Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eksik bariz belliydi onun yerine hocaya sus zammı yapıldı.

2 yıldaki şu liste bonservis+ maaş+ imza parası stadyumun maliyetinden pahalı;

Mendy, orsiç, umut güneş, baniya, teklic, cham, serdar, cihan, dragul, lundsram, barisic, kurvelis, lahtimi, ozan, okay, olaigbe, benkoviç, fountas, fernandez, kurvelis... daha adını anamadığım ama milyonlarca euro gömdüğü tüm topçulara selam olsun.
    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Planlama vardı da patlamış öyle mi? Plan neydi ki patladı? Adamların tek planı güçlerinin yettiği kişileri sağa sola zorla gönderip kontenjan açmak. Viscanın sözleşmesinin uzatılması nwakaemenin yeniden transferi savic transferi... Bunlar da planlamaya dahil miydi mesela? Eksiğinin sol kanat olduğu en baştan beri belli. Olaigbe iyi oynasa bile alternatifi yine olmayacaktı. Yani her ihtimalde bir stoper bir ofansif Orta saha bir sol kanat zaten alınacaktı. Adamlar o bölgeyi iyi kötü idare eden Mustafa varken gidip sol bek aldılar. Aldığımız sol bek marcelo çıksaydı da bu planlama hatası olacaktı ama bunlar sol bek iyi çıkmadı diye pişmanlar bence.

Hep söylüyoruz. Bir kulübün bir hafızası olur, oyun anlayışı olur. Hocadan hocaya değişen sistem sadece oyuncu enflasyonu doğurur. Hoca nedeni anlaşılmaz şekilde sikanı kafasından sildi ve adamı sepetlediniz. Buşari için kefildi insanların gözü önünde herifi değersizleştirdi. Bunlar bonservis ödenmiş genç oyuncular. Kimse de demiyor ki yav sen kimsin benim yatırım yaptığım oyuncuyu aşağılıyorsun. Fatih tekke nin bu insanların gönlünde ayrı bir yeri olduğu doğru. Fakat kulübün hocası olmasını sağlayan şey de bu değil mi zaten? Bizim bilmediğimiz bir başarısı mı vardı da haberimiz mi yok? Az biraz iletişim diyoruz az biraz tutarlılık diyoruz oyuncudan verim alma diyoruz. Devamlı somurtuyor. Biz her hocanın gelip ben bu sistemle oynuyorum bunu bunu alın bunları kovun diyeceği bir kulüp müyüz? Ne zaman o kadar zengin olduk? Trabzonspor teknik direktörü bir oyun anlayışı olduğu kadar oyuncudan maksimum verimi Nasıl alacağını da düşünmek zorundadır. Fakat ortada bir yönetim yok. Herkes istediği gibi at koşturuyor son birkaç senedir. Transferden öncelikli Büyük sorunlarımız var bizim ne yazık ki
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İçerde fenere madara olduktan sonra bakacağız neler olacak. Bazıları bunları sindiriyor ben sindiremem fatih tekke 5 yesin sindirir ben yapamam
        Üzülerek söylüyorum ki doğru. Gs'ye 4-1 yenildiğimiz kupa maçından sonra "başımız dik ayrıldık" dedi ciddi ciddi. 4-1 yenilince başımız dik ayrıldık diyen adam 5'i rahatlıkla sindirir.

Yorum

• Avcısı olsa kim bilir kaç transfer yapardı...

Yorum

• Oluai yi peşkeş çekemediler ya, yazik oldu. Oysa ne hayalleri vardi ertoşun. Sahi subattaki devasa ödeme ne oldu yapildi mi

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üzülerek söylüyorum ki doğru. Gs'ye 4-1 yenildiğimiz kupa maçından sonra "başımız dik ayrıldık" dedi ciddi ciddi. 4-1 yenilince başımız dik ayrıldık diyen adam 5'i rahatlıkla sindirir.
              Fenerden 4 yiyince de demişti.
              Bizimkiler farklı derbi mağlubiyetlerinde tersten onur duyuyor.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sağ stoper yedeği yok.
                Sol stoper yedeği yok.
                Sağ bek yedeği yok.
                Sağ açık yedeği yok.
                Sol açık yok.
                Sol açık yedeği yok.
                Ofansif ortasahamız 3 3 buçuk yıldır yok.
                6 numara yedeğimiz yok (var güya Okay Ozan işte alternatif diyebilirsen var)

Yedek sol bek gönderildi.
                Yerli yedek stoper gönderildi.
                Yerli yedek stoper gönderildi.
                Sol açık gönderildi.
                Yedek santrafor gönderildi.

Sağ stoper alındı.​
                Sol bek alındı.​
                Yedek santrafor alındı.
                En son My tarafından düzenlendi; 12 saat önce.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Eski taraftar yok eskiden mağlubiyettte stad yakilirdi . Bu taraftar kuşum Aydın'dan yumuşak.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hiç bir şey olmaz. Ben olaigbe’nin bir yıldız olmayacağını ama yavaş yavaş işe yarar bir oyuncuya dönüşeceğini düşünüyordum. Gönderdiler. Yerine adam almadılar. Yaşanan rezillik diz boyu. Bir sürü berbat sonuca açık bir döneme giriyoruz.peki bu rezillikler sonrası ne olacak? Hiç bir şey. Çıkacak konuşacaklar. Borcu bitirdik diyecekler, biz aslına büyük değiliz mesajı veren açıklamalar yapacaklar, biz olmasak kulüp batar diyecekler, önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladık diyecekler, paralı kalemleri güzellemeler yapacak, stad boş kalacak, işe yarar adamlar bir şekilde ucuza gidecek ve onlar yada onların muadilleri devam edecek.

Yorum

• haftaya fenerbahçe trabzon'a geliyor. adamların yedek kadrosu bizim ilk 11 den iyi. utanmadan hangi yüzle insanları maça davet edecekler. passoligi fenerbahçelilere de açsınlar da en azından para kazanırsınız. bu takım galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş maçlarından puan alamaz. ama göreceksiniz 1 kişi istifa etmeyecek bunların sonunda.

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bari Yusuf Yazıcıyı alsalar
                        Akli varsa gelmez

Yorum

• Yönetim ve hoca gitmeli bu saatten sonra !

Yorum

• 2018-19:

Trabzonspor, gsyi içerde 4lemiş, feneri şut bombardımanına tutmuş, devre arasına içerde full dominasyonla Konya'ya 3 Rize'ye 4 atıp lider Başakşehir'in 6 puan gerisinde 2. girmişti.

Uydurulan bir transfer yasağı ile başak maçına Kamil Ahmet-Yazıcı, gs maçına Zargo-Yazıcı merkezleriyle çıktı.

Aslında şampiyonluğun en büyük adayıydık.

2019-20:

Trabzonspor şampiypn olacak başakşehir'in sadece 1 puan gerisinde devre arasına girip hocasını gönderiyor. Yerine çoban getiriliyor. Meşhur otobüs pozu vs vs

Şampiyonluk yeni yetme kulübe peşkeş çekiliyor.

2025-26:

Trabzonspor 19. hafta itibarıyla liderin sadece 5 puan gerisindeylen kadronun içi boşaltılıp aleni şekilde boş mevki bırakılıyor.

Türkiye'de sportif gerçeklik olmadığı aşikar. Dünyanın en salak başkanı olsa bile transfer yapar tutar tutmaz ayrı ama bilerek boş mevki bırakmaz hem de zirveye bu denli yakınlen. Belli ki Trabzonspor'un önü yine kesildi. Siz durun denildi.

Kimse komplo teorisi diye kafa ütülemesin. Epstein dosyalarından sonra kapalı kapılar ardında neler dönebileceğine dair aklımız hayalimiz durur. Bu teorinin kanıtının en sonuncusu da Konyaspor'un 3 milyona Olaigbe'yi kiralamasıdır. Yahu Konyaspor yıllardır kaç milyon bonservis ödemiş girin bakın. O paraya takım diziyorlar.

Sistem Trabzon'a dur dedi hepsi bu.​

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avcısı olsa kim bilir kaç transfer yapardı...
                              Gittiği sezonun başında Avrupa kupalarına katıliyoruz, net 4-5 adam lazimken gittiler listenin sonundaki adamları almaya çalıştılar hatta bunu bile beceremeyip Avrupa maçlarına yetiştirememişlerdi, Enis Destan'la Avrupa maçına çıkmıştık. Bu yönetimin altında Mourinho bile çalışsa bir bok yapamaz tıpkı Ali Koç gibi.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tahir61
                                Tahir61 yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                Unutuyoruz
                                geçen sezonlarda bu adamların transfer için iletişime nasıl geçildiğini bilmedikleri felan konuşuldu
                                takımın hocası transferle uğraştığı için antrenmana odaklanamadığını açıkladı
                                bunlar kim transfer kim
                                elle tutulur adamların transferinde de bunların zerre katkısı yoktur eminim

• renktaşım fenerbahçe bize top göstermez o maçta merak etme. parasıyla rezil olmak isteyen fenerbahçe'yi izlemek isteyen varsa stada gitsin. ilk yarıyı 2-0 önde kapatalım o maç ikinci yarı oyuncu değişiklikleri ile 3-2 ye döndürürler.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim