Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konyaspor son 5 senede 6.5 milyon € harcamış transfere ama devre arası 27 yaşındaki bir stoper ve işe yaramaz bi genç oyuncu için 4 milyon ödediklerine inanmamız isteniyor.

Yiyen varsa afiyet olsun. Uğurcan'a da ara ara burda bile 36 vermediler diyenlere yok artık diyorduk ama haklılar muhtemelen.

Yorum

• Borç ödüyorum masallarını artık kimse yemez. Derhal kongre kararı alınmalı. Böyle beceriksiz yönetim tarihte ilktir. Neyse ki eldeki adamları satamadı. Koltuk sevdası bitmiyor. Korkmayın boş kalmaz koltuk, bir yiğit çıkar.
      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 8 saat önce.

Yorum

• Filana 15+3 milyon verdik, filana 17 miyona çıktık diyen ş.refsizler 5 milyona 1 tane sol açık, 1 tane de yedek sağ açık bulamadılar. Bunlar Ts li falan değil bildiğin hain.

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatih tekke denen köylü senin etin budun belli sen hangi cesaretle şu eldeki kadroyla fenerbahçe galatasaray ve beşiktaş'ın karşısına çıkacaksın. kadıköy de 10 kişi kaldık fenerbahçe maçında orta sahayı geçmedin 90 küsür dakika. aynı fenerbahçe 10 kişi kalan kasımpaşa ile 1-1 kaldı kasımpaşa galibiyeti kaçırdı üstelik o takım şuan küme düşüyor lig bitse. sen bir futbol cahilisin utanmaz çoban.
          BJK salakliklariyla 10 kişi kalmasaydi rahat 7 tane atardı bize.
          Rakipler artık derbi maçlarına averaj takımı gözüyle çıkıyor bize karşı.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şu transfer sürecine itiraz etmeyen bir hoca ben Trabzonsporluyum demesin. Olsa olsa koltuğunu başkasına kaptırmak istemeyen, başkanın her dediğine kafa sallayan bir menfaatçidir. Hatta bu sayede daha hiç birşey yapmadan 2 milyon euro maaş aldılar.
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 8 saat önce.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Filana 15+3 milyon verdik, filana 17 miyona çıktık diyen ş.refsizler 5 milyona 1 tane sol açık, 1 tane de yedek sağ açık bulamadılar. Bunlar Ts li falan değil bildiğin hain.
              Yalan dolan. 1-2 milyona adam bulursun istesen. Olmadı kiralarsın birini. Bunlar bilerek transfer yapmadı. Sanırım kaçacaklar. Ya da kulübün başarılı olmasını istemiyorlar.

Yorum

• yardımcısı, forma alabilmek için okan'ın arkasında dolanan birinden transfer yapmasını bekliyoruz.
                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 8 saat önce.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bir tane sol açığı 6 aylığına opsiyonlu da kiralayabilirdik...
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BJK salakliklariyla 10 kişi kalmasaydi rahat 7 tane atardı bize.
                    Rakipler artık derbi maçlarına averaj takımı gözüyle çıkıyor bize karşı.
                    evet oda öyle abi. 30 dakika da 3 gol yedik yanlış hatırlamıyorsam. 11-11 devam etseydi muhtemelen maçta tarihi skor çıkacaktı. derbilerde işimiz zor rezil olacağız.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transfer kapandı sözlerini yalanlamışlar. Bugün 23:50 civarı başkan tekrar uçağa atlayıp gidiyormuş birebir görüşmeler yapmak için. Fatih hocam başkanımıza da garanti olmuş bugün eli boş gelmez diyerek.
                      Umarım gidişi olur dönüşü olmaz. Pasaportuna falan el koyulur, yurda girmesine engel durum falan.
                      Bundan kurtulmak için absürt bir durum gerekiyor. Madem koca camiaya sahip çıkacak bir tane yürekli adamımız yok velakin bundan kurtulup kulübü TMSF gibi kurumlara devretmeli. Ya da bir kesimin yabancı sermayeye karşı yırtınmalarina aldırış etmeden şeyh, şıh, tarikat, Arap, Acem farketmez emin ellere teslim edilmeli. En evlâ Trabzonludan bile güvenirim böylelerine. Hatta Aziz Yıldırım'a bile.

Yorum

• 3 saat kaldı tık yok

Yorum

• Ulan madem transfer yapmayacaktınız neden yolladınız kanat ve yedek stoperi konyaya?
                          Nasıl bir hainsiniz siz?? İstifa edin defolun gidin yeter sizden çektiğimiz.

Yorum

• ben FT laf söylerken burada bana cahil diyordunuz gördünüzmü cahil kimmiş? o zaman da söyledim yine söylüyorum sadece Trabzonlu olduğu için bu takıma hoca yapıldı.Hiç bir başarısı yok.Bunu çok iyi bildiği için başkana koşulsuz biat ediyor.Ama bu biat ettiği yönetim kendisini yiyecek.Bu arada Şenol Hocanın gönderilmesinde Tekke nin parmağı olduğuna adım gibi eminim.3 maç sonra tribünden küfür yemeye başlar.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ufuk
                              Ufuk yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              3 maç fazla dedin, Samsun fb kaybederse büyük kaos geliyor.

• Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Ufuk
                              Ufuk yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              Gidenler daha iyi.

• Fatih Tekke ne yapsın garibim. Çapı belli, kabiliyeti ortada. Gittiği gün dönme şansı yok. Ünal Karaman'ın siyasete atılıp vekil olduktan sonra Trabzonspor'a tekrar dönme durumu BİLE var, Tekke'nin yok. Zerre değer katamamak nedir?
                            Gram irade koyamamak nedir?
                            Ya Şenol hoca. Hocalığı bıraktığın gün maaşın yıl sonuna kadar hesabına tıkır tıkır yatacak diye bunca rezilliklere neden ses etmedin. Çekmeköy villa projesinde 2 lüks villayı 300 milyona indirdin diye taksitlerini garanti almak için mi sustun. Böyle mi efsanesin hocam. Bu kadar mı sahipsiziz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim