Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bu olanlardan haberim yoktu abi tabi. Ben dışardan bakarak yorum yaptım sadece.Tabiki boş mukavele vermişlerse önüne kabul etmemesi normal.Sonuçta genç ve yetenekli bir futbolcu.Neyse bu durumda muhtemelen Muhammet sezon sonu serbest kalacak.Ve eğer arkadaşın dediği gibi isede Trabzonspor'a gelmesi zor bence.Bizden daha fazla para veren bi kulüp çıkacaktır muhtemelen.Benim görüşüm tabi bu.
    Ben Trabzonspor 1 verirken, X kulübü 1.5-2 veriyor diye orayı tercih eden Trabzonlu futbolcuları sahiplenemiyorum,sevemiyorum nedense

Eger amac iyi bir Kariyer ise Trabzonspor dogru secim olur, öyle degilse paranin pesine gitmek dogru olani.

Simdiki zamanda Futbolcular zaten iyi kazaniyorlar o halde iyi bir kariyer gelecek zaman icinde dogru olani.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzon için süper seçim

Brezilyalı olmasına rağmen Partizan'da hiç uyum sorunu yaşamadı. Zaten bu nedenle de taraftarların en sevdiği yabancı durumunda. Müthiş fırsatçı, ceza sahası içinde çok etkili, her takımda yapar.

Günlerdir adı Trabzonspor ile birlikte anılan ve görüşmelerin artık para pazarlığı noktasına geldiği Cleo transferinde FANATİK oyuncuyla ilgili sır perdesini kaldırıyor, golcünün tüm özelliklerini okuyucularıyla paylaşıyor... Sırp meslektaşımız Miroslav Vjetrovic’e sorduğumuz Brezilyalı oyuncu için gelen bilgiler Bordo-Mavililer’i hayli sevindirecek nitelikte. İşte Cleo’nun kulübü Partizan’ı adım adım izleyen Vjetrovic’in aktardığı çok hayati bilgiler:

‘Özel hayatı sorunsuz’
      “Cleo, Brezilya bir oyuncu olmasına rağmen Partizan’da neredeyse hiç uyum sorunu yaşamadı. Özel hayatı hayli düzenli bir futbolcu. Evli ve 6 yaşında bir erkek çocuğu var. Onun bu sorunsuz, sadece futbol odaklı yapısı taraftarları da etkiledi. Partizanlılar, Cleo’ya kelimenin tam anlamıyla tapıyor. Çok rahatlıkla onun taraftarlarca en çok sevilen yabancı oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Bu özellikleri bir yabancı oyuncu için çok önemli...”

‘Sağ ayağı mükemmel’
      “Tam bir ceza sahası içi oyuncusu. Fırsatçı ve yakaladığı fırsatları da hayli yüksek bir yüzdeyle değerlendiriyor. Sağ ayağı mükemmel. Bu sezon da zaten 10 gol atarak kalitesini kanıtladı. Soğukkanlı bir kişiliği var. Bu da takımın penaltıcısı olmasına yol açıyor. Penaltı konusunda da usta bir isim. Şimdi diyeceksiniz ki, madem bu kadar önemli bir futbolcu, peki niye satılıyor? Bunun cevabı çok basit; Partizan’ın da yaşamaya, çarkını döndürmeye ihtiyacı var. Konuşulan paralar Partizan için gerçekten de değerli. Kulüp, daha önce de bu şekilde yıldızlaştırdığı oyuncuları satarak yol aldı. O nedenle Cleo’nun satılmasına çok şaşırmamak gerekiyor.”

Pazarlıklar sürüyor
      Cleo’nun kulübü Partizan ile Trabzon arasındaki pazarlıklar da son hızıyla devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre golcünün takımı, 6.5 milyon Euro’da ısrarcı. Trabzonspor kanadı ise 5 milyon Eurolar’dan bahsediyor. Bu konuyla bizzat Başkan Şener’in ilgileneceği ve yılbaşından önce Partizanlı yöneticilerle masaya oturup, Cleo’yu yeni yıl armağanı olarak Güneş’e getirebileceği öğrenildi.

Cleo kimdir?
      Tam Adı: Cleverson Gabriel Cordova
      Doğum Tarihi: 09.08.1985
      Doğum Yeri: Guarapuava
      Ülkesi: Brezilya
      Yaşı: 25
      Boyu: 1.87
      Kilo: 83
      Mevkii: Forvet
      Kulübü: Partizan
      Oynadığı takımlar: Olivais, A.Paranaense, Figueirense, Kızılyıldız
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        acaba ligin kacinci macinda sahada olacagina inaniyorsun bunuda bir yazarmisin.... birde olayin sadece futbol futbolcu tarafindan bakmanizi tavsiye ederim..... sezon basi kampi yapmamis 2 yildir dogru düzgün top oynamamis...
        fatıhı cok ıstıyorum sevıyorumda katılmak ıstemedım hıc konuya ama eskı maclarını hatrla sahada yuruyup sakat sakat ıhtıyac oldugunda gol attıgı gunlerı o her takım ıcın sakat sakat oynamaz burda ıhtıyac olsun koltuk degnegıyle cıkar bare bunları konusmayalım gelmesın farketmez ama abartmayalım be dostum he senınde hataların olabılır dunyada oda bı ınsan bızım ıcın kral olmus dunya tarıhıne ısmını yazdırmıs bır trabzonlu baska bı takıma ımza atarken bıle trabzonsporluyum dıyen ınsandan bahsedıyon hatalı olabılır ama bızım kralımız o kardesm abartarak yargılamayalım lutfen
        ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben yine biryerlerden, muhtemelen burdan, Bursaspor'un Muhammet için sezon sonu sözleşmesi biteceği halde 2,5 milyon € istediğini okumuştum. Bu bilgi doğru mudur?

Yok artik...
          Bursani sagi solu belli olmaz ama o kadarida fazla yani...

Muhammed den bu durumda kopartavileckleri maksimum rakam bence 500 bin € oda maksimum yani...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eger amac iyi bir Kariyer ise Trabzonspor dogru secim olur, öyle degilse paranin pesine gitmek dogru olani.

Simdiki zamanda Futbolcular zaten iyi kazaniyorlar o halde iyi bir kariyer gelecek zaman icinde dogru olani.

Helede şampiyon olursak,birde şampiyonlar liginde kendini gösterebilme şansı doğar.O zaman kesinlikle kariyer hedefini seçip Trabzonspor'a gelmeli

Yorum

Ben yine biryerlerden, muhtemelen burdan, Bursaspor'un Muhammet için sezon sonu sözleşmesi biteceği halde 2,5 milyon € istediğini okumuştum. Bu bilgi doğru mudur?

Sence dogru mudur? Bence kesinlikle dogru degildir cünkü o kadar parayi sözlesmesi sezon sonu bitecek bir Futbolcu icin kimse vermez.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tunahan ekledigin haber icin tesekkürler ama aklima önce yaptigimiz transferler geldi.

Gusevi almistik ukrayna gol kralini,jun vardi cek gol krali onlari da bir güzel methediyorlardi.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi şu anda bir gelişme yok malesef bekliyoruz

Bence çok iddialısınız.Neden olmasın olmayacak diye birşey yok.Beşiktaş'a imza atarken bile dedi ben Trabzonsporluyum diye.Bende gelmesini istemiyordum ama iyi bir Fatih Tekke takımımıza lazım

Fatih Tekke benim için her zaman iyi bir forvet.Tamam eksikleri var her insanın eksiği olur.İstek olursa eksiklerde kapanır.Ben sadece Fatih Tekke'yi alalım demiyorum bir Cleo-Umut ve Fatih Tekke forvet alternatilerimiz olursa bence bizim için daha da iyi olur

bu naisl yorum allah askina her insanin eksikleri var ne demek istenirse kapanir o zaman umutun son vurusdaki ekksigini kapatalaim hadi nasil kapatacaksak allah askina arkadaslar burasi profesyonel bir futbol takiminin forumu burada böyle biraz daha futbolla ilgili birseyler paylasalim... istenilirse hangi eksik futbolda kapanilmis simdiye kadar.....ne zaman fatih konusu acilsa forumda kimse kuusra bakmasin ama yorumlarin kalitesi baya bir düsüyor....

Yorum

• Fatih Tekke'cilere bir önerim olacak.Olmazsa Trabzonspor taraftarlığını bırakıp Tekkespor adında bir takım kurup onu tutabilirler.Artık bu Fatih Tekke ismiyle arkadaşlar kusura bakmayın KABAK tadı vermeye başladınız.Lütfen bundan sonraki mesajlarınızda Fatih Tekke ismi bu başlıkta yazmazsanız forumun seviyesini yükseltmiş olursunuz.Fatih TEKKE ismi bundan sonra nostalji bölümünde olabilir.Saygılarımla...

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fatıhı cok ıstıyorum sevıyorumda katılmak ıstemedım hıc konuya ama eskı maclarını hatrla sahada yuruyup sakat sakat ıhtıyac oldugunda gol attıgı gunlerı o her takım ıcın sakat sakat oynamaz burda ıhtıyac olsun koltuk degnegıyle cıkar bare bunları konusmayalım gelmesın farketmez ama abartmayalım be dostum he senınde hataların olabılır dunyada oda bı ınsan bızım ıcın kral olmus dunya tarıhıne ısmını yazdırmıs bır trabzonlu baska bı takıma ımza atarken bıle trabzonsporluyum dıyen ınsandan bahsedıyon hatalı olabılır ama bızım kralımız o kardesm abartarak yargılamayalım lutfen
                      imzamı attım hocam....

Yorum

• eyvallah saol Asi Çaykaralı...

herkese iyi akşamlar

Yorum

Erdal abi yazmıştı ama euro değil tl galiba...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence çok iddialısınız.Neden olmasın olmayacak diye birşey yok.Beşiktaş'a imza atarken bile dedi ben Trabzonsporluyum diye.Bende gelmesini istemiyordum ama iyi bir Fatih Tekke takımımıza lazım

Malesef....

Yorum

• İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih Tekke'cilere bir önerim olacak.Olmazsa Trabzonspor taraftarlığını bırakıp Tekkespor adında bir takım kurup onu tutabilirler.Artık bu Fatih Tekke ismiyle arkadaşlar kusura bakmayın KABAK tadı vermeye başladınız.Lütfen bundan sonraki mesajlarınızda Fatih Tekke ismi bu başlıkta yazmazsanız forumun seviyesini yükseltmiş olursunuz.Fatih TEKKE ismi bundan sonra nostalji bölümünde olabilir.Saygılarımla...
                              Cleo yu, veya grafiteyi isteyenler de cleocu,grafiteci mi oluyor?

Sen galiba gecenlerde zenkeyi önermistin samsundan,sende zenkecimisin?
                              En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 28.12.2010, 22:45.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Muhammet Demir için Bursaspor ile görüşülmeli ideal bir para önerilmeli kabul ederlerse iyi olur olmadı imzayı attıralım biz Muhammet'e.. Sezon sonuna kadar bekler herhalde ?..

Yorum

Çalışıyor...
                                X