Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oulayi maalesef bugün Abdulkadir ömür gibi oynadı demek bu adamlara çok yükleniliyor genç ve tecrübeskz daha dün köyünde yaşıyordu oulayi bu adama birisi mentor bulsun yok olup gidecek gencecik çocuk.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• şu takımın yenmek için kime neye ihtiyaç var mesela. şu maçta puan kaybediyorsak şapkayı önümüze koyalım. gerçeklerle yüzleşelim.

Yorum

• Sol bek için konuşulan isimler belliyken süprüz yumurtadan çıkan Lovik'e 5 milyonu niye verdiler sizce..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu takımın yenmek için kime neye ihtiyaç var mesela. şu maçta puan kaybediyorsak şapkayı önümüze koyalım. gerçeklerle yüzleşelim.
          Sami Uğurlu nun 3. maçıydı bu. İlk maçında Kasımpaşa ile berabere kaldı ikinci maçında Gençlerbirliğini yendi. Kimse takip etmiyor bu adamı ama ben ediyorum. Alanyaya Tekeenin yerine geldiğinde takımı Tekkeden daha iyi oynatmıştı. Şimdi de Alanya'da ilk maçında sağ kanatta Abdülkadir Ömür oynatıyordu sakatlandı o da. Haa Tekke'yi savunmak için demiyorum dakika 54 de beraberlik golünü atmamıza rağmen rakip kalede pozisyon üretememe, sadece ikili mücadeleler ve top kayıpları ile geçen bir maçın hiçbir izahatı olmaz. Antalya ile berabere elbete kalabilirsin ama bu şekilde değil.
          İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Savic waka visca fesih edilmeli.
          visca ne alaka adam sakat ve zaten 6 aylık sözleşmesi kaldı ve sözleşmesi de donduruldu. Adam yabancı kontenjanını bile işgal etmiyor. Sakatlığı da sezon bitimine kadar devam edecek. Sözleşmesi dondurulmuş ve 6 ayı kalmış adamla uğraşmaya gerek yok. Diğerlerinde çok haklısın.
          En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sami Uğurlu nun 3. maçıydı bu. İlk maçında Kasımpaşa ile berabere kaldı ikinci maçında Gençlerbirliğini yendi. Kimse takip etmiyor bu adamı ama ben ediyorum. Alanyaya Tekeenin yerine geldiğinde takımı Tekkeden daha iyi oynatmıştı. Şimdi de Alanya'da ilk maçında sağ kanatta Abdülkadir Ömür oynatıyordu sakatlandı o da. Haa Tekke'yi savunmak için demiyorum dakika 54 de beraberlik golünü atmamıza rağmen rakip kalede pozisyon üretememe, sadece ikili mücadeleler ve top kayıpları ile geçen bir maçın hiçbir izahatı olmaz. Antalya ile berabere elbete kalabilirsin ama bu şekilde değil. visca ne alaka adam sakat ve zaten 6 aylık sözleşmesi kaldı ve sözleşmesi de donduruldu. Adam yabancı kontenjanını bile işgal etmiyor. Sakatlığı da sezon bitimine kadar devam edecek. Sözleşmesi dondurulmuş ve 6 ayı kalmış adamla uğraşmaya gerek yok. Diğerlerinde çok haklısın.
            dostum dediklerine katılıyorum haklısın. eyüp beşiktaş'ı yeniyordu. futbolda bunlar var ama bizim sorunumuz farklı. takımın bir hedefi yok. oyuncular iyi bir teklif gelse takımdan gideceğini biliyor. aidiyet duygusu yok. şuan bizdeki çoğu futbolunun durumu normal bir işte çalışan insandan farksız. hedefsiz takım bu kadar olur. daha çok puan kaybederiz. kulübün başındaki adam kanal kanal gezip ona teklif var buna teklif var diyor. zihniyet belli işte.
            En son l l l tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• sol acık gurcu icin bizimkilerin 15 verdigini sanmıyorum ) vermezler .

hadi verseler bile klubu devre arası satmak istememis olabilirler sene sonunda yoklanabilir duruma gore. belki kabul ederler.

Trabzon bence transfer yapmamalı su anda. cunku sacmalamaktansa hic almamak daha iyi .

gittigi yere kadar...

istanbul ve bazı anadolu takımları fena transfer yapmadılar devre arasında.

sene sonu yaza dogru sekillenir bizim kadro beklentiniz olmasın.

adam gecebilen oyuncu profili yok kanatlarda . cok goze hos gelecek futbol oyanayacak bireysel yetenekli oyuncularımız kısıtlı oldugu icin ortasahada kopmalar olur.

Bu takım hayatta derbi kazanamaz hem hocanın karnesi ve yetenegi su asamada buna musait degil hem de kadro yeterli olmadıgı icin hayatta derbi kazanamaz kendi sahamızda da. bu kadroyla hic kazanamaz. derbi kazanamama sebebi de ortasaha olur genelde. kanatların ve bazı bolgeler kopuk bu da var.

ilk dorde girersek iyidir derdim dordunculuk bu kadro ve hocayla.

En son erenslash tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gerçek mi ya bu ?
                Kulübün böyle bir icra dosyasi yok. Kaldi ki erenin ödemesi Ugurcanin 10 da 1i. Sosyal medya uydurmasidir
                Bu Ask Bitmez ..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sağ stoper yedeği yok.
                  Sol stoper yedeği yok.
                  Sol bek yok.
                  Sağ bek yedeği yok.
                  Sağ açık yedeği yok.
                  Sol açık yok.
                  Sol açık yedeği yok.

Ortasahayı geçtim. Normalde orda da eksik var ama hadi orayı geçtim.

Bir tek sağ stoper alındı.​

Sağ stoper yedeği yok.
                  Sol stoper yedeği yok.
                  Sağ bek yedeği yok.
                  Sağ açık yedeği yok.
                  Sol açık yok.
                  Sol açık yedeği yok.
                  Ofansif ortasahamız 3 3 buçuk yıldır yok.
                  6 numara yedeğimiz yok (var güya Okay Ozan işte alternatif diyebilirsen var)

Sağ stoper alındı.​
                  Sol bek alındı.
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• yerli oyuncu takviyesi çok az yapıldı. Kutucu ve Oğuz da takımlarında sözleşmeleri feshedildiğinde çökülebilecek isimler. Liste bu transfer döneminde bize yazılan yerli isimler.

Stoper Osnabrück 21 yaş Yiğit Karademir 350bin 1.88 boy 2026 yazı​

Stoper Schalke 04 19 yaş Mertcan Ayhan 400bin 1.90 boy 2028 yazı Video

Stoper Alanya 22 yaş Ümit Akdağ 1,5M 1.92 boy 2028 yazı Video

Stoper Sivas 20 yaş Emirhan Başyiğit 450bin 1.90 boy 2028 yazı Video

Stoper Manisa 17 yaş Ada İbik 800bin 1.88 boy 2028 yazı Video

Sağ bek Rapid Wien 20 yaş Furkan Demir 500bin 1.70 boy 2026 yazı Video

Sağ bek Göztepe 23 yaş Arda Okan 2,5M 1.83 boy 2029 yazı +1 Video

Sağ bek Manisa 21 yaş Ayberk Karapo 1M 1.86 boy 2027 yazı Video

Sağ bek Pendik 18 yaş Hüseyin Maldar 350bin 1.77 boy 2029 yazı Video

Ön libero Dortmund 27 yaş Salih Özcan 4M 1.83 boy 2026 yazı Video

Ön libero Hacken 21 yaş Danimarka Silas Andersen 1M 1.90 boy 2029 ocak Video

Ortasaha Konyaspor 25 yaş Melih İbrahimoğlu 1,8M 1.75 boy 2027 yazı Video

Sağ kanat Karşıyaka 18 yaş Adem Yeşilyurt 1.78 boy 2029 yazı Video

Sağ kanat Başakşehir 27 yaş Yusuf Sarı 3,5M 1.68 boy 2028 yazı Video

Sol kanat Midtjylland 23 yaş Doğuhan Aral Şimşir 3M 1.75 boy 2029 yazı Video

Sol kanat Fener 25 yaş ​Oğuz Aydın 10M 1.83 boy 2028 yazı Video

Sol kanat Galata 25 yaş Ahmet Kutucu 4M 1.81 boy 2028 yazı Video

Forvet Hoffenheim 24 yaş Erencan Yardımcı 2M 1.88 boy Video

Yorum

• Hoca, Aral'ı istemiyor mu o zaman gidin Aral'ı alın.

Yorum

• Bunlar panik havasina girdi.Erto büyük laflar etti altinda eziliyor.Ama yüz yok bunda gene tükürdününü yalar.Onun icin Oulai dikkat.

Bastan beri satin alma degil, Kiralik+ satinalma opsionu ile topcu alacaktilar.
                        O konusulan teklifler de yapmadik emin olun, sadece haber saldilar is yapiyoruz görünmek icin.

Ilk 4 hedefi tuturacak Tekke.Niye tuturacak biz iyiyiz diye mi? Hayir digerleri bizden kötü olduklari icin.BJK kadro yok ortada, samsun patladi,basak ilk yari patladi.

Tekke klasik kotkafa Trabzonlu iste. Bildim bildik degismez.Teknik kadrosundan belli. Umutlarim vardi ama bu kadar eski kafa oldunu tahmin etmedim.

Birde su Yönetime kalkan olmaya devam ediyor.Alooo senin kellen gidecek ilk önce!!!!

Sansini hic iyi degerlendirmedin.Büyük maclarda altina ettin, durusun Trabzonspora hic yakismadi.

Ezik büzük durdun saklabanlik yaptin, zoruma gitti o konusmalarin.Hic bir Trabzonluya yakismayan konusmalar.

Ha Cik ezecegiz yenecegiz vs diye atip tutmani beklemedim ama bu kadar cakma sirinlik fazla.
                        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bence biraz taraftarda bıkkınlık var . Transfersizlik ve hocanın topcu aldırmaması ve performansı da iyi değil. + Derbi alacak kabiliyeti de yok.

Ben dedim ama cok pismesi lazım bize erken geldi cok. Trabzonsporu tasıyamaz .

Gs a gereksiz sirinlikleri de oldu oyuncular satılık muhabbeti cekmesi .

ben burda zamanında bala mala onachu sayesinde mac alıyor diyince cok tepki almıstım troll diyenler de oldu bu yüzden sırf ) karagumruk eyup bizde tek kale oynuyor bazen demistim hatta ... galipken ben yazdım bunları bir de

dedim hadi havası bozulmasın insanların diye destekledim simdi herkes elestiriyor Fatihi .
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• Transfere gerek yok. Lovik'ten belli kafa yapıları. Yönetim, hoca falan alayı gitsin, sonra bakılır transfer işlerine. Kulübün parasını boşa çarçur etmesinler. Hocasız bile çıksan zaten ilk 4'e girer bu takım. Lig leş atıyor zaten.

Yorum

• hoca sürekli kadro eksiğinden dert yanıyoz.Bu kadro gençleri de yener antalyayı da . Sen oyunculara sürekli göm,hiçbir taktik anlayışı olmadan sponten oyna, sürekli basın önünde oyuncu pazarla sonra niye böyle oldu de.

Galatasayay maçı öncesi basın açıklamasından sonra direk kovulmalıydı.Ömrü çok uzun olmayacak.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• beşiktaş maçından önce hatırlarsanız ertuğrul doğan trabzon'a geldi ilçelerde ziyaretler yaptı meşaleli karşılamalar oldu. o günden beri takım tepe takla oldu. bütün olayların patlak verdiği yer orası. ondan sonra da sürekli oyuncu satılık muhabbetleri çıktı. gelinen nokta bu. kocaeli ve kasımpaşa maçlarındaki 3 puanlar bile şansa bala oldu herkes biliyor. bitmiş beşiktaş bile daha çok pozisyona giriyor. en azından adamlar deniyor, çözüm üretmeye çalışıyor. bizde hiç biri yok. defans hattında veysel sarı ve hüseyin türkmen olan takımı yenemedik. ben olsam ekmek kuran çarpsın istifa ederdim. insan içine çıkacak yüzüm olmazdı. şimdi hiç bir şey olmamış gibi transfer isterler. antalyayı kasımpaşayı yenmek için transfere ihtiyacın varsa kendinden utanmalısın be dostum. mart ayında ertuğrul doğan'ın 3. senesi olacak harcanan paraya bakın sahadaki sonuçlara bakalım. elde var sıfır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim