vallahi şu yoklukta kanat forvet oynatabileceğin dragus yollamak çok büyük salaklık.Aldığın yarı parasna olaigbe yerli statüsünde baniya yollamak ihanet.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
şampiyonluk senesi sadece Puchcz, Denswil vardı bir de devre arası fırsat transferi Kouassi gemişti koronanın patladığı Çin şihrinin takımı Wuhan'dan. Cham ne izi bıraktı gidene kadar millet sövdü. Dragus için de dedim Enis destan bunun kadar gol attı diye. Antep'de zaten zırp pırp top kaptırıyordu gereğinden fazla. Antepliler bile pek beğenmiyordu bunu. Vatandaşı Sumudica biraz verim aldı bundan. Sonra bizdeyken yeni takımına istemedi Dragus'u. Milli takımda da bi halt yapmadan bize geldi. Sadece 3-0 kazanılan Ukrayna'ya 1 gol attı. Bi ara dedikodular çıktı yok Avrupa şampiyonasından önce geldiğine çok pişman oldu, daha iyi takımlara gidebilirdi diye üzülmüş, o yüzden oynamıyor gitmek istiyor bilmem ne.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Avcıyı övdüğüm için hesabıma önceki övgülerimle beraber 53 bin TL geldi menajeri tarafından. Niye 61 bin değil de 53 bin diye çıkıştım, Avcı Rizeliymiş bu yüzden. Dragus Antep'te şov yaptı biz aldık hatta aldığımız hafta Romanya milli takımıyla başarılı maçlar çıkarınca iyi ki almışız diyenlerin sayısı % 90. Cihan 18'inde geldi, şonor Tekke ne değer kattı çocuğa? Çocuğu gönderdiğin günün ertesi yeni takımında enfes asist yapıyor. İlk geldiğinde de attığı gol, asist ve oyunuyla herkes ağzı açık izlerken iyiydi. En kötü transfer denilen Cham bile iz bıraktı. O saydığın adamlarin birçoğu şampiyonluk sezonu rotasyonda kullanıldı. Sen şimdi şampiyon olduğun as stoperin Denswill dururken kapalı kutu Batagov ile Avrupa maçınin rövanşına çık diyorsun yani hem de takımla 2 idman yapmış halde. Bu futbol böyle bir oyun değil.
Yorum
-
Bu kadar olacağını tahmin etmezdim. Onu bunu yollarlar sonra 1-2 kazık sokarlar senaryosuna alışmıştık. Onu bile beceremediler.
Olaigbe'yi yolla, Baniya'yı yolla, Cihan'ı yolla, Sikan'ı yollan kimseyi alma. Vay arkadaş.
Şu kadro olduktan sonra Tekke'ye yönelik eleştirilerimi naçizane sıfırlarım. Sadece mücadele bekliyorum, onu görmek hakkımız. Derbilerde gidip kafadan yenilgiyi kabul etme.
Yorum
-
Avcı en azından bakerla sezonda takımı derleyip toparladı. Adam o kadar da kötü antrenör değil Başakşehir de gerçekten iyi top da oynattı Avrupa'da.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
çok şükür en azından sezon bitmeden hem tekke hem doğan dan kurtuluruz. 3 maç sonra kongre muhabbeti başlar. Vallahi muharrem ustaya razıyım benALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Avcının en büyük denyoluğu bu yönetimle işbirliği yapmasıdir. Düşünmüştür ki bu yönetime istediğim transferleri yaptırırim başarılı olurum. Gittiği sezonun başı 2 tane atletik siyahi oyuncu istedi İngiltere liglerinden, yönetim söz alacağız demiş, tabi sahtekarlik kitabını holya yer gibi yazan yönetime inanmanin karşılığını aldı.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavcının eleştirilecek tarafı çoktur.Ama tekke ile avcıyı aynı cümle içinde kullanmak avcıya direk küfür etmektir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Tekke en azından 5 milyona aldığı Oulai ile Agusto'yu parlattı ve sürekli genç oyuncu aldırdı. Avcı 1 tane bile genç oyuncu aldırmadı alınanları da oynatmadı. Mesela Batagov yerine Denswil oynatıyordu. Hayır Tekke'yi beğenmeyenleri anlayabilirim ama Avcı'yı övenleri de aslında anlıyorum. İnsanlar bildiği şeylerin futbol olduğunu zannediyorlar. Avcı gitsin bi Anadolu'da çalışsın da görelim boyunun ölçüsünü. Okan buruk, Tekke, Sergen yalçın, İsmail kartal hepsi Anadolu takımlarında bak şurada fena değildi iyi işler yaptı diyebileceğimiz şeyleri var. Avcının ise Başakşehirde para israfından başka birşeyi yok ki orası da Anadolu takımı sayılmaz.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavcının eleştirilecek tarafı çoktur.Ama tekke ile avcıyı aynı cümle içinde kullanmak avcıya direk küfür etmektir.
Yorum
-
neyine sıfırlarsın her tv ye çıktığında başkana yalakalık yapıyor. Bu arada yalandır ama 15 milyon verdik alamadık demek harbi harbi salak olduğunu ilan etmek demek.İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar olacağını tahmin etmezdim. Onu bunu yollarlar sonra 1-2 kazık sokarlar senaryosuna alışmıştık. Onu bile beceremediler.
Olaigbe'yi yolla, Baniya'yı yolla, Cihan'ı yolla, Sikan'ı yollan kimseyi alma. Vay arkadaş.
Şu kadro olduktan sonra Tekke'ye yönelik eleştirilerimi naçizane sıfırlarım. Sadece mücadele bekliyorum, onu görmek hakkımız. Derbilerde gidip kafadan yenilgiyi kabul etme.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Avcı öven insanlarla futbol konuşuyorum püfff. Ülkenin en balon hocasını bile tanıyamamışsınız şayet o kadar iyi bir taktisyen olsa ülkede kim var kim yok bütün kulüp başkanları kapısında yatardı. Ama gel gör ki kimse adamı istemiyor.
- Beğen 1
Yorum
-
Sayın Başkan borcu bitirdim bitirdim diye rahat rahat konuşuyor.Madem borcu bitirdi veya sürdürülebilir hale getirdi.O halde neden bir dünya borcu olan Beşiktaş kadar bile transfer yapamıyoruz ya burada beceriksizlik var veya taraftarlara açıklanmayan derecede Trabzonspor'un hala borcu bulunmakta yapılacak ödemeler olduğu için para harcamaktan çekiniyorlar.Başka açıklaması yok tam bir hayal kırıklığı.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
ben avcıyı övmüyorum emin ol o isimlerin hiçbirini o aldırmadı hatta belki itiraz bile etmiştir. tekke nin nerede iyi işleri var.Adamı alanya beğenmeyip kovdu. olaigbe yi 6 ayda .iç etti yolladı. Risk aldım dediği bouchari yi yollamaya kalktı.6 milyon verilen sikan ve potansiyeli olan dragusu yok saydı. Oynattığı oyunla oulai de değerini düşürecek.Oulai nin ilgi görmesi ile FT nin zerre alakası yok.Adam milli takımda show yaptı. Şu FT yi övmek için nasıl argüman uyduracağınızı şaşırdınız. Bu arada ben avcıyı da sevmem.Ama teknik direktör olarak tekke ile karşılaştırmak abes ve adama küfür etmek.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke en azından 5 milyona aldığı Oulai ile Agusto'yu parlattı ve sürekli genç oyuncu aldırdı. Avcı 1 tane bile genç oyuncu aldırmadı alınanları da oynatmadı. Mesela Batagov yerine Denswil oynatıyordu. Hayır Tekke'yi beğenmeyenleri anlayabilirim ama Avcı'yı övenleri de aslında anlıyorum. İnsanlar bildiği şeylerin futbol olduğunu zannediyorlar. Avcı gitsin bi Anadolu'da çalışsın da görelim boyunun ölçüsünü. Okan buruk, Tekke, Sergen yalçın, İsmail kartal hepsi Anadolu takımlarında bak şurada fena değildi iyi işler yaptı diyebileceğimiz şeyleri var. Avcının ise Başakşehirde para israfından başka birşeyi yok ki orası da Anadolu takımı sayılmaz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- ilelebeTS
- Fatih Öztürk
- Ufuk
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- Ertan1982