Oğuz'a mı heveslenicez şaka gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Ha bunu alan da olur mu la dedim. Ha böyle bunu da alan olur mu dedim...İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz'a mı heveslenicez şaka gibi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Beğen 1
Yorum
-
9 milyon bana pek inandirici gelmedi, Hasan ve Yes 5.5 civari diyordu. Chibuike icin de 9, 10m euro diyorlardi 5 milyona aldik. Kap bildirimindeki rakama göre konuşuyorum.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mert sen haberleri takip etmiyor musun? Bizimkiler Karlsbakk ile 9 m euroya anlaşmışlar Augusto gitmiş olsaydı o para komple Karlabakka gidecekti.
Daniel için de benzer durum söz konusu olabilir. Bana göre 6 ya kadar verilebilecek oyuncuydu, Dovbyk'i de videolarda begenmistim bunu da begendim. Adamda safkan forvet meziyetleri var, şutları ve top sürmesi, servis ozelligi, kafa vuruslari, boyuna göre hızıyla yatırıma değer biriydi.
Değerini bulanı 'As takimda kritik rolde' degilse satacaksin. En son Mendy'de yaşanan süreci bu kez Agusto'da yasayacagiz. Ben bir daha 15 lere ulaşan teklif getiremez diyorum zaten bu performansla yedek kalır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Çıkıp bir konusma yapıp duruma açıklık getirelim demek yok
anlatalım camia hava dağılmasın demek yok
hata yaptık demek yok
salağa yatmislar
Ama üst üste iki galibiyet gelsin hemen TV'lere koşarlar yine
Bir krizi bir gerginliği de siz gogusleyin be
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Bouchouari ile Kayser ilgileniyormuş bizimkilerle görüşmüş. Yani eğer olursa bir tane yabancı kanat transferi olacak ve gidecek kişi de Bouchouari olcak. Nwakaeme kesinlikle kalıyor gözüküyor. Nwakaeme'yi hem Olaigbe hem Boucouari'den daha iyi görüyormuş sayın hocamız. Oğuz Zeytin'in dediği gibi bir efsanenin eriyişini üzülerek izliyoruz. Bu arada Aral maral yok, kulübü vermiyor oyuncusunu.
Yorum
-
Ligde kalan 14 maçtan en fazla kaç galibiyet gelir ben yarısını bile kazanamayız diyorum. Zubkov ve Savic iyileşse de değişen pek birşey olmaz bence. Zaten Savic iyileşince büyük ihtimal Cibuike'nin yedeği olur diyecem de Tekke'nin çılgınlıklarına akıl sır ermiyor. Bouchouari'nin saatılık listesinde olduğunu gördüğümden beri baya soğudum bu Avcı benzeri hocamızdan.En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
Yorum
-
Adamlar Aral i niye versin
transfer dönemi bitmiş
Herifler avrupada yoluna devam ediyor
Gözde banko oyuncusunu niye nasıl versin
başkanları erto gibi is bilmez değil
Ancak kulüpleri batakta olur
Ya da oyuncunun kanına girer orda kazandığının misliyle ikna edersin zorluk çıkartır belki alırsın
yoksa nasıl olacakhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Waka üç maça kalmaz sezonu kapatir kosamiyor halı sahada bile 35 yaş sonrası kalp krizinden çok kişi vefat ediyor. Bu iş bir de profesyonel mümkün değil dayanması. İnşallah dua edelim de tüm maçları waka alsin maçlara tesir etsin amin. Hayırlı cumalar şimdiden.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Son gün boştaki sterling maximin bir de ucuza nathan redmond var onlar belki işe yarar . Boşta başka işe yarar adam pek yok. 6 ay sözleşme yapılabilir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
evet transfer sezonunda milli olmuş ve sakatlığını atlatmış yerli stoper baniya,ilk devre oldukça fazla süre alan arif,serdar , sol kanatta neredeyse tüm maçlarda oynayan olaigbe, 6 milyon yatırım yapılmış ve kadrodaki en çok CL maçına çıkmış olan ama hocanın profesyonel maçı olmayan isimlerle karşılaştırdığı sikan gönderildi. bouchari muhtemel gönderilecek.
Gelenler 11 seviyesinde chibuke, arif ile hemen hemen aynı kapasiteye sahip lovik, Fizik olarak yerlerde sürünen umut nayır alındı.
İlk yarı mucize eseri ilk üçte kalan takımın bu kadro yapısıyla ilk 3 te ligi tamamlaması bekleniyor. Fıkra bu kadar ve hiç komik değil.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 1
Yorum
-
Oğuz ve Aral olayının boku çıktı, mide bulandırıcı hale geldi, özellikle yönetimin yurt içi alım satımları hep böyle mide bulandırıcı ve objekliftiklikten uzak aklı başında taraftarda artık kimseyi almayalım daha iyi moduna girmiş durumda, ben hayatımda devre arası transfer sezonunun bu kadar kötü yöneltildiği başka bir zaman hatırlamıyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya