Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 milyon 20 bin avro ha ertonun kiymetini bilin adam 20 bin avronun bile hesabini yapiyor daha ne istiyorsunuz saka bir yana konyanin cidden bu paralari odeyecegini dusunen varsa allah carsisina pazar versin..konya cephesindeki gazeteciler klup kasasindan 1 milyon avro bile cikmayacak bonservis icin 2 oyuncuya siz yazilana bakmayin diyor , kime inanalim benim tarafim ta ilkgun geldiginde yazdigimdan belli de sizi bilmem..
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• küme düşen konyaspor bu paralari nerden bulup verecek. akp kendi cebinden ödeyecek işte. soran sorgulayan gazeteci yerel medya yok. konyaspor tarihinde kime 4 milyon euro verebilmiş. alçaklar. işleri güçleri hile hurda.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasil yani? Satin alma opsiyonu ozm kac euro?
        Satin alma opsiyonu bir dahaki satisin yuzde 50 si..ekstra bir satin alma yok kiralik dedikleri sey bonservis iste de o rakamlarda hikaye konyanin tarihinde boyle bir bonservis yok ustune en cok odedigi ust limit maas 750 bin avro olaigbe bizde 1.3 seneye 1,4 alacakti o isten anlayin iste durumu..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Oluali'yi gS'ye veremeyince hırsını Olaigbe'den çıkardı awk.

Yorum

• İyi iş çıkarmışlar erto rennese parayı zaten vermedi bedava aldik.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Erto karsbakki da kandırmış 20 gündür idmana çıkmamış adam. Kulübü transferi iptal etmiş bu kadar bekletilmez diye. Bunların yatacak yeri yok.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Baniya 1 Milyon euro ve sonraki satıştan %50 si bizim.

Kazım 3 Milyon 200 bin euro ve sonraki satıştan %50 si bizim.

Ben böyle anladım doğru mu anlamışım.

Yorum

• Antonio
                  Antonio yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Evet

• Dexter M.
                  Dexter M. yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Baniya hadi neyse de Kazım ın rakamlar vallaha yalan. Daha bir de o lavuğun dünya maaşı var onu nasıl ödeyecek Konya, çok değişik işler dönüyor bu ticarette.

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• tamam işte yazdık burada haberlerin hepsi yalan. güzel yediler herkesi. transfer sezonu başlamadan takım daha güçlüydü. fatih tekke ve ertuğrul doğan ele ele gidersiniz umarım.

Yorum

• Set oyununa uygun mu görüşülen adaylar (:
                    . .
                    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                    . .

Yorum

• Yarın bu saatlerde konsolosluk açtırma muhabbeti başlar

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasil yani? Satin alma opsiyonu ozm kac euro?
                        Kap açıklamasına göre geçici transfer yani kiralık bedeli 3M Euro.Satın alma opsiyonu için bedel yok,kullanırlarsa bir sonraki satıştan %50 Trabzonspor'un olacak.Adamlar parayı ödüyorlar zaten şimdi niye kullanmasınlar.Garip bir anlaşma.Muhtemelen bu sezon ki mali tablo için teknik bir detay var.Tuhaflık bundan.Konya'nın bize 3 M.Euro ödemesi pek gerçekçi değil.Belki o para hesaplara girer de kim öder,sonra o para tekrar nereye döner bilinmez.
                        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Utanma kalmamış artık yönetim de milleti enayi yerine koydular bari gidin horta ile oğuz u alın dicem bunlar kimseyi alamaz bu senede avrupa ya gidemicez

Yorum

• Yarın Konya'daki Melih'i 4 milyon avroya alırız. Başbaşa gelir.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konya'yı kağıt üstünde dolandırmışız. Ama Olaigbe'nin transferi geçici diye geçiyor fakat bu geçici transferin bedeli 3.2 milyon €.

nasıl bi katakulli dönüyor??
                              Konyaspor'un Olaigbe'nin %50'sine 3,2 milyon € bonservis ödeyip kendisine yıllık ortalama 1,4 milyon € maaş vereceğine inanan, Uğurcan'ın gs'ye 36 milyon € bonservisle gittiğine de inanmıştır.

Yorum

• Dexter M.
                                Dexter M. yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                Dümen işleri alenen yapılmaya başladı çok değişik boyuta geçti bu transfer işleri.

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim