Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • castillo61
    • 08.09.2016
    • 5706
    • Kocaeli

Hoca merkezde bi oyuncuyu skor katkısından çok oyunu yönlendirmesi için kullanmak istiyor özellikle rakip yarı sahaya yerleştiğinde.

Hem Almeida hem Bukhari bu profile uyuyor. Alacak dönecek oyunun yönünü değiştirecek. Okay topu kontrol edip dönüp pas atana kadar rakip savunma 3 kez kaymasını tamamlıyor. Şu 2 isme forumca karşıyız ama takım oyununu yukarı çekecekleri bariz. Zaman kaybetmeden birini bitirsinler artık.

Ama 10 numaraya Puertas dışında tatmin edici bir isim düşmedi. Puertas cuk otururdu da gelmek istemiyor bakalım şapkadan ne çıkacak.

Yorum

• Ercan DEMİR

Kimi aldığımızın, kimi alacağımızın hiç önemi yok. Fatih Tekke ne oynatmasını ne de değişiklik yapmasını beceremiyor. Bizim en kötü ihtimalle 1 ortasaha almamız, bir de teknik direktör değiştirmemiz gerekiyor.
      #!/bin/bash

Yorum

• faysal
        • 27.07.2010
        • 2133
        • İstanbul

Kocaelispordaki jo çok yetenekli bir uşak tam bizlik, dahada genç o yaşına rağmen aklıyla oynuyo,, Uzaklara gitmeye gerek yok alalım başlasın.

Yorum

• shagrath61
          • 19.08.2009
          • 8744
          • İstanbul

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi
          Hoca merkezde bi oyuncuyu skor katkısından çok oyunu yönlendirmesi için kullanmak istiyor özellikle rakip yarı sahaya yerleştiğinde.

Hem Almeida hem Bukhari bu profile uyuyor. Alacak dönecek oyunun yönünü değiştirecek. Okay topu kontrol edip dönüp pas atana kadar rakip savunma 3 kez kaymasını tamamlıyor. Şu 2 isme forumca karşıyız ama takım oyununu yukarı çekecekleri bariz. Zaman kaybetmeden birini bitirsinler artık.

Ama 10 numaraya Puertas dışında tatmin edici bir isim düşmedi. Puertas cuk otururdu da gelmek istemiyor bakalım şapkadan ne çıkacak.
          Hocam geçen sezon şampiyon olan takım 91 , 2. takım ise 90 gol atmış.

Ondan önceki sezon şampiyon olan takım 92 , 2. takım ise 99 gol atmış.

Bu bilgiler doğrultusunda , takımın gol yükünü kim çekecek ? Hadi Onauchu 30 attı , Zubkov 15 attı , Olaigbe 15 attı , Nwakaeme 10 , Visca 10 gol attı . Başka ?

Nasıl olacak bu işler . Bide ben tabela katkısı beklentilerimi fazla fazla yazdım.

8 - 10 numara pozisyonunda oynayan adamdan tabela katkısı beklememek demek , takımın diğer oyuncularına ekstra skor beklentisi yüklemek demek oluyor. Her şeyi geçtim toplam 13 asisti var adamın. Yahu hadi şut özelliğin yok , asist nasıl yapamıyorsun .

Aynı mevkilerde oynayan Bardhi ' nin istatiklerine baktığımızda bu adamdan çok daha iyi izlenim veriyor. Madem almeida alınacaktı Bardhi neden yollandı.

Bardhi bu adamın verebileceği neyi veremez ? ( bu arada bardhi ' nin oynadığı futbolu da beğenmiyorum )

Yorum

• shagrath61
            • 19.08.2009
            • 8744
            • İstanbul

İlk olarak Ercan DEMİR tarafından gönderildi
            Kimi aldığımızın, kimi alacağımızın hiç önemi yok. Fatih Tekke ne oynatmasını ne de değişiklik yapmasını beceremiyor. Bizim en kötü ihtimalle 1 ortasaha almamız, bir de teknik direktör değiştirmemiz gerekiyor.
            Başkan değişikliğini de en ön sıraya yazın lütfen.
            En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 12:06.

Yorum

• Ercan DEMİR

İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi

Başkan değişikliğini de en baş sıraya yazın lütfen.
              Başkan kulübe çöktü, onu değiştirme şansımız yok malesef. Kendi istemediği sürece orada kalacağına eminim. Karşısına aday bile çıkmıyor.
              #!/bin/bash

Yorum

• Macellan
                • 18.07.2022
                • 678
                • Dış Ticaret
                • İngiltere

Oynattığı oyunu eleştir,taktiğini eleştir ama adam aylardır şu şu mevkilere transfer istiyorum dediği halde yönetim becerip alamıyorsa tekke ne yapsın,sktiri çekip hadi bana bay mı desin.

Buradaki suç yüzde yüz yönetimde

Yorum

• Ertan1982
                  • 27.08.2006
                  • 14885
                  • Almanya

Olmadi gidin görkem saglami cüzi miktar ne biliyim 700-900 bin euro + 1-2 Paf oyuncu kiralik verin alin.

en azindan ofans gücümüz artar.

Emre Mor karsiydim ama belese alina bilinirse makul maas onu da alin baska hemen isimize yariyabilecek ve alabilecegimiz yerli aklima gelmiyor.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Nazim Can
                    • 11.07.2013
                    • 12584
                    • Serbest Meslek
                    • Almanya

İlk olarak Macellan tarafından gönderildi
                    Oynattığı oyunu eleştir,taktiğini eleştir ama adam aylardır şu şu mevkilere transfer istiyorum dediği halde yönetim becerip alamıyorsa tekke ne yapsın,sktiri çekip hadi bana bay mı desin.

Buradaki suç yüzde yüz yönetimde
                    +1461, imkanı varsa Göztepeden Antony Dennis ve Kocaelinden Jo yu alın artı Puertas,
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                      Yönetim Kurulu
                      • 20.08.2009
                      • 26213
                      • Danışman
                      • Kuzey Amerika

İnşallah, Okay'ın yerine Folcarelli'yi çekip öne iki oyuncu almaz.

Folcarelli bu rolde devam etmeli. Gelecek oyuncular arkasında ve yanında oynamalı.

Salih'i seyredemeden sırf adam almak için de almazlar inşallah.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• castillo61
                        • 08.09.2016
                        • 5706
                        • Kocaeli

İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi

Hocam geçen sezon şampiyon olan takım 91 , 2. takım ise 90 gol atmış.

Ondan önceki sezon şampiyon olan takım 92 , 2. takım ise 99 gol atmış.

Bu bilgiler doğrultusunda , takımın gol yükünü kim çekecek ? Hadi Onauchu 30 attı , Zubkov 15 attı , Olaigbe 15 attı , Nwakaeme 10 , Visca 10 gol attı . Başka ?

Nasıl olacak bu işler . Bide ben tabela katkısı beklentilerimi fazla fazla yazdım.

8 - 10 numara pozisyonunda oynayan adamdan tabela katkısı beklememek demek , takımın diğer oyuncularına ekstra skor beklentisi yüklemek demek oluyor. Her şeyi geçtim toplam 13 asisti var adamın. Yahu hadi şut özelliğin yok , asist nasıl yapamıyorsun .

Aynı mevkilerde oynayan Bardhi ' nin istatiklerine baktığımızda bu adamdan çok daha iyi izlenim veriyor. Madem almeida alınacaktı Bardhi neden yollandı.

Bardhi bu adamın verebileceği neyi veremez ? ( bu arada bardhi ' nin oynadığı futbolu da beğenmiyorum )
                        Bizim son şampiyonlukta Hamsik-Siopis-Dorukhan-Berat dörtlüsünden aldığımız skor katkısı totalde 4 gol 8 asist.

Düşük skor katkısını ben de eleştirdim ama dünkü oyunu ele alınca merkezde topu hızlı dolaştırarak hızlı reaksiyon göstererek oyunun temposunu arttıracak bi oyuncu takımı bayağı olumlu etkiler.

Atıyorum Olaigbe'nin kanatta topla 1 saniye erken buluşması ile geç buluşması arasında uçurum var. Bütün mesele rakip savunmayı dengesiz yakalamakta.

Almeida o skor katkısına rağmen 10 milyon piyasa değeri varsa belli ki oyunun diğer tarafında bir şeyler vaat ediyor.

10 numaraya alınacak oyuncu ise mutlaka skorer bi oyuncu olmalı. Bence Almeida'yı 10 no transferi olarak görmüyor hoca haklı olarak

Yorum

• castillo61
                          • 08.09.2016
                          • 5706
                          • Kocaeli

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
                          İnşallah, Okay'ın yerine Folcarelli'yi çekip öne iki oyuncu almaz.

Folcarelli bu rolde devam etmeli. Gelecek oyuncular arkasında ve yanında oynamalı.

Salih'i seyredemeden sırf adam almak için de almazlar inşallah.
                          Hocam Bukhari'yi izleyen biri olarak Folca'yı yanına koyunca defansif olarak tatmin olur musun?

Top bizdeyken oyunu rakip yarı sahaya yıkınca çok verimli olacağını düşünüyorum ama topsuz oyunda ne izleriz kestiremiyorum.

Yorum

• doc holliday
                            • 26.09.2007
                            • 3710
                            • İstanbul

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi

katılmıyorum bu almeida alınmamalı, vasata tamah etmeyelim..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Enaldo61
                              • 14.02.2010
                              • 23677
                              • Tekirdağ

Maça pkk formasıyla gelen vatandaş stada sokulmamalı gerekli tepki ve yaptırım uygulanmalı
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• doc holliday
                                • 26.09.2007
                                • 3710
                                • İstanbul

Visca-waka-sikan-ozan-okay-saviç-cham-arif

bunların alıcısı varsa kiralık miralık gönderrrrrr..bu adamlar takımı aşağıya çekiyor bunlar gitmeden üzerimizdeki ölü toprağı atılmaz..
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...