Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun deplasmanında 35. dakikada Waka dedemin kariyeri bitince burada kalsın diyen bizlere saldırılacak :ddd

Yahu kalsın dedik de hafta içi 2. lig kırmızı gruptaki takıma karşı 90 dakika oynatılsın demedik..

Kulüp kulüp değil dingonun ahırı

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer sezonu ortalarında ED ' nin söylediği " kimse merak etmesin , bizim her bölge için alternatifli bir listemiz mevcut " sözleri kulağımda çınlıyor.

Ben de kendisinin kulaklarını çınlatıyorum...

Trabzonspor tarihinin en YALANCI başkanından beklenen hareketler bunlar. Bu konuda bir numara!

Yorum

• Yalan dolan ertuğrul doğan

Yorum

• hah hah
          şikecilere ülke futbolunun gelişimi için kante çözüldüğü gün
          aa o da ne
          fetöcüler paraya sıkışıkmış, hemen haberler düştü
          tamam tamam size de verecek
          yanak okşatın pandik attırın hallolur
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamlar kante aldı yıllık 35 milyon euro para vereceklermiş, şimdi de nunez diyorlar ona da bir 20 milyon euro verirler, harca harca bitmez adamları denetleyen de yok ne güzel dünya la.
            Düşün ki denetlemesi gerekenler bu transfere aracı oldu. Ülke öyle bir yağmalanıyor ki ye ye bitiremediler.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• waka son 20 dakika için bizim işimize yarar gibi ama fatihte bu stratejiyi sahada kullanabilecek sistem ve mühendislik var mı o meçhul. bizim için asıl önemlisi 70-75 dakika çalışacak o ismi kadroya dahil etmek. son 20 dakika için wakaya o parayı gömmek çok büyül lüks ayrıca.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yani kariyer sorgulaması yapabilecek bir kariyeri yok fatih tekkenin sizde biliyorsunuz hocam, huseyin cimsir Ünal Karaman nasıl bir tercih ise bu da böyle bir tercih bizim için. Kötü oyunun mücadele düşüklüğünün bahanesi yok max maç gidersek fakat sezon sonu totalde bir başarısızlık olursa (ilk3un dışında kalmak , avrupaya gidememek) kadro yetersizliğini, yapil(a)mayan transferleri gösterecektir . Onu Kastetmiştim.

Kaliteden ziyade kariyerli oyuncu yönetemiyor ama bu ortaya çıktı, onana misal. Kaç maçtır adam rakiplerin ezberlediği hatalarını tekrar edip duruyor kafasına göre... Buna hafta arası bir dur kardeşim denmiyor
                mu ?
                Hocam yorumunu okudum ve bir ekleme yapmak istedim FT kariyerli değil,23 yaşında Faslı bir çocuğu bile idare edemiyor..

Yapılan yorumlara bakar mısınız,11 yeni transfer yapan başkan suçlanıyor.Ne yaparsa yapsın suçlanıyor adam,Muçi yi istiyor alıyor adam,Umut Nayırı istiyor alıyor alıyor,Oğuz ve Kutucu yu da alacaklar bu gidişle.

6 milyon verilern Sikanı istemiyor,5 milyon euro verilen Olaigbe istemediği halde Konyaya paket ediliyor,alternatif yerli genç stoper Baniyayı istemediği için Umut ile takas yapılıyor.

Yahu şu maliyetlere bak,bunlar kalsın demiyorum ama Waka bitmiş,Saviç kronik,Visca belirsiz bak her dediğini yapan bir başkan var kurtarsana takımı bu yüklerden,kontenjan yüzünden sanırım şimdi de sezon başında kefil olduğu Bouchari ye sıra geldi ama Okay ve Ozana dokunamıyor,gücü Arife yetiyor,hangisi kulübe daha maliyetli,Bouchari mi,Arif mi yoksa Ozan ve Okay mı.
                Şimdi bileri diyecek ki abi onlar da giderse takımda Türk kalmıyor,iyi de takıma kattıkları faydayı Manisadan Ayberk ve Ada da katar yani,alt yapıdan çocuklar da katar ama FT nin hiç o taraklarda bezi yok.

O sebeple sordum FT hayatında bu kadar lüksü hangi takımda bulmuş,bu kadar kaliteli futbolcu grubu ile nerde çalışmış da şimi saha kenarında garip garip yüz halleri,maç sonlarında anlamsız demeçler veriyor.

Ertuğrul Doğanı savunuyorum diye bazılarına belki antipatik geliyorum ama şu yazdıklarımın neyi yanlış anlamıyorum.
                Bir takım sayısı kadar yeni transfer yaptı adama ve halen istiyor.Ortada bireyesel ekstralara bağşı başarı var,takım Onachu olmadan Fethiyeye bile oyun üstünlüğü kuramıyor suçlu Ertuğrul Doğan.

Evet bence de suçlu Ertuğrul Doğan aslında bu futbol cahili kitleyi dinleyip de ŞG ve FT gibi adamları getirirsen olacağı bu işte.
                Beni dinlese en azından futbol takımı nasıl planlanır,nasıl şampiyon yapılır,futbolcudan nasıl verim alınır Osman Özköylü gelirdi takımın başına en azından bu FT denen nankör,adamcı ve gaddar tipin tripleri ile uğraşmazdı.
                • Memento mori

Yorum

• Courage
                  Courage yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Halihazırda 7. olduğumuz ve oyle tanamladigimiz ama süper oyun oynayıp beceriksizlik le maçları elimizden kaçırdığımız senaryo ile
                  değiştirerek düşündüğüm zaman gelen tepkinin ne olacağını merak ediyorum aslında.

Bence Ertuğrul doganda fatih hocada mevcut konumun şaşkınlığı içindeler. Fatih hoca otorite kurayım derken çam üstüne çam deviriyor başkan ise elindeki oyuncuları 2-3 lafı ile demotive etti.

İkisinden başka alternatif yok üstelik yakın zamanda işin vahimi.

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                waka son 20 dakika için bizim işimize yarar gibi ama fatihte bu stratejiyi sahada kullanabilecek sistem ve mühendislik var mı o meçhul. bizim için asıl önemlisi 70-75 dakika çalışacak o ismi kadroya dahil etmek. son 20 dakika için wakaya o parayı gömmek çok büyül lüks ayrıca.
                Adam dün ki basın açıklamasında Waka ' ya da gömdü hocam

Tecrübeli oyuncularımızın denemesi gerekiyor , sorumluluk alması gerekiyor almayınca vs vs ... diye bir cümle kurdu .

Adamın kenardan sallamadığı bir ben , bir de sen kaldın sanırım .

Yorum

• Tekke uzatmaları oynuyor...
                  Bu cendereden çıkma şansı yok. Bouchari konuşması artık kontrolü kaybettiğini gösteriyor!
                  En azından 2 tane düzgün transfer yapabilseydik, yeni gelecek hocanın elinde en azından eksiği çok büyük bir kadro olmazdı.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kendimi yönetimin yerine koyuyorum.

5 ay önce sakat ama sakat olmasa alamazdık zaten dediği, kefil olduğu adamı bir çırpıda silen adama 18 milyonluk topçu getirmezdim. Olaigbe gibi 5-6'lık adam alırdım, tutmasa da 2-3 zararım olur. 18'in çıkması da çıkmaz çünkü.
                    Başkan ne yapsın ben de anlamıyorum,alsa bir dert almasa takımı eksik bıraktı oluyor,adam kimeye yaranamadı gitti.Ben onun yerinde olsam Eren Mert ve güvendiği adamlar dışında kimseyi dinlemezdim,Hele FT gibi dengesiz ve mental sorunları olan birini asla.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başkan ne yapsın ben de anlamıyorum,alsa bir dert almasa takımı eksik bıraktı oluyor,adam kimeye yaranamadı gitti.Ben onun yerinde olsam Eren Mert ve güvendiği adamlar dışında kimseyi dinlemezdim,Hele FT gibi dengesiz ve mental sorunları olan birini asla.
                      Danışıklı dövüş hepsi, sen bu numaraları yiyorsan bilemem ama inandırıcı gelmiyor...

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Danışıklı dövüş hepsi, sen bu numaraları yiyorsan bilemem ama inandırıcı gelmiyor...
                        Sefer,Allah aşkına sen ne saplantılı bir insansın.Bir insanı sevmiyor olmak onun her şeyine kötü demeyi mi gerektiriyor.Allah aşkına sende hiç mi adalet denen bir şey yok.
                        Bak burada Ertuğrul Doğanı savunmak gibi görünüyor belki yazdıklarım ama adam 8 yıldan beri takımın finansmanını sağlıyor,belli bir borç yönetimi yapıyor,hatasız demiyorum ama ya çıksın bir başka aday ve alsın kulübü,sana kalsa onu da siyasiler belirliyor değil mi.
                        Adamın anasına ,eşine bile küfür ediliyor ve o siyasiler bu kadar yıpranmış birini neden korusun eğer bu kukla ise başka kukla bulurlar bile demiyorsun,kendinle çeliştiğinin farkında bile değilsin.

Ertuğrul Doğan daha ne yapacak bana söyle FT ye 12 futbolcu almış,istemediğini tüm maliyetllerine rağmen gönderiyor en az 50 milyon euro harcamış bu adam daha ne yapsın kardeşim,ne istiyorsunuz.

Başka sorumluluk alan yok,Erto aşağı,erto yukarı ayıptır.
                        • Memento mori

Yorum

• Mental depresifliği sahadaki oyuna da yansımış durumda, sahadaki kaostan çıkabilirse burada yazılanlar da verdiği röportajlar da unutulacaktır.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sefer,Allah aşkına sen ne saplantılı bir insansın.Bir insanı sevmiyor olmak onun her şeyine kötü demeyi mi gerektiriyor.Allah aşkına sende hiç mi adalet denen bir şey yok.
                            Bak burada Ertuğrul Doğanı savunmak gibi görünüyor belki yazdıklarım ama adam 8 yıldan beri takımın finansmanını sağlıyor,belli bir borç yönetimi yapıyor,hatasız demiyorum ama ya çıksın bir başka aday ve alsın kulübü,sana kalsa onu da siyasiler belirliyor değil mi.
                            Adamın anasına ,eşine bile küfür ediliyor ve o siyasiler bu kadar yıpranmış birini neden korusun eğer bu kukla ise başka kukla bulurlar bile demiyorsun,kendinle çeliştiğinin farkında bile değilsin.

Ertuğrul Doğan daha ne yapacak bana söyle FT ye 12 futbolcu almış,istemediğini tüm maliyetllerine rağmen gönderiyor en az 50 milyon euro harcamış bu adam daha ne yapsın kardeşim,ne istiyorsunuz.

Başka sorumluluk alan yok,Erto aşağı,erto yukarı ayıptır.
                            Ya kimseyi kandırmaya gerek yok, 8 yıldır finansman sağlıyormuş nasıl sağlıyor sermâe arttırımı denen katakulliyle mi ? Ona rağmen borç nasıl artıyor... ya da kendi cebinden mi ödüyor hîbe mi ediyor ? İnsanları bu kdr salak yerime koymaya gerek yok...

Erto ve yönetimine bakınca ve destekleyenlere bakınca ztn neyin ne olduğu apaçık belli, tabi ki net olarak kukla... karşısına aday çıkmamasının sebebi de aday çıkarttırılmaması, eskiden de oluyordu bunlar, Ağaoğlu vaktinde aday olup kongreden birkaç gün önce tehdit edilmedi mi aday olmaması için ? Ayrıca son kongrede Erto neredeyse boş oylara karşı kaybetmiyor muydu ?

Ne adâleti yaa

Başkan o kadar karşıysa bu olanlara, Tekke'ye yeter lan desin göndersin bakalım... ama öyle bir şey kolay kolay olmaz, ikisi de birbirini tutuyor, hoca ztn başkanı övmekten başka bir şey yapmıyor

Yorum

• Ertuğrul Doğan kasa kolaylığı dışında nasıl bir finansman sağlamış takıma?
                              Kasa kolaylığı dediğimiz de borç... Veriyor, para girişi olunca geri alıyor.
                              Verdiği paraların çoğunu sermaye artırımları ile, bir kısmını da transferlerden gelen paralardan aldı.
                              Hibe mi ediyormuş atıyorum Hakan Safi gibi?

4 büyük kulübün tarihinde kasa kolaylığı sağlamayan bir yönetim var mı?
                              Hiç duymadım.
                              Her yönetimin içinde kulübe borç verip geri alan yönetici ve başkanlar oldu!
                              Onu da yapmıyorsa zaten ne işi var ?
                              Başka becerebildiği birşey yok!

Bu "her istediği alındı" kısmı ise olmamış.
                              İstedikleri alınamayınca, bak bugün de aynı durum var, istemediklerine mecbur kaldı. Ne yapacak Tekke?
                              Çok mu istiyordu Muçi ve Bouchari'yi?
                              Alamadın başkasını....

Ha Tekke masum mu?
                              Asla.
                              Trabzonspor'un bir yönetimi yok.
                              O işi bir geçiniz. Sadece işler iyi gidince TV lerde şov yapan, zora girince kümese tünemiş tavuk gibi saklanan yönetim mi olur?

Fatih Tekke, işler kötü gittiği zaman kamouyou baskısını sırtlamaya çalışıyor.
                              Böyle yönetim mi olur?

Yapmayın Allah aşkına!

Yorum

• Furkan
                                Furkan yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                Sırtlamasın, biz mi istiyoruz sırtlamasını ? Doğan’ın nasıl bir karakteri olduğunu bilmiyor muydu Fatih hoca gelmeden önce ? Ortada bir yönetim olmadığını sadece Doğan’ın keyfine göre yönettiği bir takım olduğunu bilmiyor muydu ? Çocuk mu koca koca adamlar kafaları basmıyor mu bunlara, yapmayın Allah aşkına….
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim