Trabzonsporu aciz duruma düşürdüler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Hocam Maximin Lille mi Lens mi bir takımla çoktan imzaladı bile.İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenathan redmond ve maximine fitim ben bu durumda.
bu yönetimin bu durumda alabileceği en iyi adam bence bunlar. hocaya sorma bile o yeğenim berat hepsinden iyidir der.
No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 4
Yorum
-
o zaman redmond hazır kulüpsüzken bari onu alsınlar. beşiktaştan dolayı ligi az çok biliyor adam.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Maximin Lille mi Lens mi bir takımla çoktan imzaladı bile.
- Beğen 1
Yorum
-
forumda zaten önceden de bazı arkadaşlar yazmış. bunlar puan kaybını bekliyor yarıştan uzaklaşalım transfer yapmazlar diye. hakikaten burada iyi tespit yapanlar var aramızda. adamların onur şeref haysiyet namus kavramları yok. şampiyonluk bile satar bu duruşu olmayan kansızlar.
Yorum
-
bence konuşulması gereken konu kongre . Ahmet ağaoğlu ve nevzat aydın mutlaka ama mutlaka ikna edilmeli. Muharrem usta dahi olur. Ama bu adam olmaz. FT ile birlikte el ele defolup gitsinler.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 2
Yorum
-
fatih tekke sende adam değilsin. ben notunu okan buruk ile yaptığın o iğrenç basın toplantısında verdim. en son yaptığın kulübün menfaatleri doğrultusunda her oyuncu gider bende gittim sözü de bunu doğruladı. senin amacın yeter ki bu sıralamada olayım etliye sütlüye karışmayayım paramı alayım diye salağa yatmak. ama bunu kimse yemez. boktan iğrenç zihniyetin 1 km öteden belli oluyor.
Yorum
-
ben en başta söyledim kalıbının adamı olmadığını.Sorunlu bir tip.Sezonu tamamlayamaz.Bizden sonra da paraşütsüz düşüşe geçer.İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke sende adam değilsin. ben notunu okan buruk ile yaptığın o iğrenç basın toplantısında verdim. en son yaptığın kulübün menfaatleri doğrultusunda her oyuncu gider bende gittim sözü de bunu doğruladı. senin amacın yeter ki bu sıralamada olayım etliye sütlüye karışmayayım paramı alayım diye salağa yatmak. ama bunu kimse yemez. boktan iğrenç zihniyetin 1 km öteden belli oluyor.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 2
Yorum
-
Nevzat Aydın, büyük bir Trabzonsporlu ama başkanlığı becerebileceğini pek sanmıyorum bu ortamda, Ağaoğlu gördüğüm kadarıyla bir kesim tarafından bileti kesildi ama Usta olabilir, geçmiş dönemdeki Başkanlığı çok parlak değildi ama en azından Trabzonsporun büyüklüğünü kısmende olsa bilen biriydi. Birde bir Youtuber bu seneki başarısızlık durumunda gelecek kongrede Ertuğrul Doğanın kesinlikle bir daha aday yapılmayacağını söyledi.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence konuşulması gereken konu kongre . Ahmet ağaoğlu ve nevzat aydın mutlaka ama mutlaka ikna edilmeli. Muharrem usta dahi olur. Ama bu adam olmaz. FT ile birlikte el ele defolup gitsinler.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
bir daha da kulüpten içeri girmez umarım. bunun gibi mal tipleri sırf trabzon doğumlu diye senelerdir başımıza bela ettiler. birisi gidiyor öteki geliyor. öz evlatçı, adamcı çobanlar kulübün önündeki en büyük engel. bide maaşına zam yapıyorlar. burada zam yapılacak birisi varsa selçuk ernak ve kadın futbol takımının antrenörüdür. fatih ne yaptı da zam veriliyor.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben en başta söyledim kalıbının adamı olmadığını.Sorunlu bir tip.Sezonu tamamlayamaz.Bizden sonra da paraşütsüz düşüşe geçer.
Yorum
-
O da son iki buçuk sezonda toplam yirmi maç ya oynamıştır ya oynamamıştır. Böyle durumlarda bizim şunu da diyebilmemiz lazımdı:İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
o zaman redmond hazır kulüpsüzken bari onu alsınlar. beşiktaştan dolayı ligi az çok biliyor adam.
"Alt yapıdan x'i çıkarıp oynatalım."
Başta Yazıcı ve Kaplan olmak üzere alttan gelenlerin bir plan dahilinde gelmediği, doğaçlama ve/veya zorunluluktan şans buldukları gerçek.
Bunu bile yapamıyoruz. Çünkü hocamız onlara kafadan "Yetersiz" dedi. Arif'ten beş gömlek kötülermiş. Ee, Arif'ten beş gömlek üstün olanı da kefil olup getirdi ama canı istemedi, gönderiyor şimdi.
Hocaya All-Star kadrosu kurmalıydık: Buffon - Cafu - Nesta - Cannavaro - R. Carlos - Xavi - Iniesta - Beckham - Zidane - Ronaldo - Messi... Yedeklere de Zannetti, Totti, Del Piero, Shevchenko, Thuram, Kahn...
Gerçi kendisi bir Ferguson, Capello, Wenger olduğu için bunları da beğenmez.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 3
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Enaldo61
- Ertan1982
- Nazim Can
- Ibrahim Gaygusuz
- Courage
- Ekrem D.
- Mert Acar
- Ertan Artan