takip eden birisi olarak Pogrebnyak cok gereksiz bir transfer olur diye düsiniyorum o boylan bile 63 macta sadece 18 gol atan adama ben forvet demem onun yerine 62 macta 38 gol atip 11 tanede asist yapan Cleyou tercih ediyorum ve Jaja ile ayni ülkenden geliyorlar ve müthis bir zamanlar GÖkdeniz Fatih Tekke ikilisi gibi olurlar!!!

hocam adam agir sakatliklar gecirdi 27 yasinda o sakatliklar olmasa oda arshavinle beraber premier ligde oynyuor oluyordu zaten... adamdaki potansiyeli bakmak lazim birazda normal performansini gösterse zaten almamiz imkansiz....

Yorum

• OSCAR CARDOZO

Yorum

• arkadaşlar herhangi bir gelişme varmı? acil çıkmam lazım o yüzden geçmiş sayfaları okuyamıyorum

Yorum

• Ben yine biryerlerden, muhtemelen burdan, Bursaspor'un Muhammet için sezon sonu sözleşmesi biteceği halde 2,5 milyon € istediğini okumuştum. Bu bilgi doğru mudur?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar herhangi bir gelişme varmı? acil çıkmam lazım o yüzden geçmiş sayfaları okuyamıyorum
                            Abi şu anda bir gelişme yok malesef bekliyoruz

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha önce yapmadi ama ve yine yapmaz.

Bence çok iddialısınız.Neden olmasın olmayacak diye birşey yok.Beşiktaş'a imza atarken bile dedi ben Trabzonsporluyum diye.Bende gelmesini istemiyordum ama iyi bir Fatih Tekke takımımıza lazım

İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acaba ligin kacinci macinda sahada olacagina inaniyorsun bunuda bir yazarmisin.... birde olayin sadece futbol futbolcu tarafindan bakmanizi tavsiye ederim..... sezon basi kampi yapmamis 2 yildir dogru düzgün top oynamamis...
                            Fatih Tekke benim için her zaman iyi bir forvet.Tamam eksikleri var her insanın eksiği olur.İstek olursa eksiklerde kapanır.Ben sadece Fatih Tekke'yi alalım demiyorum bir Cleo-Umut ve Fatih Tekke forvet alternatilerimiz olursa bence bizim için daha da iyi olur
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Teo gibi teknigi iyi olan Cleo gibi son vuruslari iyi olan bir forvet istiyorum.Yokmu Cleofilo diye bir Oyuncu bee
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hocam adam agir sakatliklar gecirdi 27 yasinda o sakatliklar olmasa oda arshavinle beraber premier ligde oynyuor oluyordu zaten... adamdaki potansiyeli bakmak lazim birazda normal performansini gösterse zaten almamiz imkansiz....
                                renktas sen yalnis hatirliyorsun adam hic Sakatlik yasamamiski en son Sakatligi 27.10.2010 dan 31.10.2010 ondan öncede bitane sakatlik yasamis oda 28.05.2008 - 30.06.2008 yani stuttgarta 2009da geldi her macda oynamis nerdeyse ;-)

Yorum

Çalışıyor...
                                X