Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sikan'ı gönderip, Umut Nayir çekmek.

Olaigbe gönderip 90 dk. çıkaramayan Waka'ya bel bağlamak.

Ertuğrul Doğan - Fatih Tekke ikilisini ölene kadar böyle hatırlarım artık. Haha... Şaka gibi. TS'nin başına Aziz Yıldırım'ı koy, o bile ''TS düşmanı olduğum belli olmasın'' deyip bunları yapmaz lan.

Yorum

• Bunlar oulai de satacaktı ama yemedi. Şu kartal arazi vurgunu tamamlansın ayakları kıçına vuran Şener Şen gibi uzaklaşacaklar buralardan
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bu saatten sonra yapılacak tek şey var. Önce Ertuğrul doğan istifa ettirilecek. Sonra da fatih tekke.
        Takımın mevcut durumunda sol tarafa adam alınmaması İHANETTİR. Taraftardan rövanş almaya çalışmaktır.
        F.tekke de insiyatif alıp istifa etmediği için o koltuk ona göre değildir. Bize gerektiğinde o transferi bir şekilde yaptıracak hoca lazım. Olaylara daha akılcı ve planlamacı yaklaşan hoca lazım.
        Takımın şaka gibi ihtiyacı en elzem olan bölgeye transfer yapılmadı. Aksine kanat mevkisinden iki adam zararına gönderildi. Bunu yapan bir oluşumun Trabzonsporun yararını düşünmeyeceği çok açık ve nettir.
        Traftarlar olarak artık tepkimizi net koymalıyız. Bu sene gitti zaten, en azından sonraki seneleri kurtarma ihtimalimiz oluşabilir.

Yorum

• İçerde fenere madara olduktan sonra bakacağız neler olacak. Bazıları bunları sindiriyor ben sindiremem fatih tekke 5 yesin sindirir ben yapamam
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu kadar yalan söyleyen birisi Ts başkanı olmamalı. Bu adamda Ts başkanı olabilmek için aranacak şartlardan hiçbirisi yok. Malesef 3 yıldır takılıyor klüpte rahat rahat. 2_3 hafta sonra f.tekkeyi kovar, başka bir hoca bulur. Kaldığı yerden devam eder.

Yorum

• Ee transfer döneminden önce kadro daha genişti sanki. Stoper hariç zayıfladık gibi geldi bana.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 2’de sıfır çekip hele bir de içerde saçma bir skor çıkarsa bunları hiç kimse kurtaramaz.

Yorum

• Daha transfer sezonu açılmadan ben size dua edin de bir tanecik sol açık alsınlar demiştim. Çok çok çok ilginç bir şekilde bu herif geldikten sonra Trabzonsporun en can alıcı yerleri eksik bırakılıyor. 6 numara, pfansif ortasaha şimdi de sol açık.
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bunlarin Trabzonsporlu olmadığını biliyoruz artık bu yüzden bunlar bir işler çeviriyor istediklerini alınca bırakırlar takımı bakalım.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Millet çatır çatır açıklıyor oyuncuları

Yorum

• Yalnız yine tekrar ediyorum. Eğer bu kulüp sahipliyse tribüne gelen taraftarlar kulübe sahip çıkar. Yok hala selfi çektirip çekirdek çitleyip devre arası dans mans etmeye devam ederse bilin ki böyle başa böyle tarak arkadaşlar. Bi rkere daha yazmıştım. Bu uyuşmuş aklını yitirmiş camiaya Ertuğrul Doğan yine vicdanlı davranıyor. Gaddar biri olaydı bayıra karşı yatırırdı.
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Abdullah Avcı :"Trabzonspor taraftarına kırgınlığım var. Hakkımda yapılan haksız yorumlar ve eleştiriler beni gerçekten üzdü. Buna rağmen, bu şehre 40 yılın ardından şampiyonluk sevincini yaşatmış bir teknik direktör olarak, taraftarların gözünde bir efsane olduğumu düşünüyorum."
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erto ekonomiyi duzeltti diyenlerin agzina kurekle vurun bu saatden sonra yok 15+3 vermisiz de bilmem ne yalan oglu yalan butun plan oulaiyi peskes cekip rakibine gelecek parayla transfer yapip milletin gozunu boyamak taraftarin gazini almak uzerine kurulmustu millet tepki gosterince geri adim attilar mecburen once gidip olaigbenin ilk taksidini odeyin siz fransiz klubune 15 milyondan kapi acan adamlarin pesine gideceginize vizyonsuzlar becerip yusuf sariyi bile alamadilar kalibreleri o kadar bunlardan transfer bekliyoruz bizde fransa 2 lig takimlarindan avusturya koy takimlarindan transfere gucleri yeter ancak, ha birde 32 yasindaki nayira !! gidip oyle parmadan bilmem kac taksitle 4 milyon avro verip zaten gozden cikardiklari gonderecekleri vasat adam getirmekle transfer yaptigini saniyor adam norvec disinda kimse almazdi bu lovikmidir nedir bunu verilecek maksimum bonservisde 1 milyon avro olurdu..bunlar batagovuda satarlardi agustoyuda ama ciddi para veren kimse cikmadi basinda gecen haberlerin hepsinin abarti oldugunu dusunuyorum kendi soylemlerini yazdiriyorlar at yalani sevsinler inanmayani hesabi..
                            Bunlarda biraz akıl olsa Hasan Tüncel'e biraz kilo verdirip Yusuf Sarı'yı transfer ettik diye yutturabilirlerdi en azından

Yorum

• Siz misiniz oulai transferini iptal ettiren dedi ve olanı da yolladı. Bundan daha kötü bir idare herhalde tarih yazmayacak

Yorum

• Enteresan bir şekilde güç kaybettik, en azından Sikan,Olaigbe diye 2 kişi vardı şimdi onlarda yok. Akıl sıfır fıkra gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim