İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
10 istiyormuş, Rasmus Ankersen reyiz, o fiyata zor alırlar.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Olabilir kanka da onu bunu bırak sekistaş Olaitan'ı almış 😞No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Yannick Carrasco önerilmiş bize. 32 yaşında Arap liginden adam almak bana göre çok riskli. Adam Araplardan yıllık 11.180 milyon sterlin yani 13 milyon euro alıyor. Jorge Carrascal olsa okey derdim. Uchenna Ogundu 6,5 milyona Alanya'dan Augsburg'a gitti. Meastro'da Ajax'a gitmek üzere. Forumun futbol duayenleri biri altligde diğeri ise altlige düşmüş takımların oyuncularını beğenmediler. Onlar şekilli şukullu ismi olan kariyerli Pellegrini, Paredes, Pasalic, Puertas, Tolisso, Brozovic falan istiyorlardı. Bu adamlar şimdi de teknik direktör beğenmiyorlar. Tinerciler Genk'den Koreli forvet Hyeon-gyu Oh'u aldılar. Stopere de Premier ligden Fildişili Emmanuel Agbadou'yu alıyorlar. Sergen sever Premier ligden oyuncu getirmeyi. Hatta Premier ligden adam alcaksalar bana sormalarına gerek yok diye anlatıyordu Candaş Tolga'ya.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
- Beğen 1
Yorum
-
8.5'a bağlamışlar kanki, 4.5 yıllık imza.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
10 istiyormuş, Rasmus Ankersen reyiz, o fiyata zor alırlar.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
Hocayı yalama yıkama işleri aynen devam piyasada ne kadar aklı başında Trabzonsporlu yorumcu, varsa hepside bu 2 maçtır hocanın oynattığı oyun bok gibi böyle gitmez, hoca kendine çeki düzen versin yok vermezse işin sonu kötü olur diyor ama bizim geri zekalı 1-2 trolümüz ölümüne hoca savunuyor, şu takımda aklı başında 2 tane A kalite adam olsaydı hocada mala bağlamasaydı, bugün gs nin ensesinde olan bizdik,No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Kanka gece gece, moralimin içine ettin.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
8.5'a bağlamışlar kanki, 4.5 yıllık imza.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Aldıkları oyuncuların hepsi iş yapacak oyuncular sekistaş devre arası iyi iş çıkardı transferde.İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaitan, Agbadou, Oh Hyeon-gyu aldı BJK.
Kaleci ve Tavares diye sol bekte gelecekmiş.
Nasıl oyuncular bilmiyorum ama Olaitan iyi topçu.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aldıkları oyuncuların hepsi iş yapacak oyuncular sekistaş devre arası iyi iş çıkardı transferde.
Koreli'ye ekşide sallamışlar baya.
Yorum
-
Yorum
-

Ters kanattan gelen ortalara kafa vurarak sürekli gol atan Novak, soldan gelişen ataklarda sürekli koşu yaparak Nwakaemeye alkan açan aynı Novak ya zaten gittiği iyi oldu orta açamıyordu diyenlerin, Sorloth'a yeni ggelmişken bu çöpü nereden buldular diyenlerin, Avcı şansa bala maçlar kazanınca Özkan Sümer ile Ahmet Suat Özyazıcı'dansonra en iyi hocamız diyen insanların olduğu forumda hiçbir şeye artık şaşırmıyorum. Trabzonspor yorumcuları 2 maçtır kötü gidiyor toparlamalı dedi diye komple bu adam hoca değil demeliymişiz herhalde akıllı birer münevver forum sakini olabilmek için.
Yorum
-
Olaigbe'nin Konya'nın teklifini kabul etmemesi bizim hayrımıza olabilir çünkü bunların transfer yapacağı yok gibi.
Solda Muçi'yi görmektense, en azından aslen kanat olan birisi daha evladır - her ne kadar futbol IQ'su düşük de olsaYahsi Bati 51:28
- Beğen 2
Yorum
-
Mls liginde zirve yapmış adam , boyu kısa kanat .... bizde iş yapar mı belki geçiş oyununda topu yıldırım hızıyla 3.bolgeye getirir de sonrası ne olur bilinmez. Ama set oyununa kafayı takmış hocanın ayak tırnaklarını yediği sahneleri izleriz bol bol. Böyle adamı rakip bekler dayak manyağı yapar.İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaintsil haberleri dolaşıyor sol kanat için.Belli ki en son ona kadar düştük.Kötü oyuncu demiyorum skor üretir fakat bize kilit açacak kanatlar gerektiği için olumsuzum.Ama kimseyi alamayacaklarsa tutup getirsinler en azından kalan yarım devrede skor üretip puan kazandırabilme olasılığı yüksek.
Hiç bir sorunumuzu cozecegini zannetmiyorum.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
- Beğen 2
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561