Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke ne yapsın garibim. Çapı belli, kabiliyeti ortada. Gittiği gün dönme şansı yok. Ünal Karaman'ın siyasete atılıp vekil olduktan sonra Trabzonspor'a tekrar dönme durumu BİLE var, Tekke'nin yok. Zerre değer katamamak nedir?
    Gram irade koyamamak nedir?
    Ya Şenol hoca. Hocalığı bıraktığın gün maaşın yıl sonuna kadar hesabına tıkır tıkır yatacak diye bunca rezilliklere neden ses etmedin. Çekmeköy villa projesinde 2 lüks villayı 300 milyona indirdin diye taksitlerini garanti almak için mi sustun. Böyle mi efsanesin hocam. Bu kadar mı sahipsiziz.
    Tam tüm oklar yönetime yönelecek yazın çıkıyor 15e Boga çok müsaade etmem diyor. Devre arası yaprak kıpırdamıyor yönetime laf gelecek diye çıkıp saçma sapan açıklamalar yapıyor, 18 verdik yine alamadık diyor. Bu saatten sonra ben başarısızlığın ana sorumlusu olarak Fatih Tekke'yi bilirim. Ona göre konuşsaydı. 18 verip alamadıysa 30 mu verecekti? 10luk adam beğenseydin.

Yönetimin salaklığı da al iki tane adam 4-5'e ister oynatsın ister oynatmasın. Yarın Tekke kovulsa, yerine gelen adam solda kimle oynayacak? Kimseyi almadan, eldeki iki kanadı nasıl gönderirsin ya çıldırmalık. En ufak payı olan herkesin defolup gitmesi ümidiyle.
    ( ゚д゚)

Yorum

Gittiği sezonun başında Avrupa kupalarına katıliyoruz, net 4-5 adam lazimken gittiler listenin sonundaki adamları almaya çalıştılar hatta bunu bile beceremeyip Avrupa maçlarına yetiştirememişlerdi, Enis Destan'la Avrupa maçına çıkmıştık. Bu yönetimin altında Mourinho bile çalışsa bir bok yapamaz tıpkı Ali Koç gibi.
      dragus kaleci miydi muhammed cham onuncu tercih miydi de aylarca peşinde koştuk. Pedro malheiro, Serdar saatçi, Cihan çanak, Ozan tufan, Batagov, Okay yokuşlu, John lundstram, Borna barisic, Anthony nwakaeme, Stevan Savic bunlar Hekimoğlu Trabzon için mi alındı. Trezeguet yi de Orsic için ben mi gönderdim. Şenol güneş geldikten sonra o yaz sadece Banza alınmıştı. Kimse Avcıyı Batagov dururken Denswil ile Avrupa maçlarına çık diye zorlamadı. Bir de mesajı 2 kişi beğenmiş, herkes ezbere birşeyler sıkıyor laf olsun torba olsun.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eski taraftar yok eskiden mağlubiyettte stad yakilirdi . Bu taraftar kuşum Aydın'dan yumuşak.
        Türk milleti genel anlamda duyarsızlaştı hocam yani sadece futbol anlamında değil.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tam tüm oklar yönetime yönelecek yazın çıkıyor 15e Boga çok müsaade etmem diyor. Devre arası yaprak kıpırdamıyor yönetime laf gelecek diye çıkıp saçma sapan açıklamalar yapıyor, 18 verdik yine alamadık diyor. Bu saatten sonra ben başarısızlığın ana sorumlusu olarak Fatih Tekke'yi bilirim. Ona göre konuşsaydı. 18 verip alamadıysa 30 mu verecekti? 10luk adam beğenseydin.

Yönetimin salaklığı da al iki tane adam 4-5'e ister oynatsın ister oynatmasın. Yarın Tekke kovulsa, yerine gelen adam solda kimle oynayacak? Kimseyi almadan, eldeki iki kanadı nasıl gönderirsin ya çıldırmalık. En ufak payı olan herkesin defolup gitmesi ümidiyle.
          Nihayetinde şuraya geliyoruz. Bu zevzek heriflere güvenerek yola çıkılmaz. Bjelica bile satışa geldiğini kulüp binasına çağrıldığinda öğrendi. Bunlar insanı diri diri satar.
          Tekke'yi takımın başına taraftarın gazıyla getirip kendilerine olan tepkiyi göğüslediler alçak herifler. Tekke'de hayatımın fırsatı hesabı hayattaki rüyasını yaşıyor, biz de kâbusu.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• lafta müslüman ülkeyiz ama her şey kolpadan ibaret. bjelica döneminde sırf adam yabancı diye şuan iki kelime edemeyen yerel medya, kanaat önderleri adama saldırıyordu. yabancı olunca arkadan vurması falan kolay tabi. bu işler böyledir. adamın eline verdikleri kadroda çok zayıftı. o dönem de forumda yazmıştım. sırf abdullah avcı'yı getirmek için bjelica yı zaman doldurmak için kulübe getirdiler. fazla uzun sürmeden de yediler. yabancı hoca trabzon'da çalışamaz. çok ahlaksız bir milletiz.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fatih tekke denen köylü senin etin budun belli sen hangi cesaretle şu eldeki kadroyla fenerbahçe galatasaray ve beşiktaş'ın karşısına çıkacaksın. kadıköy de 10 kişi kaldık fenerbahçe maçında orta sahayı geçmedin 90 küsür dakika. aynı fenerbahçe 10 kişi kalan kasımpaşa ile 1-1 kaldı kasımpaşa galibiyeti kaçırdı üstelik o takım şuan küme düşüyor lig bitse. sen bir futbol cahilisin utanmaz çoban.
              bu da yanlış bir görüş. İspanya'da lider Barcelona bu sezon 8. haftada 5 ekimde Sevilla'ya 4-1 kaybetti. O Sevilla şu an ligde 15. sırada. Dünya futbol tarihinde aynı sezonda çıkmış olduğu bütün lig maçlarını kazanan hiçbir takım yok. İllaki herkes bir yerlerde puan maç kaybedecek. Kimi zaman lig birincisi de olabilir kimi zaman lig sonuncusu da olabilir. Fenerin olayı da bundan ibaret.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Madem kimse alınmayacaktı bari Muhammed Cham'ı geri çağırsalardı. Nasıl olsa Slavia Prag'da doğru dürüst oynatılmıyor, bonservisini de almamaya karar verdiler.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dragus kaleci miydi muhammed cham onuncu tercih miydi de aylarca peşinde koştuk. Pedro malheiro, Serdar saatçi, Cihan çanak, Ozan tufan, Batagov, Okay yokuşlu, John lundstram, Borna barisic, Anthony nwakaeme, Stevan Savic bunlar Hekimoğlu Trabzon için mi alındı. Trezeguet yi de Orsic için ben mi gönderdim. Şenol güneş geldikten sonra o yaz sadece Banza alınmıştı. Kimse Avcıyı Batagov dururken Denswil ile Avrupa maçlarına çık diye zorlamadı. Bir de mesajı 2 kişi beğenmiş, herkes ezbere birşeyler sıkıyor laf olsun torba olsun.
                    Kefil olduğu 5 transfer Batagov, Cihan, Cham, Pedro ve Dragus. Bunları kendi paylaştı, yalanlayanida yok. Tutanı var tutmayani var fakat genel olarak olumlu. Avcı'yi gram takip ettiysen Okay, Ozan, Lunstram gibi tank herifleri kadrosuna sokmaz. Bunlar ayan beyan yönetim işidir. Evet Avcı pahalı transfer yaptırır lakin işe yarayacak kendini ispat etmiş adamlar aldırır ne anlatmaya çalışıyorsun? Trezequet Avcının senelerdir gözdesiyken Orsic gibi boş beleş adam için onu Avcının gönderdiğine inanıyorsan 3.koprunun ihalesini sana paslayabilirim. Ayrıca Batagov ve diğer transferler yapıldığında kulüp tarihinin rezilliklerine rezillik katan yönetim pasaportlarini Avrupa maçlarına yetiştirememişti. Hayır birşey anlatıyorsun bari hatırla, ya da az elinin altındaki interneti 2 tık geriye sar bilgi edin.

Yorum

bu da yanlış bir görüş. İspanya'da lider Barcelona bu sezon 8. haftada 5 ekimde Sevilla'ya 4-1 kaybetti. O Sevilla şu an ligde 15. sırada. Dünya futbol tarihinde aynı sezonda çıkmış olduğu bütün lig maçlarını kazanan hiçbir takım yok. İllaki herkes bir yerlerde puan maç kaybedecek. Kimi zaman lig birincisi de olabilir kimi zaman lig sonuncusu da olabilir. Fenerin olayı da bundan ibaret.
                      eeee kanka ona bakarsan augsburg'da bayern'i sahasında yendi oda küme düşüyor . ben her maçı kazanacak diye bir şey demedim ki. son dakika attığımız goller olmasa samsunspor başakşehir ile aynı puandaydık herhalde. şampiyon olduğumuz sene bile bu kadar şans golüyle aldığımız maç yok. takımı 3 tane oyuncu taşıyor. rakamlara bakmadın mı. bu takıma transfer yapmamak camia duvarına işemekten farksız. kalan maçlarda buradayız hepimiz göreceğiz

Yorum

Kefil olduğu 5 transfer Batagov, Cihan, Cham, Pedro ve Dragus. Bunları kendi paylaştı, yalanlayanida yok. Tutanı var tutmayani var fakat genel olarak olumlu. Avcı'yi gram takip ettiysen Okay, Ozan, Lunstram gibi tank herifleri kadrosuna sokmaz. Bunlar ayan beyan yönetim işidir. Evet Avcı pahalı transfer yaptırır lakin işe yarayacak kendini ispat etmiş adamlar aldırır ne anlatmaya çalışıyorsun? Trezequet Avcının senelerdir gözdesiyken Orsic gibi boş beleş adam için onu Avcının gönderdiğine inanıyorsan 3.koprunun ihalesini sana paslayabilirim. Ayrıca Batagov ve diğer transferler yapıldığında kulüp tarihinin rezilliklerine rezillik katan yönetim pasaportlarini Avrupa maçlarına yetiştirememişti. Hayır birşey anlatıyorsun bari hatırla, ya da az elinin altındaki interneti 2 tık geriye sar bilgi edin.
                        haa yani Cihan, Cham, Dragus çok iyi adamlar. Ağır oyuncu da aldırmaz hımm. Puchacz, Kouassi, Gbamin, Maxi gomez, Enis bardhi, Marc batra, Umut bozok, Doğucan haspolat, Denswil, Jens Larsen, Fode Koita falan çok mu hızlı çabuk adamlardı. Batagov 2. Rapid maçında yedeklerdeydi Denswil ile oynadı. Yusuf Sarı yı gönderip Yusuf erdoğan aldırdı. Gönderdiği Taha altıkardeş milli takım yaptı. Avcı para falan ödüyorsa kusura bakma açığa çıktın panba.

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eeee kanka ona bakarsan augsburg'da bayern'i sahasında yendi oda küme düşüyor . ben her maçı kazanacak diye bir şey demedim ki. son dakika attığımız goller olmasa samsunspor başakşehir ile aynı puandaydık herhalde. şampiyon olduğumuz sene bile bu kadar şans golüyle aldığımız maç yok. takımı 3 tane oyuncu taşıyor. rakamlara bakmadın mı. bu takıma transfer yapmamak camia duvarına işemekten farksız. kalan maçlarda buradayız hepimiz göreceğiz
                          sen Fenere laf attın Kasımpaşa bile rahatlıkla puan alamıyor bizim salaklar bi halt beceremedilere getirdin lafı Valla dediğin doğru başkası olsa o kadar puan toplayabilir miydi bilmiyorum ama harbiden b.k gibi oynuyoruz hep

Yorum

• 🙂

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• En son jpositve tarafından düzenlendi; 11 saat önce.

Yorum

haa yani Cihan, Cham, Dragus çok iyi adamlar. Ağır oyuncu da aldırmaz hımm. Puchacz, Kouassi, Gbamin, Maxi gomez, Enis bardhi, Marc batra, Umut bozok, Doğucan haspolat, Denswil, Jens Larsen, Fode Koita falan çok mu hızlı çabuk adamlardı. Batagov 2. Rapid maçında yedeklerdeydi Denswil ile oynadı. Yusuf Sarı yı gönderip Yusuf erdoğan aldırdı. Gönderdiği Taha altıkardeş milli takım yaptı. Avcı para falan ödüyorsa kusura bakma açığa çıktın panba.
                                Az önce Avcıyı övdüğüm için hesabıma önceki övgülerimle beraber 53 bin TL geldi menajeri tarafından. Niye 61 bin değil de 53 bin diye çıkıştım, Avcı Rizeliymiş bu yüzden.
                                Dragus Antep'te şov yaptı biz aldık hatta aldığımız hafta Romanya milli takımıyla başarılı maçlar çıkarınca iyi ki almışız diyenlerin sayısı % 90. Cihan 18'inde geldi, şonor Tekke ne değer kattı çocuğa? Çocuğu gönderdiğin günün ertesi yeni takımında enfes asist yapıyor. İlk geldiğinde de attığı gol, asist ve oyunuyla herkes ağzı açık izlerken iyiydi. En kötü transfer denilen Cham bile iz bıraktı.
                                O saydığın adamlarin birçoğu şampiyonluk sezonu rotasyonda kullanıldı. Sen şimdi şampiyon olduğun as stoperin Denswill dururken kapalı kutu Batagov ile Avrupa maçınin rövanşına çık diyorsun yani hem de takımla 2 idman yapmış halde. Bu futbol böyle bir oyun değil.
                                En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 11 saat önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim