Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kefil olduğu ve sakat sakat transfer ettirdiği Bouchouari’ye 4 milyon € verdirip sonra eleştiriyor,
    Fatih Tekke geldi Alt yapının içinden geçti, U19'da ki pırıl pırıl çocukları görmezden gelip yeğenine forma giydirdi, Danilo Sikan gibi futbolcuyu bitirdi yetmedi ibreyi Zubkov'a çevirdi, böyle kötü bir hoca Trabzonspor tarihende olmamıştır.​
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya kimseyi kandırmaya gerek yok, 8 yıldır finansman sağlıyormuş nasıl sağlıyor sermâe arttırımı denen katakulliyle mi ? Ona rağmen borç nasıl artıyor... ya da kendi cebinden mi ödüyor hîbe mi ediyor ? İnsanları bu kdr salak yerime koymaya gerek yok...

Erto ve yönetimine bakınca ve destekleyenlere bakınca ztn neyin ne olduğu apaçık belli, tabi ki net olarak kukla... karşısına aday çıkmamasının sebebi de aday çıkarttırılmaması, eskiden de oluyordu bunlar, Ağaoğlu vaktinde aday olup kongreden birkaç gün önce tehdit edilmedi mi aday olmaması için ? Ayrıca son kongrede Erto neredeyse boş oylara karşı kaybetmiyor muydu ?

Ne adâleti yaa

Başkan o kadar karşıysa bu olanlara, Tekke'ye yeter lan desin göndersin bakalım... ama öyle bir şey kolay kolay olmaz, ikisi de birbirini tutuyor, hoca ztn başkanı övmekten başka bir şey yapmıyor
      Sefer sen inadında mı yapıyorsun,ben ne diyorum sen ne diyorsun,bu adam Muharrem Usta döneminde yönetime girdi,sonra gelen Ağaoğlu döneminde başkan yardımcısı oldu.Kulünün nakit akışını sağladığını en azılı düşmanı bile biliyor,neye itiraz ediyorsun.
      Borsaya bağlı bir şirketin yönetimini yapıyor,alacak ve verecekler her türlü denetime açık.Yasal olmayan bir şey varsa veya suç unsuru varsa ortaya çıkarılsın hep birlikte asalım ,sermaye artrımı suç mu,suçsa cezasını çeksin yok külübe kaynak içinse küçük yatırımcı bunu bilerek borsaya girsin.
      Bankalar birliği anlaşmasından ilk çıkan takımız,borcumuz şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin 1/10 seviyesinde.Elimizde öyle veya böyle genç potansiyelli bir kadro var.

Açık ve net soruyorum bu adamın hakkında elinde suç olduğunu düşündüğün bir şey varsa,yaz abi,yoksa amacın ne.

Ha diyorsun ki bu adamın arkasında Ak Parti var,kardeşim şehirin yüzde 60-70i bir sebepten bu partiye oy vermiştir,Trabzon burası,sen sevmiyorsun diye şehrin gerçeği değişmiyor.Ne yapalım Ak Partiye oy verenleri şehirden mi kovalım ne istiyorsun,adeta gölgenle kavga ediyorsun belki inanmazsın ama bana FT nin taraftar versiyonu gibi geliyorsun.

FT yi kim istedi abi,taraftar delirmedi mi,adam onu getirdi,şimdi göndersin,tamam göndersin de bu taraftarı ben avucumun içi gibi biliyorum bir kaç yıl sonra FT bizi şampiyon yapacaktı Erto adamı yedi demeyecek mi.

Bırak Allah aşkına biraz adaletli ol.

• Memento mori

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertuğrul Doğan kasa kolaylığı dışında nasıl bir finansman sağlamış takıma?
        Kasa kolaylığı dediğimiz de borç... Veriyor, para girişi olunca geri alıyor.
        Verdiği paraların çoğunu sermaye artırımları ile, bir kısmını da transferlerden gelen paralardan aldı.
        Hibe mi ediyormuş atıyorum Hakan Safi gibi?

4 büyük kulübün tarihinde kasa kolaylığı sağlamayan bir yönetim var mı?
        Hiç duymadım.
        Her yönetimin içinde kulübe borç verip geri alan yönetici ve başkanlar oldu!
        Onu da yapmıyorsa zaten ne işi var ?
        Başka becerebildiği birşey yok!

Bu "her istediği alındı" kısmı ise olmamış.
        İstedikleri alınamayınca, bak bugün de aynı durum var, istemediklerine mecbur kaldı. Ne yapacak Tekke?
        Çok mu istiyordu Muçi ve Bouchari'yi?
        Alamadın başkasını....

Ha Tekke masum mu?
        Asla.
        Trabzonspor'un bir yönetimi yok.
        O işi bir geçiniz. Sadece işler iyi gidince TV lerde şov yapan, zora girince kümese tünemiş tavuk gibi saklanan yönetim mi olur?

Fatih Tekke, işler kötü gittiği zaman kamouyou baskısını sırtlamaya çalışıyor.
        Böyle yönetim mi olur?

Yapmayın Allah aşkına!
        Büyük Başkan İHO da 2 dairesini satmış klüp için giderayak son gün, o 2 dairenin parasını alıp gitmişti
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• sikecilerin alisi bile tüm alacaklarini hibe etti 80 mio euro.Ha malligi kat be kat fatura cikti ama sponsorluklar hibeler ile bir kismini haleti.erto ne yapti kendi halt yemesini temizlemek icin borsa yatirimcilarini dolandirip kahramlik tasliyor.Akil olmadiktan sonra para da fayda etmiyor.

ha olaigbe takisitini ödememis bu fransaya afis oldu.Kulübün zar zor düzelti imaji gene yerle bir etti.
          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• devlet iyi yapıyor fenerbahçe ve galatasaray'a yardım ederek. ben devlet olsam aynısını yapardım. senin hiç bir hedefin yok. amaçsız bir takım olduğunu kabullenmişsin. kaptanını istanbul'a sat, 50 milyon euro eder dediğin adamı galatasaray ağzında sakız yapsın, canı istediği oyunculara talip olsun. başka ne olacak dostum. ne bekliyorsunuz. senin çapın bu işte. beşiktaş ve trabzonspor daima bu 2 takımın gerisinde kalmaya mahkumdur. reyting, para gs ve fb de. senin başkanın hocan bile takımın şampiyon olacağına inanmıyor. 100 milyar borçları olsa bile gs ve fb ye bu ülkede bir allahın kulu dokunamaz. senin başkanın da oyuncu alıp satmakla övünsün. yarışmazsan adam yerine konulmazsın. sportif başarın yok, avrupa'da en son ne zaman maç yaptın belli değil. başkanın galatasaray'ın karşısında köpek gibi pozlar veriyor. başka ne olacaktı. arkadaşlar bizden bir bok olmaz. boşuna burada kendi aranızda kavga falan etmeyin. gs ve fb yi izlemeye onların başarılarını görmeye mahkumuz. trabzonspor belki seçime gider zihniyeti değiştirir o zaman bu takımlar gibi sahada başarılar alır.
            En son l l l tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Tamam abi sizsiniz,her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz iyi veya kötü elini taşın altına sokana vurun ama birisi de aday olmasın.
              Bu kadar sevilmeyen bir başkanı indiremiyorsa Trabzonspor camiası ne diyelim ,talihimiz buymuş.

FT kendi ağzıyla 18-3 e kadar çıktık diyor,istediği kim alındı ki diyor,Ahmet Kutucu,Oğuz istiyor sırf istediği olsun diye taraftar tepkisine rağmen transfer edilecek belki de.6 milyon Sikan,5 milyon Olaigbe paket ediliyor yine istediği olmuyormuş.

Bu kadar kemikleşmiş bir ortamda yazdıklarım diğerlerinin sinirlerini bozmak dışında bir şeye yaramıyor anladığım kadarıyla.

O zaman bende Hoca Osman Özköylü,sportif direktör Eren Mert olana kadar uzak kalayım,herkes için en sağlıklısı bu sanırım.
              • Memento mori

Yorum

• Furkan
                Furkan yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Neyi savunduğunuzu anlamıyorum. Aday çıkmıyor mu yoksa aday çıkmasına izin verilmiyor mu önce burayı netleştirelim. Eğer bu kadar beceriksiz bir yönetime karşı aday çıkmıyorsa yerden göğe kadar haklısınız. Ama bu yönetim birileri istiyor diye duruyor ve diğer adaylıklar engelleniyorsa bu kısmı geçip FT konusuna geliyorum. Bu adamı yönetim getirmedi mi ? İyisini bulup onla başarılı olsalardı, başarısızlıklarını örtmek (taraftarın gazını almak) için FT’i getirmeselerdi. Madem getirdiler transferi FT’e bırakmadan çözselerdi. Kadro mühendisliğini hocaya bırakmasalardı. Bu adamların elle tutulacak savunulacak yanı yok. Bunu kabul etmek çok zor olmasa gerek…

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başkan ne yapsın ben de anlamıyorum,alsa bir dert almasa takımı eksik bıraktı oluyor,adam kimeye yaranamadı gitti.Ben onun yerinde olsam Eren Mert ve güvendiği adamlar dışında kimseyi dinlemezdim,Hele FT gibi dengesiz ve mental sorunları olan birini asla.
              Başkanın yapacağı tek iş var. Ben futbolu bilmiyorum. Yöneticiliği de bilmiyorum. Başkan olabilmek için gerekli koşulların herhqngi birine sahip değilim diyecek. Ve bırakacak. Tarihin en rezil başkanlığına imza atıyor.
              Mevcutta elimizde kanat yok. Utanmadan oyuncu pazarlamaya çalışan bir patron gibi klup idare etmeye çalışıyor.
              3 yılı geçen başkanlık sürecinde hiçbir başarı yok. Başarıyı geçtim derbi galibiyeti bike yok. Bol bol rezillikler var ama.
              E.doğan seviyesinde biri gs, fb, bjkde 1 ay bile başkanlık yapamaz. Taraftar 1 ayda bu profilde birini yer. Bırak tvlere çıkmayı, sokağa çıkacak hali kalmaz.
              E.doğanın başarıya dair bir planlaması bile yok. Mesela tsnin sportif hedefi nedir. Gsye oyuncu satmak filan mı.
              En son emre6117 tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Beyin özürlüler transferi kapattık twitleri attırıyorlar şimdi..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam abi sizsiniz,her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz iyi veya kötü elini taşın altına sokana vurun ama birisi de aday olmasın.
                  Bu kadar sevilmeyen bir başkanı indiremiyorsa Trabzonspor camiası ne diyelim ,talihimiz buymuş.

FT kendi ağzıyla 18-3 e kadar çıktık diyor,istediği kim alındı ki diyor,Ahmet Kutucu,Oğuz istiyor sırf istediği olsun diye taraftar tepkisine rağmen transfer edilecek belki de.6 milyon Sikan,5 milyon Olaigbe paket ediliyor yine istediği olmuyormuş.

Bu kadar kemikleşmiş bir ortamda yazdıklarım diğerlerinin sinirlerini bozmak dışında bir şeye yaramıyor anladığım kadarıyla.

O zaman bende Hoca Osman Özköylü,sportif direktör Eren Mert olana kadar uzak kalayım,herkes için en sağlıklısı bu sanırım.
                  Aynı Fatih , Boga için 12 milyon euro istiyorlar biz o fiyatlara çıkamayız da diyordu Geçiniz hocam bu yönetim güzellemesi olaylarını .

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağ stoper yedeği yok.
                    Sol stoper yedeği yok.
                    Sağ bek yedeği yok.
                    Sağ açık yedeği yok.
                    Sol açık yok.
                    Sol açık yedeği yok.
                    Ofansif ortasahamız 3 3 buçuk yıldır yok.
                    6 numara yedeğimiz yok (var güya Okay Ozan işte alternatif diyebilirsen var)

Sağ stoper alındı.​
                    Sol bek alındı.
                    Son 2 güne giriyoruz. Ve tüm bu eksiklerele birlikte sezon başlangıcından da daha kötü hale soktular kadroyu.
                    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• inşallah samsun fenerbahçe antep maçlarından 1 yada 0 puan çıkar da tepe takla oluruz. hiç bir işi rast girmez bu başkan ve hocanın. kurtuluruz bu ikisinden. korkunç kötü ve iğrenç zihniyetleri var. es kaza takım son 2 haftaya 5 puan önde girseler şampiyonluğu kaybederler. iki beceriksiz cahil birbirini bulmuş hayal satıyorlar.
                      En son l l l tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Adamın 3 yılda 24 tane yabancı futbolcudan doğru yaptığı para edecek transferler ; batagov , oluai ve pina .

Onları da Tv ' de pazarlaya pazarlaya performanslarını hiç etti .

Başkanlığa geldiğinden bu yana transfere harcadığı para ( fesihler haric ) ortalama 50 milyon euro .

Satışından para kazanılanlar ; Abdülkadir ömür 2.5 milyon euro , siopis 500 bin euro , bakasetas 1 milyon euro ,Doğucan 600 bin euro , Trezege 1.5 milyon euro . Uğurcan 36 milyon euro ( eklemeyi unutmuşum ) Hatırlayamadıklarım varsa ekleyebilirsiniz .

Alınanlara bakılınca nerdeyse satıştan gelen para , alırken verilen paranın 10/1 ' lik kısmı kadar . Ki , fesih için ödediklerini falan da saymıyorum. ( kendi aldığı futbolculardan bahsediyorum )

Bu kadar şeyden sonra burada oturup ED ismini övmeye utanırım.
                        En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Ne umutlarla girdik transfer dönemine
                          gençlerden 4 yedik yine umutluyduk
                          vivuyla iyi de başladılar
                          ama sonrasında sıvadılar
                          hayır bunların doğru düzgün bir şey yapabileceklerini beklemiyordum zaten de
                          ama hiç olmazsa bir tık daha üzerine koysaydık o bile yeterdi
                          lan sezon başından daha güçsüz hale geldik ya

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• L'Equipe'in haberine göre, Olaigbe için ödememiz gereken 5 milyon avroluk bonservis bedelinin ilk taksitini yapılan ihtarlara rağmen hala ödememişiz.

1 milyon avroluk taksiti bile ödeyecek durumumuz yokken hala "paramız var" mavraları atan sosyal medya şebeklerinin alnına yapıştırmak lazım şu haberi. Trabzonspor iyi yönetilmiyor. Borç dağı aşmış ama hala birçok mevkide eksiğimiz var. Onun bunun dağıttığı paraları eleştireceğimize, önce kendi kesemize bakmayı akıl etmemiz lazım.​
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• shagrath61
                              shagrath61 yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              15+3 milyar milyon dolar tl vermişiz futbolcuya Para çoook.

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            inşallah samsun fenerbahçe antep maçlarından 1 yada 0 puan çıkar da tepe takla oluruz. hiç bir işi rast girmez bu başkan ve hocanın. kurtuluruz bu ikisinden. korkunç kötü ve iğrenç zihniyetleri var. es kaza takım son 2 haftaya 5 puan önde girseler şampiyonluğu kaybederler. iki beceriksiz cahil birbirini bulmuş hayal satıyorlar.
                            Sorun şu ki 3 maçtan sonra F tekke gidecek. Tüm suç ona yüklenecek. E.doğan kaldığı yerden devam edecek. Süreç bence oraya gidiyor.
                            Taraftarın fb maçı olası yenilgide E.doğana tüm okları yönlendirip, istifa ettirmesi lazım. Yoksa gidişat çok kötü duruyor.
                            Ben ligde Tsden başka kanat oyuncusu olmayan bir takım bilmiyorum. Bu durum kepazeliktir. Bu takımın kanat oyuncusu bile yoksa, nasıl bir hedefi olabilir ki.

Yorum

• My
                              My yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              Tam olarak böyle olacak.
                          Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim